corsarulez Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Haga, kár, hogy nem jöttök........ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Mikor lesz? Hánykor? Hol? Asszem több kérdésem nincs! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 mind1 nemerted mirol beszelek, de nem is fontos Hidd el értem.Csak kukacoskodni akartál.De ez már nem újdonság.Majd 1X te is felnősz a feladathoz, aztán belátod! :P :D :D :P Mint ahogy abban is biztos vok, hogy ezt a hozzászólásomat is lereagálod!S, még jós sem vok! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Részemről ok a péntek soltvadkert csak ne most péntek legyen! 19-ig melózok Nékem meg olyan gondom van, hogy szintén melózom, olyan 20:00-ig.Szal ez most max. a C.P.-be lenne jó.A szombat menne.Jövő 7végén meg évadzáró, ha nem tévedek.Mi lenne, ha megjelölnénk az autána következő hét péntekjét, s, addigra mindenki tud tervezni. Reméljük nem fog esni a hó! :D Amúgy a holnapi C.P.-t meg sztem csak gyülekezésügyileg jelöljük meg, aztán találjunk ki v.mi okos, szép, fűtött helységgel megáldott szórakoztató egységet. Mondtam már, hogy a La Verdében igen finom a pinza? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Mondtam már, hogy a La Verdében igen finom a pinza? :P Remélem, hogy finom, mert a Godyban, mostanában egyre szarabb. A múltheti is félig nyers volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Menjünk ki pénteken megnézni,hogy milyen,aztán szombaton meg vadkert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 [.Mi lenne, ha megjelölnénk az autána következő hét péntekjét, s, addigra mindenki tud tervezni. Reméljük nem fog esni a hó! :D Részemről OK. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Tegnap egy idétlen német sorozatban pedig a B Senatorokat törték halomra.Faxa.Mire valók az öreg Francia, és Olasz verdák? :? Bocs, csak most olvastam: A Cobrában meg azzal hülyítik a népet, hogy a Seni B-k motorja renszeresen felrobban, ha 180-at nyomnak nekik! Idióták! :roll: (hehe.. ha ez igaz, akkor az enyémnek 2x 9 élete van) Mikor lesz a vacsi pontosabban? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Hát, ha mindenkinek jó, akkor 25.-én (bár én akkor csak 6 körül érek haza). Vagy azon a hétvégén szombaton, nekem az is jó! Gyere, szeretettel várunk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Hát, ha mindenkinek jó, akkor 25.-én (bár én akkor csak 6 körül érek haza). Vagy azon a hétvégén szombaton, nekem az is jó! Gyere, szeretettel várunk! :P Még nem 100-as, de ha összejön megyek! (lehet, csak stoppal) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 J0hnny légy már tekintettel a népre. Családos emberek is vannak ám itt akik nem tudják minden idejüket meet-re fordítani. Akkor pénteken La Verde :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ma uninstallálva lett az Astra középdob+sportvég combó, mert elég repedtfazék hangja volt a gépsasnak+rezonált, rázta a dolgokat.Helyette fel lett rakva egy ULTER fedőnevű sportdob, duplakocka véggel, középhangos kiszerelésben, 30e.-ért.Most már én is tudom, hogy mi az a kultúrált sportdobhang feeling.Kellemes mélymormogó hangja van, és nagyobb fordulaton sem zavaró.Élvezkedtem is vele hazáig! :P Képeket később dobok fel! :wink: Gubacsi Tibi munkája.Amolyan megvárós, közben viccelődős stílusban volt.Jo fej srácok.Előttem meg éppen egy Audi A8-ban cseréltek katalizátort.Sportkatira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Remélem, hogy finom, mert a Godyban, mostanában egyre szarabb. A múltheti is félig nyers volt. :PNem ertem en ezt a Gody-s mizeriat en meg sosem ettem rossz pizzat ott :? Hidd el értem.Csak kukacoskodni akartál.De ez már nem újdonság.Majd 1X te is felnősz a feladathoz, aztán belátod! Laughing Laughing Laughing Laughing Mint ahogy abban is biztos vok, hogy ezt a hozzászólásomat is lereagálod!S, még jós sem vok! Laughing Laughing Laughing Nem erzem indokoltnak a gunyolodasod :roll: Annyit akartam csak jelezni hogy nem idezni szokas a jelentkezesi listakat hanem masolni mert hulyen nez ki a hat szintes idezes. Gubacsi Tibi munkája. Amolyan megvárós, közben viccelődős stílusban volt. Jo fej srácok Nekem is o csinalta a kipuffomat, rendes csoka. Biztos ULTER a dob, nem csak a veg az ? Ugytudom hogy neki valami ismerose gyartja a dobokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nem ertem en ezt a Gody-s mizeriat en meg sosem ettem rossz pizzat ott :? A mostani kifejezetten olyan volt, mintha a boltból vettem volna fagyasztottat és nem sütném át rendesen. Vékony volt a tésztája és a csak az alja volt megsülve, nem a Gody ellen van kifogásom, hanem az elkészített kaja minőségével. Lehet csak én fogtam ki rossz szériát, de mostanában elvette a kedvem, pedig jó hely, a családnak is tetszik a hangulata miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Helyette fel lett rakva egy ULTER fedőnevű sportdob, duplakocka véggel, középhangos kiszerelésben, 30e.-ért.Szerdára megjön az enyém is, max csütörtök. Szóval akkor majd lelépnék 1-2 órára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Szerdára megjön az enyém is, max csütörtök. Szóval akkor majd lelépnék 1-2 órára. Részemről elengedlek.De akkor u.a. lesz fent mint nékem?Mert akkor szeretni fogod! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nem erzem indokoltnak a gunyolodasod :roll: Annyit akartam csak jelezni hogy nem idezni szokas a jelentkezesi listakat hanem masolni mert hulyen nez ki a hat szintes idezes. Igazam volt, vagy igazam! :P :D :D Egyébként az idézést is tudod szerkeszteni! :wink: S, én ezt csináltam.Nekem tessik, aztán annyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 1. Tomi023 esetleg Csillával 2.Corsarulez+Peti (25.-én csak este hat óra után érek haza, amúgy mindegy) 3. warwolf+né jr.-t leadjuk előtte Kiskőrösön. 4.Gepard 5. 6. Hát, ha mindenkinek jó, akkor 25.-én (bár én akkor csak 6 körül érek haza). Vagy azon a hétvégén szombaton, nekem az is jó! tehát ha az évzáró utáni hétvégére tesszük az a többségnek jó lehet. Szerintem legyen 25-e péntek de nekem jó a szombat is akkor akár ebéd is lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Részemről inkább péntek, családosként a szombatot hamarabb kellene egyeztetni, pláne így (családi) ünnepek előtt. Wolfi nekem is olyan lesz teljesen, csak egy kicsit halkabb, mert az én rendszerem hosszabb. A gyereknek is tetszik, mutattam a kocsidon, innen kezdve ellenvetés nincs is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 ...Gubacsi Tibi munkája.Amolyan megvárós, közben viccelődős stílusban volt.Jo fej srácok.Előttem meg éppen egy Audi A8-ban cseréltek katalizátort.Sportkatira. Nincs a "kedvencek listámon" a Gubacsi... amióta el akarta lopatni a rádiómat... és meghajtotta az autómat! Amúgy az a bizonyos A8-as a Bácska Gumis srácé, ugyanolyanra akarja megcsinálni mint a Dávidé, illetve szebbre. A szín kicsit "arany"-osabb, a felni az új A8 sok küllős felnije lesz (és ez alapból jobban felszerelt mint a Dávid-é). Azért vagyok ilyen okos, mert én meg ma délelőtt voltam a Bácskánál a cégautóval és dumáltam a sráccal és mondta, hogy most van épp dupla sportkati szerelésen a Gubacsinál! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 A gyereknek is tetszik, mutattam a kocsidon, innen kezdve ellenvetés nincs is. Flóra is fülig érő vigyorral konstatálta az új szerzeményt.Ezek a gyerekek nagyon 1húron pendülnek autóügyileg! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 dumáltam a sráccal és mondta, hogy most van épp dupla sportkati szerelésen a Gubacsinál! :P Biztos nem mondotta a srác, de szvsz kicsit véres a torka annak az A8-nak.Szerintem.Nem indul elsőre, nem minden henger megy hidegen, és még néhány apróság.Mondjuk melegen pörgetve elég meggyőző hangja volt! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Biztos nem mondotta a srác, de szvsz kicsit véres a torka annak az A8-nak.Szerintem.Nem indul elsőre, nem minden henger megy hidegen, és még néhány apróság.Mondjuk melegen pörgetve elég meggyőző hangja volt! :P :D :D Csak annyit mondok: 1.700.000,- HUF-ért VETTE!!! Audi A8 4.2 Quattro V8-as motor 300LE... (1995) Tomi, Te mennyiért vetted az autód? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Amúgy mesélte, hogy milyen hibái vannak... de amit már ráköltött (és még kell) azzal is még simán piaci ár alatt van! Elmondta a terveit is... Nem lesz rossz a gép! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nem kötözködésképpen, de én először motorikusan tettem rendbe a gépet és utána jött (jön) alá a kipuff. Szerintem az a jobb sorrend. Persze a fíling az is szempont. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts