warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ezzel azért kell ám dolgozni, mire rendbe hozzák! Azért az aláváz is kapott rendesen! A húzópad csodákra képes ám! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Szóval így néz ki új lámpával a gép! Gondoltam, berakom ide is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 A vasárnapi squash áttéve 16:00-ról 18:00-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Wolfi ! Ez nagyon kafa... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Wolfi ! Ez nagyon kafa... :) Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Gyönyörű a géped, Wolfi!:) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Különben kb. 2 hete a" patikánk" elött is volt egy kis kocc. H Astra kontra ML 320... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Wolfi! Szerintem a fehér Astrán jobban mutat ez a hátsó lámpa! SUPER!!!! Hétvégén megyek én is lámpákért... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Wolfi! Szerintem a fehér Astrán jobban mutat ez a hátsó lámpa! SUPER!!!! Hétvégén megyek én is lámpákért... :) Ugyanilyen lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ugyanilyen lesz? Szerintem arra gondolt, hogy ugyanez. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Szóval így néz ki új lámpával a gép! Gondoltam, berakom ide is. Wolfi! Nagyon baba lett a gép! :) Tényleg jól áll neki! :D Gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Interjú egy nepperrel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Wolfi! Nagyon baba lett a gép! :) Tényleg jól áll neki! :D Gratulálok! Köszi!De ha anno a tiédben nem lett volna, most az enyémben sem lenne! ;) Szal én köszi a tippet, és a segítséget! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Ugyanilyen lesz? Igen, de én nem külföldről szerzem be... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Igen, de én nem külföldről szerzem be... :) S, lesz színre fújt hátsó lökösöd is? :D Nah' majd megsasoljuk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Interjú egy nepperrel! Szegény bácsi. Már ebből sem lehet rendesen megélni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szegény bácsi. Már ebből sem lehet rendesen megélni... :) Ezek a "szegény" nepperek, főleg az autósok pofátlanul szoktak alkudni.Pl. egy 1M-es gépre símán rámondják, hogy 7K.S, az a legszörnyűbb, hogy van, aki oda is adja.Van egy ilyen kollégám, aki ilyen 5-6 éves fapados Astrákra talál akkora madarakat, hogy hihetetlen.Pl. 98-as gépre 1.25M-ért, meg ilyenek.S, 950-ért vette meg Pestről. Meg az ilyeneknek szoktam mondani, hogy keressen más madarat.Mert az sok, amit én kérek érte.Mondom, akkor szét kell nézni. Egyébként havonta van ilyen boltja.Szegénynek.Szöveg az van, mondjuk rendesen.Marketing RLZ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szia Wolfi! Tényleg szép a lámpa! :) Az astrát a Basziéknál láttam és gyorsan lefotóztam. nem ismerem és tobbet sem tudok róla de kár is lenne a kép mindent elmond... Vasárnap játszunk csak még nincs cipőm :D Holnap kötjük a netet otthonra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szia Wolfi! Tényleg szép a lámpa! :D Az astrát a Basziéknál láttam és gyorsan lefotóztam. nem ismerem és tobbet sem tudok róla de kár is lenne a kép mindent elmond... Vasárnap játszunk csak még nincs cipőm ;) Holnap kötjük a netet otthonra:) Pontosítanék drága barátom hozzávisításn: kötöm neki a netet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Pontosítanék drága barátom hozzávisításn: kötöm neki a netet! :) Feketemunkás! :D ;) (vagyrabszolga? ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Johnny! Esetleg egy ILYET nem akarsz beletenni a verdádba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Srácok Király az idő...... :D Én meg pont dolgozom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Srácok Király az idő...... :) Jó is ez, de karácsonykor.Nem pedig itt a tavasz küszöbén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Jó is ez, de karácsonykor.Nem pedig itt a tavasz küszöbén! :D Nem kellene rendeznünk egy csúszka partyt? Kacsero itthon van és neki is lenne kedve mondjuk 20:00 Tesco parkoló? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Johnny! Esetleg egy ILYET nem akarsz beletenni a verdádba? :) Wolfi! Lebuktam én innen hozom a lámpákat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts