warwolf Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Ki ez a Paja gyerkőc?Miért nem csatlakozik akecskemét szeksönhöz? :? :P Hetény Cityi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1040 Aki úgy érzi, hogy megteheti, csatlakozzon.Nincs limit, mindenki annyit utal, amennyit gondol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1040 Aki úgy érzi, hogy megteheti, csatlakozzon.Nincs limit, mindenki annyit utal, amennyit gondol. Kicsit megelőztél, éppen vágólapra tettem a linket..... Paja ! Belépsz a klubba és máris a miénk lehetsz. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Kicsit megelőztél, éppen vágólapra tettem a linket..... Paja ! Belépsz a klubba és máris a miénk lehetsz. :P :D OK. Belépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 OK. Belépek. Hát ez gyors volt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Csak azt mondja már meg valaki , hogy megy technikailag a belépés :ogre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Csak azt mondja már meg valaki , hogy megy technikailag a belépés :ogre: Itt az infó, amit hiányoltál : http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 megi tt: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 jó úton haladsz!! irtam válasz ímélt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 KÖSZI !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 De csekket és jelentkezési lapot nálam is kaphatsz. Mészáros István 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Megpróbálom az átutalást de nem ártana egy személyes tali is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Megpróbálom az átutalást de nem ártana egy személyes tali is. Rendszeres talik vannak péntekenként a Centrum parkolójában, de legutóbb a hidegre való tekintettel a La Verde pizzériában volt a klubgyűlés.S, finom volt!Nem tudom, hogy hol lesz a következő! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Pénteken valahol koccanni kellene, nekem üzleti érdekeltségeim vannak a csapattal. (J0hnny, Tomi, Zsolti) Javaslom a Centrum parkolót 19:30 körül, után. Remélem kipuffom is lesz addigra. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Most péntek sajna nem jó, de majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Most péntek sajna nem jó, de majd legközelebb. Ez az időpont viszonylag álandó, szal bitzi lesz rá alkalom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Tőlem ok a pénteki tali,de koccani nem akarok veletek,van így is elég karc a kocsin! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Benzin info Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Benzin info Engedelmeddel belinkeltem a Társalgó/ hol a legolcsóbb a benzin? topicjába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Kiccsávó! Te velünk jössz innen, vagy SzSzentmiklovicson leszel?? :? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Kiccsávó! Te velünk jössz innen, vagy SzSzentmiklovicson leszel?? :? 8) Nagycsávó!:P Szigethalom a helység neve. És onnét megyek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Akkr holnap este CPzünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Nagycsávó!:D Szigethalom a helység neve. És onnét megyek majd. Aham... jóvan! Amúgy csak kíváncsi voltam fidelsz -é! 8) 8) Tuttam én hogy Szigethalma.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Wolfi igen, CP. Utána meg kitaláljuk hol melegedjünk meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Wolfi igen, CP. Utána meg kitaláljuk hol melegedjünk meg. Okés vezérem.Aztán lehet, hogy csak egy laza teázás lesz belőle. :P De annak legalább van feelingje! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tekintettel arra, hogy hónap úgyis tanálkozunk én a mai CP -t (is) ::oops: ...kihagyom, majd holnap.... Apropó... holnap milyen módomn is megyünk fel akkor?? Lesz szekciós vonulás?? Mert ha nem akkor mi Turnerrel kicsit korábban gurulunk fel Gregékig oszt onnan meg Ők "visznek" bennünket! Hogy legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts