warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 :) Wolfi! Lebuktam én innen hozom a lámpákat... :D S, láttál még v.mi olyat, ami a magunkfajta megszállottak szívét megdobogtatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nem kellene rendeznünk egy csúszka partyt? Kacsero itthon van és neki is lenne kedve mondjuk 20:00 Tesco parkoló? :) Szerintem elolvad addigra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Szerintem elolvad addigra... :D Most már fagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Én max itt az udvaron a cégnél tudok csúszkálni....ma.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Ha a holnapot megússzuk hóesés nélkül, akkor a hétvégén már remélhetőleg nagyrésze elolvad a mai szutyoknak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 lecsekkoltam, h holnap fog-e indulni zzzzzz már alig várom, h holnap este terhelve is kipróbálhassam annyit se kell neki mondani, h pöcc és mán töfög is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 lecsekkoltam, h holnap fog-e indulni zzzzzz már alig várom, h holnap este terhelve is kipróbálhassam annyit se kell neki mondani, h pöcc és mán töfög is A gépsas! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 mentem is vele 3szor tíz métert returba :biggrin: úhhhh de hiányzott már nemistudom hogy birtam ki nélküle libabörös leszek hacsak rágondolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Egyébként erre az indulásra visszatérve, reggelente a Corsa nekem is úgy indul, hogy a motor még egy negyedet sem fordít, máris berreg a masina.Lehet, hogy jót tett a gondozásmentes akkumulátronak, hogy feltöltöttem ioncserélt vízzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Sziasztok! Holnap 19:30 CP? Utána pedig La Verde? :) Végre úgy tűnik, hogy ott tudok lenni rendesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én megyek... :D de valszínű csak CP... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én a mait most kihagyom.Sorry. A fehérrel meg kedd óta nem álltam ki a garázsból.Nem akarom összekenni.Félreértés ne essék, a Corsát is sajnálom, de utóbbi előnyére szól pl. hogy sokkal hamarabb lesz benne meleg, mint az Astrában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 19:30 Cp és Paja: viszem:) itthonról írok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viktorbacsi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ahoj! Esik felétek a hó? Én Pesten vagyok, itt reggelre megint behavazott mindnet. Már unom ezt az időjárást, és autót is moshatok naponta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ahoj! Esik felétek a hó? Én Pesten vagyok, itt reggelre megint behavazott mindnet. Már unom ezt az időjárást, és autót is moshatok naponta :) Csak esett, de ez is elég...... itthonról írok ;) De jó neked, J0hnny végre bekötötte? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Csak esett, de ez is elég...... De jó neked, J0hnny végre bekötötte? :) ;) De Johnny felém sem nézett én megcsináltam! na jó elmondta hogyan kell utp csatit feltenni :D Hó;) jo sok ma lapátoltam ni 2,5 órát! - Láttatok hótolót? nem sózásra gondolok hanem tolásra: az az autó ami eltólja az útról a havat de rendesen ám! nem csak immel-ámmal aztás sózzuk mint a baromés rohad a kaszni meg az út is megy tönkre! Magyarország. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 - Láttatok hótolót? nem sózásra gondolok hanem tolásra: Tegnap láttam többet is, de azok sem a havat tolták, hanem a latyakot. A havas utakon nem láttam egyet sem, (ettől persze lehettek). Egyébként az is vicc, hogy a hó nagyrészét pont a buszmegállókba tolják, meg a kereszteződésekbe ahol a gyalogosok közlekednek. Onnét meg senki sem takarítja el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Esik felétek a hó? Én Pesten vagyok, itt reggelre megint behavazott mindnet. Már unom ezt az időjárást, és autót is moshatok naponta :) Szia! Azt hiszem, valamelyik nap láttam az autódat. Az enyémet hátúlról lehet a legjobban megismerni: nagy Corsa Klubbos matrinya van a 3. ajtón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Az enyémet hátúlról lehet a legjobban megismerni: nagy Corsa Klubbos matrinya van a 3. ajtón. :) Ültetés?Spoilerek?Nagy kipuff?Ilyenek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 19:30 Cp és Paja: viszem:) itthonról írok :) Gratula...a nethez....már kezdek én is függő lenni... :D Amúgy meg csak nyugi...tudod most elég magas a THM.... : ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Vettem cipőt a Squash-hoz: Adidas Remélem sokáig bírja majd. Most akciós volt 10.000-re van az Adidas boltban is leértékelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor este 19:30 CP, utána La Verde! :) Remélem, sokan leszünk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Rám számíthattok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Sokan vagyunkj,de nem elegen! :) Annyian biztos leszünk,hogy egy jót "szexciózunk"! :D Egyébként Tominak telefonos segítséget nyújtottam,de amúgy is a csomag neve az,hogy SZERELD MAGAD és nem az,hogy SZERELJE A BARÁTOD! ;) Nem igaz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 ...,hogy SZERELJE A BARÁTOD! :) Nem igaz? :P Vagy az asztalosod.... Ja nem tükör. :D ;) ;) Nem zokon venni ám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts