Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor Haga is megnyugodhat! :wink:

Én nem izgulok te kis te!! 8) :wink:

...mer' én már kinyomoztam régen, hogy az enyimet annyira alultervezte a német, hogy képes 500k fölötti futásteljesítményre is, ha megbecsülik! ....és én megbecsülöm! :P

Elküldve

Én nem izgulok te kis te!! 8) :wink:

...mer' én már kinyomoztam régen, hogy az enyimet annyira alultervezte a német, hogy képes 500k fölötti futásteljesítményre is, ha megbecsülik! ....és én megbecsülöm! :D

A kerozin csodákra képes! :P

Elküldve

Cartársak!A CP után, közben, nem kellene v.mi olyan helyet választanunk, ahová be is lehet ülni?Nem vok nagyon lekvár, de nem sok kedvem van az 5 fokban ácsingózni!Gondolom mindenki így van vele!

Szóval :?:

Elküldve

Wolfi ne haragudj,de nem tudtam várni délutánig,kicseréltem a kormányt! :P

F@sza lett,de amint lesz időm és pénzem áthúzatom friss bőrrel,bár még így is fényévekkel jobb,mint a gyári kopott kormány!

Mégegyszer ezer thx,szerintem nagyon jó áron sikerült beszerezned a börözött calikormányt! (5E)

Elküldve
Johnny, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt elkoptatnod a gyári kormányt?!! :P :D

Már alapból kopott volt ,amikor vettem,de az én szériámból való kormány anyaga amúgy is igen puha,nagyon könnyen kopik!

Elküldve
Ilyen koránsötétedős mostoha, fázós időben bizti nincs kedve átjönni.... (kár, hogy olyan messze vagytok) :D

szervezhetünk Kiskőrösön megvacsorázós minimeetet!?

Lekoccanunk a dieselekkel! :P

Elküldve

szervezhetünk Kiskőrösön megvacsorázós minimeetet!?

Lekoccanunk a dieselekkel! :P

Én benne vok, de pénteken legyen!S, lehetőleg Svadkerten a HBH? ban.Vagy v.mi ilyesmi! :D

Elküldve

meg a 7 másodperc címü filmbe is egyet....

fogyasztják az öreg autókat. Vectra, Cali, Kadettokat, mind rmmátörik...

de mi marad az utókornak?? :|

Elküldve

7 masodperc az alamu, ott egyesz vegig szerepel, es mindent kibir :twisted: a Cobra 11-ben max 2 perc szokott lenni es romamtorik :roll:

Azert is szeretik a Calibra-t mert aki nem ismeri annak valami draga sportkocsinak tunik, igy emeli a filmet, de nem terheli a koltsegvetest

Elküldve
Én benne vok, de pénteken legyen!S, lehetőleg Svadkerten a HBH? ban.Vagy v.mi ilyesmi! :D

Részemről is OK! :D

Jó a Vadkerti helyszín.

A hétvégén feltettem a téli gumikat, erre ma reggel az egyik töklapos volt.... :P

Kiderült, hogy elfelejtettük ellenőrizni a kerekben a nyomást, miután felkerültek, és hát fél év alatt kiszökött egy kis levegő.... :oops: :oops:

Remélem, tényleg csak ez volt a baj, nincs kedvem 2 db új téligumát venni.... :evil:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.