tomi023 Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Megjavult a légzsákom! Bazsi kiütötte a hibakódot és megigazította a vezető ülés alatti csatit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Megjavult a légzsákom! Bazsi kiütötte a hibakódot és megigazította a vezető ülés alatti csatit :lol: Akkor nem mentél Zsoltiék mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Nekem kell ilyen!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 voltam zsoltinal de nem volt ott a srác bazsi segített Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 voltam zsoltinal de nem volt ott a srác bazsi segített A fene megeszi a sracot :x A lényeg, hogy megoldodott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 J0hnnyval beszéltük ma msn-en, hogy mi lenne, ha csapnánk egy bulit a szekciónak és családtagjaiknak szilveszterre. Mi benne lennénk az tuti :lol: Úgynevezett batyus bál lenne (mindenki hoz mindent) Helységet, ha nem tudunk szerezni akkor bérelni is lehet szerintem. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 legyen buli de én sokat fogok dolgozni az év végén folyamatosan nyitva leszünk jelöljünk meg valami dátumot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 legyen buli de én sokat fogok dolgozni az év végén folyamatosan nyitva leszünk jelöljünk meg valami dátumot Szilveszterre gondoltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 En is benne vagyok a buliban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 J0hnnyval beszéltük ma msn-en, hogy mi lenne, ha csapnánk egy bulit a szekciónak és családtagjaiknak szilveszterre. Mi benne lennénk az tuti Úgynevezett batyus bál lenne (mindenki hoz mindent) Helységet, ha nem tudunk szerezni akkor bérelni is lehet szerintem. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hammer Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Én is benne volnék szivesen, ha meghívtok... :lol: Szerintem megtalálható vagyok. András-Manta-Hammer Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 És nem csak a kecskeméti matricát készítem el hanem a többit is mert az új sorozat nem szabvány szerint készült rajtunk kívül álló okok miatt, de legalább a kecskeméti autók legyenek szépek! :lol: A rendszám keret már fel is került, s ha lessz kecskeméti matrica felragasztom a többit is. Előre is kössssssssssssssssz ::lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Na sikerült egász jó üzletet csinálnom ma szerintem! A két felesleges hátsó sárfogógumát eladtam a bontóban 2E-ért,aztán a Légrádinál vettem gyári elsőt 3200Ft-ért! :shock: Ilyenkor kérdem én,hogy az izsákin,Karcsiéknál miért 5700Ft,ami Légrádinál 3200Ft? Mindkettő gyári,szal nem Agron kft-s magyar! Felrakni nem volt leányálom,elég rendesen megszidttam a tervezőét és a GM is tolta a bugyit! :lol: Sajnos nem egyedi dolog. Én a légtömegmérővel jártam így. 56000Ft helyett a Légrádinál 22000Ft és tök ugyan az a csomagolás is. Nam árt körülnézni, azóta a neten találtam 16000Ft is :wink: :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Én is benne volnék szivesen, ha meghívtok... :lol: Szerintem megtalálható vagyok. András-Manta-Hammer Üdv a fedélzeten! :!: Milyen géped van? Esetleg a pénteki minimeatre eljöhetnél, ha van kedved! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Egyébként pedig mindenkitől elnézést kérek, hogy nem tudtam maradni pénteken, pedig szívesen megtettem volna, de elég sok segíteni való volt Kiskőrösön, és egy kicsit csúszásban is voltam.Szal még 1X bocs.Amúgy megvolt a disznótor, kutyamód elfáradtam a nap végére, de sikerült befejeznünk.Meg hát a vacsi is fincsi volt, szóval......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Én is kivégeztem a pocát (kb: 300Kg) És mi is elfáradtunk, csak most ültem a gép elé is, eddig pihiztem. Én a szilveszterre nem mondok semmit, bizonytalan a helyzet, úgy néz ki csak pár nap lesz amit a családom együtt tölthet (Timi dolgozik az ünnepek alatt is), és akkor inkább velük maradok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Los Padlos! Én még nem láttam, hogy társalgós, csettegős topikban valakit megszóltak volna, hogy OFF -ol! Máshol meg jogos ha szólnak, hiszen rend a lelke mindennek, ezt egy bankásznak tudni kell! Hál' Istennek jó nagy fórumunk van, és így muszáj rendet tartani, mert nem látnánk át egy idő után a topikokat! :wink:H Skacok! Nem kellene valakinek egy 40mm-es futómű? (F astra 5 v. 4 ajtós alá való!) (Raceland a gyártója) Sziszi, Speed, a hirdetést az eladó topicba írjátok, mielőtt kimoderálnak benneteket. (és csak egyszer, mert még sárga lapot is adhatnak érte) Na mindegy... de ezen nem fogunk összeveszni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Jjaaa... hogy a Pistiiii! 8) :lol: ...neki szabad, amúgy a csetttegős topikba mért ne írhatnánk ilyet is, azért ennyire télleg nem kell ezt vérkomolyan venni! Uff!! Akarom mondanni OFF ! Én beszéltem, az offmester! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 De Speed!Már nem is eladó a futóműved! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Dec. 1-től Ponyvaregény film újra a mozikban!!! Megyünk moziba?Klub-os mozi est!!!Én tuti megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Dec. 1-től Ponyvaregény film újra a mozikban!!! Megyünk moziba?Klub-os mozi est!!!Én tuti megyek! Másodszor is belépsz a Malomba? :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Haga!Lehet, hogy 9 éves az Uhu vasa, de jól felszerelt, vigyázott rá, szal az állapota miatt éri azt az 1.1M-tA kérni és a kapni is mindig egy elég relatív dolog.Ár alatt persze minden elmegy, aztán kiköt egy autóker.ben, és idővel majd eladódik.Ennek a kék csodának nyomja még felfelé az árát az Angel Eye lámpicsek, az FK rugók, a hátsó lámpák, a hátsó tárcsafék, és még sorolhatnám.Szal majd elválik. De klímás verdát használtan könnyebb eladni, mint a nélkülit.Szerintem. Szóval minden relatív.Én így gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Másodszor is belépsz a Malomba? :shock: :shock: miert, az valami szentsegtelen hely :? Szerintem nem annyira jo az a film hogy megint meg kene nezni moziban egyszer jo volt de eleg is, legalabbis nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Haga!Lehet, hogy 9 éves az Uhu vasa, de jól felszerelt, vigyázott rá, szal az állapota miatt éri azt az 1.1M-tA kérni és a kapni is mindig egy elég relatív dolog.Ár alatt persze minden elmegy, aztán kiköt egy autóker.ben, és idővel majd eladódik.Ennek a kék csodának nyomja még felfelé az árát az Angel Eye lámpicsek, az FK rugók, a hátsó lámpák, a hátsó tárcsafék, és még sorolhatnám.Szal majd elválik. De klímás verdát használtan könnyebb eladni, mint a nélkülit.Szerintem. Szóval minden relatív.Én így gondolom. Az a baj hogy mostanaban aki autot vesz azoknak 90%-t nemerdekli hogy mennyire van rendbehozva meg felszerelve speci dolgokkal, csaka az eurotax arat nezik semmi mast :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 ez a vicces mondjuk .... néztem a gsik tax árát... 91-92 re hoz 600-700e t.... azért mondjuk romot is alig kapni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts