J0hnny Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Figyelek ám!!!! :D :D Szerinted nem célzásnak szántam? :P Sejtettem,hogy valaki "lehallgat" minket! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Szerinted nem célzásnak szántam? :P Sejtettem,hogy valaki "lehallgat" minket! :wink: Sajnálom hogy eddig nem sikerült a látogatós projekt. :oops: :oops: Egyedül kicsit necces a lemenés (anyagilag leginkább), de azért folyamatosan "rugdosom" az itteni népet, szóval már csak idő kérdése. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 tegnap megyek 80-al a 60as táblánál az AGIP kútaál erre elhúz mellettem egy fehér Vectra hogy állva maradtam... heló tesó! engem se meszeltek le úgy tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 tegnap megyek 80-al a 60as táblánál az AGIP kútaál erre elhúz mellettem egy fehér Vectra hogy állva maradtam... heló tesó! engem se meszeltek le úgy tom Itt T.bányán reggel, ha tudsz nyomni egy erős 53Km/h-s tempót már Sumáhernek néznek. 8) :wink: Reggel divat a kétsávban, párhuzamosan 35-36Km/h-val való bócorgás ... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2005 Sajnálom hogy eddig nem sikerült a látogatós projekt. :oops: :oops: Egyedül kicsit necces a lemenés (anyagilag leginkább), de azért folyamatosan "rugdosom" az itteni népet, szóval már csak idő kérdése. :wink: gyanitom, hogy már csak tavaszal lesz ebből vmi.....most már kezd hideg lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 gyanitom, hogy már csak tavaszal lesz ebből vmi.....most már kezd hideg lenni Igaz,ami igaz!A CP-be tuti nem tudnánk kiállni így,ilyen hidegben,de a többi menne! Kiváncsi lennék azért a helyi HVCS-k arcára majd amikor ellepik az opelesek a CP-t! :twisted: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 gyanitom, hogy már csak tavaszal lesz ebből vmi.....most már kezd hideg lenni Nemértem az összefüggést. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Nemértem az összefüggést. :oops: :oops: Én sem! Nem motoros klub vagyunk! Fűtés van az Astraban... - mégha némelyikben elég gyenge is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Én sem! Nem motoros klub vagyunk! Fűtés van az Astraban... - mégha némelyikben elég gyenge is... :roll: Gyenge? Én is fostam,hogy fázni fogok télen,de vazee elég sokszor izzadtt háttal szálok ki!4-5 perccel az indulás után már dől be a forró levegő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Gyenge? Én is fostam,hogy fázni fogok télen,de vazee elég sokszor izzadtt háttal szálok ki!4-5 perccel az indulás után már dől be a forró levegő! Némelyikben! :!: Köztudott, hogy az Astrák termosztátja hajlamos gyorsan felmondani a szolgálatot s ennek következtében elég rosszul fűt! Sajnos az enyém tavaly még szinte egyáltalán nem fűtött... többen azt mondták rá, hogy az Astra-k ilyenek, de most hogy új termosztát van benne, ez is pörköl rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Némelyikben! :!: Köztudott, hogy az Astrák termosztátja hajlamos gyorsan felmondani a szolgálatot s ennek következtében elég rosszul fűt! Sajnos az enyém tavaly még szinte egyáltalán nem fűtött... többen azt mondták rá, hogy az Astra-k ilyenek, de most hogy új termosztát van benne, ez is pörköl rendesen! Én is cseréltem valamikor termosztátot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Én meg ma felraktam a téli kerkeket,de nem szarkodtam a diszcsikfestéssel,disztárcsákat festettem újra,oszt mentek is fel! :P Egyébként Tominak üzeni Kacsero: Megvannak a kért kupakok a felnihez! :wink: U.I.:nekem is hoz 4-et! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Én meg Speed kicseréltük a verdája féktárcsáit.Az előző garni már a tűréshatáron is túl volt kopva.De most faxa lesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 láttátok vazzeg: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1029&start=60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Lassan meg kellene beszélnünk hány autóval megyünk évadzáróra. Gondolom dieselekkel megyünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 HOVA TŰNTEK A TEGNAPI HOZZÁSZÓLÁSOK??? :? :? :? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Kaptam ma egy levelet a Tormásiéktól, hogy lejár a műszakim dec. 22-én! :P Tök jó fejek, nem??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Kaptam ma egy levelet a Tormásiéktól, hogy lejár a műszakim dec. 22-én! :P Tök jó fejek, nem??? :D Legalább ők figyeljenek oda rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Legalább ők figyeljenek oda rá! :D Én is képben voltam ám! :P Amúgy Ti is látjátok, hogy letűntek a tegnapi hozzászólások??? Meg kaptam egy e-mailt, hogy jött egy privi, de a rendszerben nem találom!!! MIVAN??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 bibis a fórum picit de már biztos dolgoznak rajta :P nekem is lejár a műszakim dec 1x.-én sajna soksok pénz lesz a mutatvány. De ezt csinálja utánam valaki májusban friss műszaki decemberben megint! (Astra->Vectra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Sztem hemiék megint alakítottak a fórumon, és a szombati mentés szerint lett újraindítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Mi bizti megyünk a "fekete csodával"!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Én meg a Fehér csodával! Most is fent vagyok jól muzsikált a pályán felfelé 130 tempomat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 a fórumhiba http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=376&start=45 túlvagyok a 200 hozzászóláson :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Tomi! Ezt a fajta aláírást Haga szokta alkalmazni!...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts