J0hnny Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Na akkor már én is közbesikitok: DIZEL ASTRA AZ ISTEN!!! :blink: :) :) Egyébként én is irigylem a többieket,hogy micsoda problémák gyötrik őket! coupe vs cali :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Na akkor már én is közbesikitok: DIZEL ASTRA AZ ISTEN!!! :blink: :) :) Egyébként én is irigylem a többieket,hogy micsoda problémák gyötrik őket! coupe vs cali B) Nincs is jobb egy erős C20NE mocinál! :lol: :D :o Meg XE-nél, meg LET-nél! B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 kényszert érzek a közbeszólásra S P O R T L I M U S I N E --- lesz este tali vagy nem lesz este tali ---- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Én sajna ma este nem tudok menni. De ezúton Kívánok Mindannyiótoknak Kellemes Karácsonyt! :blink: (így előre is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 kényszert érzek a közbeszólásra S P O R T L I M U S I N E --- lesz este tali vagy nem lesz este tali ---- Röviden, és tömören, lesz! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Drága és szeretett klubtársaim!! Ha valaki ma délelőtt és kora délután Kecskeméten lát az ne lepődjön meg hanem bőszen integessen! :blink: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Ha valaki ma délelőtt és kora délután Kecskeméten lát az ne lepődjön meg hanem bőszen integessen! :blink: Mi ebédre megyünk Heténybe anyuékhoz. Majd jól bedudálok amikor Hagáék háza előtt megyünk el. Boldog Karácsonyt Kívánok a Kedves Szekciótársaknak!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Mindenkinek Békés,Kellemes és Boldog Karácsonyt Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Sziasztok! Kellemes karácsonyt mindannyiótoknak! Tudnátok segíteni kicsit? Most hallom a kollégáimtól, hogy az M0-t összekötötték már a 4. számú főúttal. Ez kacsa, vagy tényleg így van? Nemsoká indulok haza, és jobb lenne elkerülni az M5-öt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 hali, asszem mehetsz Vecsésig vagy Üllőig Ótópályán itt ni: http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=112744 Kezdődik a szezon A választások közeledtével elkezdődött tehát a kormányzati ciklusra ígért autópályák átadásának szezonja. Az idén év végéig összesen négy alaklommal vágják át a nemzeti színű szalagot. Első a már említett M5-ös, majd azt december 17-én az M0-s körgyűrű legújabb, az M5-ös autópályát és az új 4-es számú főutat összekötő szakasza következik, illetve a 4-es főút új szakaszát is ugyanekkor adják át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 hali, asszem mehetsz Vecsésig vagy Üllőig Ótópályán Első a már említett M5-ös, majd azt december 17-én az M0-s körgyűrű legújabb, az M5-ös autópályát és az új 4-es számú főutat összekötő szakasza következik, illetve a 4-es főút új szakaszát is ugyanekkor adják át. Ótópályán??? :blink: Hát pont azt szeretné elkerülni!! S.S. menj nyugodtan a 4-esen, gyögyörűen ki lesz táblázva! Ha Szolnoknál jársz integess! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Ótópályán??? :blink: Hát pont azt szeretné elkerülni!! S.S. menj nyugodtan a 4-esen, gyögyörűen ki lesz táblázva! Ha Szolnoknál jársz integess! :) Kösz! :) Már a megyehatárnál ölelgetem az oszlopot, szeptember óta nem voltam otthon! :lol: Kösz a gyors reakciót, akkor tűzök haza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Boldog Karácsonyt mindenkinek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Én is kívánok Mindenkinek békés,boldog,szeretetteljes karácsonyt!! Warwolf!! Elvitték a Gregiék a felniket.... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Háááát... Naon Kellemes és Áldott Karácsonyt Kívánok Mindannyiótoknak mégegyszer! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Háááát... Naon Kellemes és Áldott Karácsonyt Kívánok Mindannyiótoknak mégegyszer! :blink: Én is mindenkinek! Álmodjatok szépeket és váljon valóra minden jó! Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! http://www.millan.net/funp/100/deerz3.swf :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Az R betűs hölgynek én is kimázolnám! :) Nem'tom feltűnt-e nektek, hogy milyen pöpecül csúszik az út ma!Szerencsére mindenki észnél volt, és okosan vezetett!Kivéve az a tuning Octavia 1.9D, ami WRC designban díszeleg, és a mocija annyira van felhúzva, hogy 100000km-ig vállalt szavatosságot rá a tuner! :) Bejglimérgezés?kapott v.ki? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Az R betűs hölgynek én is kimázolnám! :D Nem'tom feltűnt-e nektek, hogy milyen pöpecül csúszik az út ma!Szerencsére mindenki észnél volt, és okosan vezetett!Kivéve az a tuning Octavia 1.9D, ami WRC designban díszeleg, és a mocija annyira van felhúzva, hogy 100000km-ig vállalt szavatosságot rá a tuner! :o Bejglimérgezés?kapott v.ki? :) :) Össze is hajtotta a srác a gépet? :blink: Még nem kaptam részemről bejgli mérgezést... de még dolgozok rajta! B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 :) Össze is hajtotta a srác a gépet? :) Nem, csak úgy előzött meg, hogy utána eléggé lerövidült a fékutam az eléggé csúszós úton!Szal alapvetően nem voltam boldog. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Szóval akkor Te hajtottad össze a gépedet majdnem! :) Még jó, hogy vannak téli gumáid! :lol: Ugye vannak Wolfi! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Szóval akkor Te hajtottad össze a gépedet majdnem! :lol: Még jó, hogy vannak téli gumáid! :D Ugye vannak Wolfi! :blink: :) Ne viccelj,persze hogy van neki!Nem sava,de van! :) Amúgy tényleg iszonyat csuszik,ahol jeges ott b@chatod a téli gumit is,óvatosnak kell lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts