Gepard Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Ezt azért érzem viccesnek, mert jelenleg egy liter 98-ast megkapsz 259Ft-ért, egy liter V-Power 95-öst pedig 271-273 körül. Mellesleg én épp most kezdtem el 98-ast tankolni! :blink: Én tankoltam a shell 98-asát, is meg az omv 98-asát is,el kell mondanom, hogy a drágább V-power 95-el kevesebbet eszik és így 100 km-en 300-500 Ft is megspórolható a "drágább" benyával. Visszatértem a V-power 95-re, amíg lehet kapni mást nem nagyon fogok belenyomni. Szal nekem bejött, és nem siratom a 98-ast ha nem lesz. Este 6 La verde(a).
Speed Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Én tankoltam a shell 98-asát, is meg az omv 98-asát is,el kell mondanom, hogy a drágább V-power 95-el kevesebbet eszik és így 100 km-en 300-500 Ft is megspórolható a "drágább" benyával. Visszatértem a V-power 95-re, amíg lehet kapni mást nem nagyon fogok belenyomni. Szal nekem bejött, és nem siratom a 98-ast ha nem lesz. Este 6 La verde(a). Nem tudom Pisti... én most tankoltam OMV 98-ast, de még csak 4-5 km-t mentem vele. Kíváncsi leszek a fogyasztásra ez esetben is... sőt, ki fogom próbálni mind2 cég 100-as üzemanyagát is. Aztán számolok... :blink: (amúgy az sem kizárt, hogy itt is számít a motor is... sokan mondták, hogy nem éreznek különbséget az üzemanyagok között - teljesítményben. Én az F Astrával éreztem. Lehet, hogy a fogyasztásnál is ugyanúgy kijöhet különbség.) Este 6-ra próbálok én is a La Verde-ben lenni.
Gepard Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Én három egymás utáni tank omv-t autóztam el és ezek alapján mondhatom, hogy nekem nem jött be. A Shell V-power racing-ből meg azért nem teszek bele, mert a kutasok elmondása alapján a 95-ös 900 míg a másik 1200 fokon ég el. Szerintem a motor élettartama szempontjából nem mindegy az a 300 fok különbség.
corsarulez Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Én tankoltam a V-power racingből, de komolyan mondom, a sima Ömv 95-östől jobban húz az autóm és kevesebbet fogyaszt.....
warwolf Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Én tankoltam a V-power racingből, de komolyan mondom, a sima Ömv 95-östől jobban húz az autóm és kevesebbet fogyaszt..... A "régebbi" mocik máshogy reagálnak az üzemanyagokra.Anno én a Suzimba tankoltam csodabenyát, de semmi hathatós változást nem vettem észre rajta.Az Astrába is kipróbáltam az OMV98-at, de nem is ment, meg étvágya is volt belőle.Most Vpower van benne.Minimális különbéset veszek észre a menetteljesítményén, de a fogyasztása lényegesen kedvezőbben alakul a jobb minőségű benyából.
redline Elküldve December29, 2005 Szerző Elküldve December29, 2005 A "régebbi" mocik máshogy reagálnak az üzemanyagokra.Anno én a Suzimba tankoltam csodabenyát, de semmi hathatós változást nem vettem észre rajta.Az Astrába is kipróbáltam az OMV98-at, de nem is ment, meg étvágya is volt belőle.Most Vpower van benne.Minimális különbéset veszek észre a menetteljesítményén, de a fogyasztása lényegesen kedvezőbben alakul a jobb minőségű benyából. a gsi nemszerette az omv-s 98at :) és az utálatnak hangot is adott :blink:
warwolf Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 a gsi nemszerette az omv-s 98at :) és az utálatnak hangot is adott :blink: Én azt tankoltam bele, de nem volt gond.Bár ugye az enyém "csak" C20NE volt.
Speed Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Paja! Küld már el a mobilszámodat PÜ-ben légyszi! Köszi!
Atommanó Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Hát én ezt sosem értettem, hogy valamelyik kútnál jobb vagy rosszabb a benya...én változó hol tankolok, de egyformán sokat fogyaszt...lehet, hogy lukas a tankom? Bár most január végéig jó sokat fogok spórolni a benyán...:-)
corsarulez Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 A "régebbi" mocik máshogy reagálnak az üzemanyagokra. ilynekor örülök, hogy "kőkorszaki" motorom van! Nem válogatós.:blink: :)
Tom Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Hát én ezt sosem értettem, hogy valamelyik kútnál jobb vagy rosszabb a benya...én változó hol tankolok, de egyformán sokat fogyaszt...lehet, hogy lukas a tankom? Bár most január végéig jó sokat fogok spórolni a benyán...:-) Én most mértem 1500km-re vetített fogyasztást és 9.6 liter jött ki. Ez csak város, illetve egy Eger oda-vissza van benne. Tolós és nem tolós üzemben is kb. ennyit eszik, ezért inkább tolom, biztos, ami biztos.
Atommanó Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Azt sosem felejtem el, amikor az utcánkban végignyomtad a keresztutcáig egyesben...mondván, hogy csak időveszteség lenne betenni kettőbe...:-)
Tom Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Azt sosem felejtem el, amikor az utcánkban végignyomtad a keresztutcáig egyesben...mondván, hogy csak időveszteség lenne betenni kettőbe...:-) Az nem ebben a turnusban volt. :blink:
Speed Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 ... ezért inkább tolom, biztos, ami biztos. De csak azért, hogy nehogy ellustuljon! :) :blink: :) Én is csak ezért szoktam időnként meghajtani a ménest! :lol:
J0hnny Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 ilynekor örülök, hogy "kőkorszaki" motorom van! Nem válogatós.:) :lol: Pontosan egyetértek a tanárnénivel! :blink: Mindig azt hittem a német dizelnél nincs kopogósabb,de a héten hallottam egy 1,9TD fiat-ot,azóta babusgatom a gépsárkányom! :) Olyan hangja volt neki mint egy kovácsműhyelnek!Iszonyat!A digók nem tudnak halk dizelt csinálni! :D
rtomi Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Pontosan egyetértek a tanárnénivel! :blink: Mindig azt hittem a német dizelnél nincs kopogósabb,de a héten hallottam egy 1,9TD fiat-ot,azóta babusgatom a gépsárkányom! :) Olyan hangja volt neki mint egy kovácsműhyelnek!Iszonyat!A digók nem tudnak halk dizelt csinálni! :D Azért rakják azokat is az OPELekbe már ugye mert szarok? :) :lol:
Speed Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 holnap reggel (31-én) 10-kor a Szilvási Parkolójában találkozunk a Retz Bútor előtt. Aztán megyünk fotózni, helyszínt nézni! Aki csak tud, legyen ott!
J0hnny Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 Azért rakják azokat is az OPELekbe már ugye mert szarok? :blink: :) Jelezném,hogy az az 1,9TD sosem volt opelbe építve,ami pedig most a GTC-ben van benne teljesen már generációs dízel! :)
warwolf Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 Na hi mindenkinek!Mindenki aznapos még? :blink: S, hogy tessik néktek ez a csodás locspocs idő, ami az újévvel együtt beköszönt?
mackosajt Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 Na hi mindenkinek!Mindenki aznapos még? :blink: S, hogy tessik néktek ez a csodás locspocs idő, ami az újévvel együtt beköszönt? Nálunk még nem esik! :) Ugye milyen jó nekünk! :)
Recommended Posts