Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Én utálom a Majom center szerű miltugigamega centereket,erre reagált Joee!

A filmről pedig nem egyezik a véleményünk,de ez nem gond,nem vagyunk egyformák!Szerintem jó film,jó dumákkal!

Malom centerrel nincs semmi gond ha nem tekintjuk azt a sok korrupcios ugyet ami korulvette az epitkezest kezdve azzal hoyg egy 100evnel idosebb muemleket bontottak le :roll: Van benne egy csomo bolt ami eddig nem volt kecskemeten meg egy szinvonalasabb mozi stb. jo hely az.

Elküldve

Gondoltam ha már ott van újjab és korszerűbb mozi, akkor csak oda mész te TŰTŐŐŐ :lol: :lol: ;) :D

sok valasztas nem lesz mert mindkettoben nem jatszak az tutti, hacsak nem mesz masik varosba :wink:

Elküldve
Én meg a délután, lévén jóidőnek ígérkezett, nekiláttam kicserézni a GSIn a féktárcsákat+betéteket.Eleinte klassz volt minden, rutinos mozdulatokkal bontottam le a nyerget, erre lkezdett esni az eső....

Ezzel a korai sotetedessel en is szivok, mire nekifognek szetszedni a gepet fenyezeshez mar sotet van, igy nem lehet haladni :x

Elküldve

Vegezetul az uj muszaki/zoldkartya rendszertol szerintem nem kell parazni ugyis lesz kiskapu, kulonben a kocsik egyharmada eltunne az utakrol :twisted:

Elküldve
Vegezetul az uj muszaki/zoldkartya rendszertol szerintem nem kell parazni ugyis lesz kiskapu, kulonben a kocsik egyharmada eltunne az utakrol :twisted:

Olcsóbb akkor sem lesz!

Elküldve

A tegnapi nap folytatásaként kicseréltem a bal oldali talpast a GSIn.Széép produkció volt, tarkítva azzal, hogy leugrott az autó az emelőről.Szerencsére alá raktam a kereket, így komolyabb gáz nélkül vissza tudtam emelni.A keréknek nem lett baja.Sz@rrá áztam, de sikerült végül.Mindezt a holnapi futóműállítás miatt. :? :lol:

Elküldve
Úgy kell neked! GSI -jért meg kell szenvedni! 8)

Ha holnap meglesz a futóműállítás, utána jön a hátulja, aztán mikor műszakilag rendben lesz, jöhet a küllem és a belső helyreállítása.CSak ez nem rögtön azonnal.Szépen sorjában.Ahogy lesz rá guba.

Elküldve
az én 2001-em fris műszaki szervízkönyv ... etc 1,2M-el ment el

Tomi én a Te 1,4 8v-s autódat nem hasonlítanám az Ákos 1.8 16V közel full-os autójával! Nagyon sok minden van benne, ami sokat emel az értékén!

Ha én most vennék autót, simán megvenném Ákos gépét!

(amúgy, ahhoz képest, hogy 1,6-1,7-ért indult az autód... az jól leadtad 1,2-re... :lol:)

Elküldve
az én 2001-em fris műszaki szervízkönyv ... etc 1,2M-el ment el

ez igy igaz.

de:

sajnos egy X14NZ motoros, fehér, extrák nélküli autót ennél többért nem is lehet eladni....

én most tudok egyet, fehér 5 ajtós, X14NZ motorosat 500 ért. 95-ös évjárat.

ez 1.8 16V-as, klimás, és a fedélzetin kivül minden gyári extra benne van.

amugy a rugók, lámpák, meg a felnik , meg a téligumik nélkül nem is ér 800 nál többet....

ezek a plusszok, amit meg aKAROK FIZETTETNI A KÖVETKEZŐ TULAJJAL :lol:

szétszedni meg nem akarom, mert nem tudok mit kezdeni a cuccokkal, és piacozni meg nem szeretnék a cumókkal....

Elküldve

Tomi én a Te 1,4 8v-s autódat nem hasonlítanám az Ákos 1.8 16V közel full-os autójával! Nagyon sok minden van benne, ami sokat emel az értékén!

Ha én most vennék autót, simán megvenném Ákos gépét!

(amúgy, ahhoz képest, hogy 1,6-1,7-ért indult az autód... az jól leadtad 1,2-re... :lol:)

az enyémet 2 évvel ezelött 1,4 M ért árulták.

ehez képest most meg a felét éri... :lol:

Elküldve

A 60 paci igaz,de egyáltalán nem GL felszerelés volt benne!Sőt!

Félre éretés ne essék, én nem blamálni akartam, a Tomek ótóját, csak hát ami igaz az igaz!

Ha nem sima GL volt akkor micsoda??

Volt benne űlésmagasság-állításaon, rádiósmagnón, központi záron, meg 1 légzsákon kívűl más is??

Sőt a lengyel classic Astrákba asszem nem volt légzsák, meg magnó sem!! Egy időben legalábbis!

Elküldve

Félre éretés ne essék, én nem blamálni akartam, a Tomek ótóját, csak hát ami igaz az igaz!

Ha nem sima GL volt akkor micsoda??

Volt benne űlésmagasság-állításaon, rádiósmagnón, központi záron, meg 1 légzsákon kívűl más is??

Sőt a lengyel classic Astrákba asszem nem volt légzsák, meg magnó sem!! Egy időben legalábbis!

Szerintem már a központit is a Tomi rakta bele... nem? :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.