Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem kellene rendeznünk egy csúszka partyt? Kacsero itthon van és neki is lenne kedve mondjuk 20:00 Tesco parkoló? :)

Szerintem elolvad addigra... :D

Elküldve

lecsekkoltam, h holnap fog-e indulni

zzzzzz már alig várom, h holnap este terhelve is kipróbálhassam

annyit se kell neki mondani, h pöcc és mán töfög is

Elküldve
lecsekkoltam, h holnap fog-e indulni

zzzzzz már alig várom, h holnap este terhelve is kipróbálhassam

annyit se kell neki mondani, h pöcc és mán töfög is

A gépsas! :)

Elküldve

Egyébként erre az indulásra visszatérve, reggelente a Corsa nekem is úgy indul, hogy a motor még egy negyedet sem fordít, máris berreg a masina.Lehet, hogy jót tett a gondozásmentes akkumulátronak, hogy feltöltöttem ioncserélt vízzel.

Elküldve

Én a mait most kihagyom.Sorry.

A fehérrel meg kedd óta nem álltam ki a garázsból.Nem akarom összekenni.Félreértés ne essék, a Corsát is sajnálom, de utóbbi előnyére szól pl. hogy sokkal hamarabb lesz benne meleg, mint az Astrában.

Elküldve
Ahoj!

Esik felétek a hó? Én Pesten vagyok, itt reggelre megint behavazott mindnet. Már unom ezt az időjárást, és autót is moshatok naponta :)

Csak esett, de ez is elég......

itthonról írok ;)

De jó neked, J0hnny végre bekötötte? :D ;)

Elküldve
Csak esett, de ez is elég......

De jó neked, J0hnny végre bekötötte? :) ;)

De Johnny felém sem nézett én megcsináltam!

na jó elmondta hogyan kell utp csatit feltenni :D

Hó;)

jo sok ma lapátoltam ni 2,5 órát!

- Láttatok hótolót? nem sózásra gondolok hanem tolásra: az az autó ami eltólja az útról a havat de rendesen ám! nem csak immel-ámmal aztás sózzuk mint a baromés rohad a kaszni meg az út is megy tönkre! Magyarország.

Elküldve
- Láttatok hótolót? nem sózásra gondolok hanem tolásra:

Tegnap láttam többet is, de azok sem a havat tolták, hanem a latyakot.

A havas utakon nem láttam egyet sem, (ettől persze lehettek).

Egyébként az is vicc, hogy a hó nagyrészét pont a buszmegállókba tolják, meg a kereszteződésekbe ahol a gyalogosok közlekednek. Onnét meg senki sem takarítja el.

Elküldve
Esik felétek a hó? Én Pesten vagyok, itt reggelre megint behavazott mindnet. Már unom ezt az időjárást, és autót is moshatok naponta :)

Szia!

Azt hiszem, valamelyik nap láttam az autódat.

Az enyémet hátúlról lehet a legjobban megismerni: nagy Corsa Klubbos matrinya van a 3. ajtón. :D

Elküldve
19:30 Cp és Paja: viszem:)

itthonról írok :)

Gratula...a nethez....már kezdek én is függő lenni... :D

Amúgy meg csak nyugi...tudod most elég magas a THM.... : ;)

Elküldve

Sokan vagyunkj,de nem elegen! :)

Annyian biztos leszünk,hogy egy jót "szexciózunk"! :D

Egyébként Tominak telefonos segítséget nyújtottam,de amúgy is a csomag neve az,hogy SZERELD MAGAD és nem az,hogy SZERELJE A BARÁTOD! ;) Nem igaz? ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.