Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Na akkor már én is közbesikitok: DIZEL ASTRA AZ ISTEN!!! :blink: :) :)

Egyébként én is irigylem a többieket,hogy micsoda problémák gyötrik őket! coupe vs cali :lol:

Elküldve
Na akkor már én is közbesikitok: DIZEL ASTRA AZ ISTEN!!! :blink: :) :)

Egyébként én is irigylem a többieket,hogy micsoda problémák gyötrik őket! coupe vs cali B)

Nincs is jobb egy erős C20NE mocinál! :lol: :D :o Meg XE-nél, meg LET-nél! B) B) B)

Elküldve

Drága és szeretett klubtársaim!!

Ha valaki ma délelőtt és kora délután Kecskeméten lát az ne lepődjön meg hanem bőszen integessen! :blink:

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

Elküldve
Ha valaki ma délelőtt és kora délután Kecskeméten lát az ne lepődjön meg hanem bőszen integessen! :blink:

Mi ebédre megyünk Heténybe anyuékhoz.

Majd jól bedudálok amikor Hagáék háza előtt megyünk el.

sleighs1.gif

Boldog Karácsonyt Kívánok a Kedves Szekciótársaknak!!!!

lite3.gif

Elküldve

Sziasztok! Kellemes karácsonyt mindannyiótoknak! Tudnátok segíteni kicsit? Most hallom a kollégáimtól, hogy az M0-t összekötötték már a 4. számú főúttal. Ez kacsa, vagy tényleg így van? Nemsoká indulok haza, és jobb lenne elkerülni az M5-öt..

Elküldve

hali,

asszem mehetsz Vecsésig vagy Üllőig Ótópályán

itt ni:

http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=112744

Kezdődik a szezon

A választások közeledtével elkezdődött tehát a kormányzati ciklusra ígért autópályák átadásának szezonja. Az idén év végéig összesen négy alaklommal vágják át a nemzeti színű szalagot.

Első a már említett M5-ös, majd azt december 17-én az M0-s körgyűrű legújabb, az M5-ös autópályát és az új 4-es számú főutat összekötő szakasza következik, illetve a 4-es főút új szakaszát is ugyanekkor adják át.

Elküldve
hali,

asszem mehetsz Vecsésig vagy Üllőig Ótópályán

Első a már említett M5-ös, majd azt december 17-én az M0-s körgyűrű legújabb, az M5-ös autópályát és az új 4-es számú főutat összekötő szakasza következik, illetve a 4-es főút új szakaszát is ugyanekkor adják át.

Ótópályán??? :blink:

Hát pont azt szeretné elkerülni!!

S.S. menj nyugodtan a 4-esen, gyögyörűen ki lesz táblázva!

Ha Szolnoknál jársz integess! :)

Elküldve
Ótópályán??? :blink:

Hát pont azt szeretné elkerülni!!

S.S. menj nyugodtan a 4-esen, gyögyörűen ki lesz táblázva!

Ha Szolnoknál jársz integess! :)

Kösz! :) Már a megyehatárnál ölelgetem az oszlopot, szeptember óta nem voltam otthon! :lol: Kösz a gyors reakciót, akkor tűzök haza!

Elküldve
Háááát...

Naon Kellemes és Áldott Karácsonyt Kívánok Mindannyiótoknak mégegyszer! :blink:

Én is mindenkinek! Álmodjatok szépeket és váljon valóra minden jó!

Jó éjszakát!

Elküldve

Az R betűs hölgynek én is kimázolnám! :)

Nem'tom feltűnt-e nektek, hogy milyen pöpecül csúszik az út ma!Szerencsére mindenki észnél volt, és okosan vezetett!Kivéve az a tuning Octavia 1.9D, ami WRC designban díszeleg, és a mocija annyira van felhúzva, hogy 100000km-ig vállalt szavatosságot rá a tuner! :)

Bejglimérgezés?kapott v.ki? :blink:

Elküldve
Az R betűs hölgynek én is kimázolnám! :D

Nem'tom feltűnt-e nektek, hogy milyen pöpecül csúszik az út ma!Szerencsére mindenki észnél volt, és okosan vezetett!Kivéve az a tuning Octavia 1.9D, ami WRC designban díszeleg, és a mocija annyira van felhúzva, hogy 100000km-ig vállalt szavatosságot rá a tuner! :o

Bejglimérgezés?kapott v.ki? :)

:) Össze is hajtotta a srác a gépet? :blink:

Még nem kaptam részemről bejgli mérgezést... de még dolgozok rajta! B) :lol:

Elküldve
:) Össze is hajtotta a srác a gépet? :)

Nem, csak úgy előzött meg, hogy utána eléggé lerövidült a fékutam az eléggé csúszós úton!Szal alapvetően nem voltam boldog. :blink:

Elküldve
Szóval akkor Te hajtottad össze a gépedet majdnem! :lol:

Még jó, hogy vannak téli gumáid! :D Ugye vannak Wolfi! :blink: :)

Ne viccelj,persze hogy van neki!Nem sava,de van! :)

Amúgy tényleg iszonyat csuszik,ahol jeges ott b@chatod a téli gumit is,óvatosnak kell lenni!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.