berlina Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 ma nem tok menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Megyek Valkai kollégához a Vectraval aztán jövök! kb 19-20között Kzotya újonc tessék eljönni, és Gepard kitölti akár a jelentkezési lapodatis meg kapol matricát meg majd rendszámkeretet. [ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Bocsi Srácok, de nem tudok menni Baby sitterkedem mer' az asszony oskolában van. Mi az a CP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Centrum parkoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 na majd legközelebb! De évadzáróra biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Kecskeméti Centrum? Áruház? Apropó, az évadzáró hol lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Család jöhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Minden infó! :wink: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1029 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Malkai kollégához a Vectraval aztán jövök! kb 19-20között Kzotya újonc tessék eljönni, és Gepard kitölti akár a jelentkezési lapodatis meg kapol matricát meg majd rendszámkeretet. [ Kitölteni ki tudjuk, de keretet nem tudok adni. :P Sajnos a klubnak is csak 3 autóra való van, az pedig nem nálam található. A keretek állítólag meg vannak rendelve, szerintem évadzárón lesznek majd kiosztva. Matricám egy darab van még, azt odaadom szívesen. Van még féktisztítóm, ha kell valakinek szóljatok (SMS) és viszem. Kzotya Üdv közöttünk! Pjoc-val kellene tényleg beszélned, mert ő szolnoki, és ha van kedvetek akkor egyszer eljöhetnétek közösen is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Vagy ha magatok köré tudtok gyűjteni még legalább 3 embert, akkor ott is kialakulhatna egy kis mocorgás Opelileg!Addig pedig szívesen látunk itt nálunk!Na ezt most jólmegaszontam! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Vagy ha magatok köré tudtok gyűjteni még legalább 3 embert, akkor ott is kialakulhatna egy kis mocorgás Opelileg!Addig pedig szívesen látunk itt nálunk!Na ezt most jólmegaszontam! :P Egy Karinthy veszett el benned,de jól mélyen! :D Te Apa!Tegyél már be valami avatart,mer ez igy nagyon furi!Olyan mintha újonc forumozó lennél vazee!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Egy Karinthy veszett el benned,de jól mélyen! :D Te Apa!Tegyél már be valami avatart,mer ez igy nagyon furi!Olyan mintha újonc forumozó lennél vazee!! :P CSerézni akartam az avatart, mert már untam, aztán közben kiderült, hogy egyenlőre nem lehet feltölteni újat. :D Újonc mi?4e.Xszáz hozzányögéssel!Zsíííír! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Újonc mi?4e.Xszáz hozzányögéssel!Zsíííír! :P Persze ez is mind érdemi :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 90%-a tuti! :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Vagy ha magatok köré tudtok gyűjteni még legalább 3 embert, akkor ott is kialakulhatna egy kis mocorgás Opelileg!Addig pedig szívesen látunk itt nálunk!Na ezt most jólmegaszontam! :P JÓLVAN :evil: , JÓLVAN :evil: , csak mondjátok, meg ha nem akarjátok láti az ábrázatomat! :D :D De az együttmenős balhé nem rosz ötlet! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 JÓLVAN :evil: , JÓLVAN :evil: , csak mondjátok, meg ha nem akarjátok láti az ábrázatomat! :D :D De az együttmenős balhé nem rosz ötlet! :wink: Kicsit nézz csak előre!!!! :wink: Pl. Kecskemét+Szolnok sexciótali!Úgy 20-30 verdával!S, ez csak töredéke a klubtagságnak!Szvsz nem tűnik annyira gatya ötletnek! :roll: :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Megvettem a téli kerék szettemet. 4db acél felni, 2db új Dayton DW500 elől (195/65R15) 2db Continental hátul használt de ez még ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 kamukép! szerintem nem kamu, nekem meg volt ez tobb szogbol fotozva is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 A kombi azért mert nagy és most is van benne egy nagy bogrács+nagykabát+sok-sok apróság a padlólemez alá rejtve. :D A Ferrari meg az előző tulaj maradéka, ma már nincs rajta. Mellesleg nyerhetett volna a ferrari is :D Nekem sosem jottek be a kobi-k de te tudod, hely az biztos akad benne :P A ferrari-val nincs bajom csak ha opel-en van a logo :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 jovoheten mar elvileg kesz az autom is :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Megvettem a téli kerék szettemet. 4db acél felni, 2db új Dayton DW500 elől (195/65R15) 2db Continental hátul használt de ez még ok! Tomi!Elvileg a nem hajtott kerékre kell felrakni az újakat, és a hajtottra pedig a használtat.Amúgy a DW500 nekem már egy telet végigszolgált a gépemen, és én nagyon meg voltam velük elégedve.Anyuék Seatján is ilyen téligumesz van, és nekik is bejött.Nagyon jó latyakjáró képessége van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 ....Tomi!Elvileg a nem hajtott kerékre kell felrakni az újakat, és a hajtottra pedig a használtat.... Miért is ? :smt104 Hajtás, kormányzás, fékhatás jelentős része elől. Én eddig mindig hátulra rakattam a kevésbé fitt gumikat, ésszel kell menni a kanyarokban és akkor nem lesz gáz. Inkább ez, mint hogy eltolja az orrát és nem tudjak bekanyarodni valahol. Sőt a csuszimuszinál jobb is ha hátsó front tapad kevésbé :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Miért is ? :smt104 Hajtás, kormányzás, fékhatás jelentős része elől. Én eddig mindig hátulra rakattam a kevésbé fitt gumikat, ésszel kell menni a kanyarokban és akkor nem lesz gáz. Inkább ez, mint hogy eltolja az orrát és nem tudjak bekanyarodni valahol. Sőt a csuszimuszinál jobb is ha hátsó front tapad kevésbé :P :D :D :P Gondolj bele,hogy sok "istenbarma" csak az első,hajtott kerekekre vesz téli gumit,mer hogy az fogjon,a többi meg levan sz@rva. Aztán az első fékezésnél,kanyarodásnál olyan lada feeling lesz,hogy ihaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Én is inkább a hátsókra tenném az újat és előre a régebbit. A fordított felszereléssel indult már meg a kocsi hátulja, olyankor amikor nem akartam, a többiek meg simán bekanyarodtak mellettem. Tehát jobb választás hátra az új, használt téliből meg nem illik 4-5mm-nél kisebb profilmélységűt felszerelni, ezáltal az elindulással nem lehet gondság. Sokan ezt másként gondolják az az ő véleményük, a fenti meg az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts