Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ám legyen.Egyben lehet fizetni? Én inkább 2-ben fizetném! 1db 200-as, meg 1db 50-es v. 100-as :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Én inkább 2-ben fizetném! 1db 200-as, meg 1db 50-es v. 100-as :D Ne lőd le a poént.Van tutijó fénymáslónk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ne lőd le a poént.Van tutijó fénymáslónk! ;) :) ;) Bocs! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 A 2-300HUF OK utaljuk valahova de a pénztárosságot nem biztos hogy vállalnom kellene hisz ismertek ;) Valszeg hamarosan omegám lenne :D meg nagy házam ;) Ti meg tólnátok a zséét :) De ha szeretnétek ám legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 EGy utalás kb. annyiba kerülne, mint az átutalt zsé.Szal maradjon a kp.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Wolfinak igaza van! :) Bár, van akinek olyan jó bankja van, hogy ingyen utalhat! :P Igaz Tomi? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 szintén támogatom és egyben javaslom kérdezzük mekk a vezetöséget, hogy elönyösebb-e valakinek, ha tagi hozzájárulásként fizetjük a Mote-nak, esetleg adóalapcsökkentö lehetöség kínálkozik-e. mert, ha igen, akkor ugyanaz a befizetett összeg többet ér, vagy akár kevesebbe is kerülhet. -- este mögyök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 szintén támogatom és egyben javaslom kérdezzük mekk a vezetöséget, hogy elönyösebb-e valakinek, ha tagi hozzájárulásként fizetjük a Mote-nak, esetleg adóalapcsökkentö lehetöség kínálkozik-e. mert, ha igen, akkor ugyanaz a befizetett összeg többet ér, vagy akár kevesebbe is kerülhet. -- este mögyök Ezt most nem értem, de majd este elmagyarázod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ezt most nem értem, de majd este elmagyarázod. Ez olyan könyvelőduma! ;) Szerintem! :) Egyébként Tomi meg azért lenne jó pééztáros, mert zsugori!Mindenre sajnálja a lóvét, aztán sodálkoznánk, mikor évvégén ugyanazon a számlán 5K lenne! :D S, a duma hozzá, hogy kicsit megforgatta, és a maradékból vette az új házat, és az Omegát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Speed: az alírásodba még bevéshetsz 4 karaktert! mondjuk ezeket: !!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Én is benne vagyok a 200ft-ban, majd odaadom ha egyszer végre megint feljutok Kecskemétre egy talira! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Speed: az alírásodba még bevéshetsz 4 karaktert! mondjuk ezeket: !!!! :D Bazs piszkált az aláírásom miatt - azt mondta, kiadták neki, hogy szedje rendbe azokat! Szóval - állítólag - szabálytalan volt... és végül nem tudtunk megegyezni... felhúztam magam és ez lett belőle! Ez most pont 120 karakter! Ennyi a megengedett maximum! és max 3 sor lehet, de ha van kép is akkor már csak 1 plusz sor lehet! Hát nekem ez nem ment... ;) Nem fért bele minden közlendőm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 El kellene dönteni, hogy a lóvé mennyi legyen.... :) 200 Ft---250Ft---300Ft ???? Fénymásolt vagy igazi , az már csak részletkérdés... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Vágom, :) azé jó kis aláírás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 El kellene dönteni, hogy a lóvé mennyi legyen.... :) 200 Ft---250Ft---300Ft ???? Fénymásolt vagy igazi , az már csak részletkérdés... :D ;) ;) Én a 300ft-ra voksolok.Nekem annyi belefér. Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Nekem is jó a 300.- HUF! Én is erre voksolok! :) De ha más összeget szavaz meg a többség, részemről az is jó lesz! :D Szerintem is jobb a kp.,mert az utalgatás tényleg macerásabb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Amit a többség elfogad, nekem az lesz a megfelelő:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Amit a többség elfogad, nekem az lesz a megfelelő:D Helyes,mert megint az lesz,hogy mi csak neked fogadunk szót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Kora reggel jöttem vissza Pestről a Pözsivel... Természetesen nem végig jöttem így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nekem is jó a 300.- HUF! Én is erre voksolok! :) De ha más összeget szavaz meg a többség, részemről az is jó lesz! :D Szerintem is jobb a kp.,mert az utalgatás tényleg macerásabb! Én is erre szavazok, de én maradnék egyben az egész évet, mert minden átut.-nál az bank lenyel + 60-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Új klubtag! Vicc nélkül, nagyon el voltál veszve az utóbbi időben. Mi újság felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Gepard, megnéztem a kormány-képed, nagyon szép lett! Jók benne a világos betétek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Új klubtag! Vicc nélkül, nagyon el voltál veszve az utóbbi időben. Mi újság felétek? El vagyok foglalva mostanában. Azért néha bele-bele olvasok a fórumba, ha aktívan nem is veszek részt. Sokszor inkább nem írok, mert lehet már holnap nem olvasom a választ, az meg úgy néz ki, mintha bunkó lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nem t'om hogy vagytok vele, de határozottan CUDAR idő van. :) Mellesleg tudna adni v.ki tippet, hogy esetleg hol lehet kapni olcsóért Kecskeméten ókumlátort?MErt Johnnyval ma bűvöltük kicsit a Corsáét, de félek, hogy csak amolyan varázslásszerűséget hajtottunk végre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Mária körút. A kupival szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts