Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Wolfi!

Szerintem a fehér Astrán jobban mutat ez a hátsó lámpa! SUPER!!!!

Hétvégén megyek én is lámpákért... :)

Elküldve
19488741.jpg

Szóval így néz ki új lámpával a gép!

Gondoltam, berakom ide is.

Wolfi! Nagyon baba lett a gép! :)

Tényleg jól áll neki! :D Gratulálok!

Elküldve
Wolfi! Nagyon baba lett a gép! :)

Tényleg jól áll neki! :D Gratulálok!

Köszi!De ha anno a tiédben nem lett volna, most az enyémben sem lenne! ;) Szal én köszi a tippet, és a segítséget!

;)

Elküldve
Szegény bácsi.

Már ebből sem lehet rendesen megélni... :)

Ezek a "szegény" nepperek, főleg az autósok pofátlanul szoktak alkudni.Pl. egy 1M-es gépre símán rámondják, hogy 7K.S, az a legszörnyűbb, hogy van, aki oda is adja.Van egy ilyen kollégám, aki ilyen 5-6 éves fapados Astrákra talál akkora madarakat, hogy hihetetlen.Pl. 98-as gépre 1.25M-ért, meg ilyenek.S, 950-ért vette meg Pestről.

Meg az ilyeneknek szoktam mondani, hogy keressen más madarat.Mert az sok, amit én kérek érte.Mondom, akkor szét kell nézni.

Egyébként havonta van ilyen boltja.Szegénynek.Szöveg az van, mondjuk rendesen.Marketing RLZ.

Elküldve

Szia Wolfi!

Tényleg szép a lámpa! :)

Az astrát a Basziéknál láttam és gyorsan lefotóztam. nem ismerem és tobbet sem tudok róla de kár is lenne a kép mindent elmond...

Vasárnap játszunk csak még nincs cipőm :D

Holnap kötjük a netet otthonra:)

Elküldve
Szia Wolfi!

Tényleg szép a lámpa! :D

Az astrát a Basziéknál láttam és gyorsan lefotóztam. nem ismerem és tobbet sem tudok róla de kár is lenne a kép mindent elmond...

Vasárnap játszunk csak még nincs cipőm ;)

Holnap kötjük a netet otthonra:)

Pontosítanék drága barátom hozzávisításn: kötöm neki a netet! :)

Elküldve
Jó is ez, de karácsonykor.Nem pedig itt a tavasz küszöbén! :D

Nem kellene rendeznünk egy csúszka partyt? Kacsero itthon van és neki is lenne kedve mondjuk 20:00 Tesco parkoló? :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.