Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ezt sasoljátok meg!

Szemelvények a TotalCar "rajongói leveleiből" :blink:

Elég kemény! :)

Idézet a bevezetőből:

"Nap mint nap rengeteg szerető levelet kapunk. Kérem, ha az obszcén kifejezésekkel most nem szeretne találkozni, most kattintson valami más helyre. Mert néha a levélíró örömmel irtaná ki családjainkat, tompa késsel, harmadunokatestvérig. Kalandozzon ###### Paraszttal, Csóró Kisbuzival és Rostos Fasszal 2005 legjobb gyűlöletleveleiben."

Elküldve
Ezt sasoljátok meg!

Idézet a bevezetőből:

"Nap mint nap rengeteg szerető levelet kapunk. Kérem, ha az obszcén kifejezésekkel most nem szeretne találkozni, most kattintson valami más helyre. Mert néha a levélíró örömmel irtaná ki családjainkat, tompa késsel, harmadunokatestvérig. Kalandozzon Fasz Paraszttal, Csóró Kisbuzival és Rostos Fasszal 2005 legjobb gyűlöletleveleiben."

Ez nem semmi... nagy az Isten állatkertje, de sajnos a kerítés is alacsony! :)

Elküldve
Szóval akkor Te hajtottad össze a gépedet majdnem! :lol:

Még jó, hogy vannak téli gumáid! :D Ugye vannak Wolfi! :blink: :)

Vannak, de azokkal is jót lehet csúszni a pitscha jégen! :)

Elküldve
Ezt sasoljátok meg!

Idézet a bevezetőből:

"Nap mint nap rengeteg szerető levelet kapunk. Kérem, ha az obszcén kifejezésekkel most nem szeretne találkozni, most kattintson valami más helyre. Mert néha a levélíró örömmel irtaná ki családjainkat, tompa késsel, harmadunokatestvérig. Kalandozzon ###### Paraszttal, Csóró Kisbuzival és Rostos Fasszal 2005 legjobb gyűlöletleveleiben."

Jókat röhögtem rajtuk! :) Én nem azért nézem a TC-t,mert ez alapján döntök,hogy milyen is egy kocsi!Csipem a stilust,ahogy nyomják,ennyi!

Elküldve
Jókat röhögtem rajtuk! :blink: Én nem azért nézem a TC-t,mert ez alapján döntök,hogy milyen is egy kocsi!Csipem a stilust,ahogy nyomják,ennyi!

Szerintem ezzel sokan vagyunk így! :)

Elküldve
Szerintem ezzel sokan vagyunk így! :)

Valahogy sokkal inkább az átlagember szemszögéből nézik, és a mindennapos használhatóság, ergonómia, meg ilyenek a lényeg, nem pedig a lökettérfogat, meg ehhez hasonló hüleségek, amit csak a magunkfajta ért meg.Többé kevésbé. :blink:

Elküldve
Valahogy sokkal inkább az átlagember szemszögéből nézik, és a mindennapos használhatóság, ergonómia, meg ilyenek a lényeg, nem pedig a lökettérfogat, meg ehhez hasonló hüleségek, amit csak a magunkfajta ért meg.Többé kevésbé. :blink:

Persze néha átesnek a ló túloldalára,de hát ők is emberek! :)

Elküldve

Nem reklamáció vagy ilyesmi, de mostanában mindenütt szakad a hó, nálunk meg csak mutatóban van.

Az utak, nem baj, hogy hómentesek, de a télhez a hó is hozzátartozik, szerintem.

Elküldve
Nem reklamáció vagy ilyesmi, de mostanában mindenütt szakad a hó, nálunk meg csak mutatóban van.

Az utak, nem baj, hogy hómentesek, de a télhez a hó is hozzátartozik, szerintem.

Meg a karácsony is hozzá tartozik, meg a bejgli!Vannak még 5leteim! :blink:

Elküldve

Valóban eshetne már végre egy rendes hó...

úgy ca. 30-40 cm-rel beérném így elsőre...

aztán pár napra rá még 40-50 cm! :blink:

Azzal ki lennék békülve!

Elküldve

aztán pár napra rá még 40-50 cm! :)

Azzal ki lennék békülve!

És abban a nagy hóban mi lenne az ótózással? :blink:

Elküldve
És abban a nagy hóban mi lenne az ótózással? :blink:

Akkor már a mazsolák nem mernek kijönni az utakra...

a tapasztalatlan lámák pedig már rég árokba lesznek!

Ekkor lesz csak a miénk az úúút! :) :)

Elküldve
Ma voltam Kecsón és részem volt egy kis ónos havazásban. :blink:

Szerencsére épen hazaértem. B)

De nem láttam egy szekciótársat sem.... B)

Mi vagyunk a láthatatlan sexció!Még egymást sem látjuk! :) :) :lol: :D :o B) B)

Elküldve
Akkor már a mazsolák nem mernek kijönni az utakra...

a tapasztalatlan lámák pedig már rég árokba lesznek!

Ekkor lesz csak a miénk az úúút! :D :blink:

Meg a többi elvetemült autópörgetőemberke is akkor szabadul ki az útra! :) :) :lol:

Elküldve
Amatőr...:-) :-)

Na jah,csak ő nem(csak) offolásból szedi össze ezt,mint a forumon pár elvtérs! :blink:

Én annyira nem örülnék akkora hónak,essen a hegyekben,itt elég lenne 20centi is!

Én kifejezetten utálom a havat,bár ha már választani lehet,inkább a hó mint az ónosgenyó!

Elküldve

aztán pár napra rá még 40-50 cm! :)

Azzal ki lennék békülve!

Nemá Speed!!

Az 80-90 cm!!

Abból már ki sem látszanék!! :lol: :blink: :)

snowgirl1.jpg

:D

Elküldve
Amatőr...:-) :-)

Azért annyira talán mégse! :) :)

Viszont aki szabályozza odafent a hóesést, az biz' amatőr, mert itt pl. egész éjszaka esett az eső.A talaj megfagyva, szal még elszivárogni sem tud.Gratula a hóeséses izének odafent! :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.