corsarulez Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Amikor nem volt eladó az autó, akkor 4-5 ember is meg akarta venni. Volt, aki a 950-et is megadta volna érte. (még jó, hogy nem mindenki van tisztában az autók eurotax árával! :P), no, akkor meginogtam. A vadkerti Skoda-VW kereskedés 1 millában számolná be új Fábiába, két hete beszéltem velük. Itt Kőrösön árulnak egy szürke Calibrát, a benzinkúthoz van kitéve. A tulaj 300-ért akarta beszámíttatni az autókereskedésbe. Elég strapált járgány, de szép felni van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Amikor nem volt eladó az autó, akkor 4-5 ember is meg akarta venni. Volt, aki a 950-et is megadta volna érte. (még jó, hogy nem mindenki van tisztában az autók eurotax árával! :D), no, akkor meginogtam. A vadkerti Skoda-VW kereskedés 1 millában számolná be új Fábiába, két hete beszéltem velük. Itt Kőrösön árulnak egy szürke Calibrát, a benzinkúthoz van kitéve. A tulaj 300-ért akarta beszámíttatni az autókereskedésbe. Elég strapált járgány, de szép felni van rajta. Hát calit nem vennék,ha olcsón fenntartható kocsi kell,fábiában is csak 1.9TáDét,de mié nem opel veszel tanítőnéni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Ha be akarják vezetni a jurót akkor erősödni kell a forintnak, ez csak pillanatnyi megingás lesz. Ezt így ebben a formában nem lehet kijelenteni. Egyrészt már ott tartunk, hogy jelen helyzet esetén 2012-13 előtt nem lesz EURO - hála a Gyurcsányéknak. Másrészről pedig sok elemző szerint 260-270 körül lesz a végső HUF/EUR árfolyam. Amúgy már idén évvégre is olvasni 260-270 HUF/EUR árfolyam előre jelzéseket... De a lényeg most... LESZ MA ESTE VALAMI??? C Ma már nincs olyan hideg... egészen megenyhült most az idő! Fél 8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 19:30-r MEGYEK LEGKÉSŐBB! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Tomika!A galeryt tessen feltölteni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Mert nagyon jó lenne látni ezt az új gyönyörűséget ám! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Venni 1Xűbb, mert van tragacs bőven, és a piac túlkínálata adhat okot alkura, de eladni csak ár alatt jóval, vagy megfelelő állapot esetén lehet jó áron meszabadulni a vasaktól. Ez a magyar valóság.Sajnos. :DMazli kell a vetelhez, azt ugy ertettem hogy ki lehet fogni olyat hogy jonak nez ki megis hulladek Amikor nem volt eladó az autó, akkor 4-5 ember is meg akarta venni. Volt, aki a 950-et is megadta volna érte. (még jó, hogy nem mindenki van tisztában az autók eurotax árával! ), no, akkor meginogtam. A vadkerti Skoda-VW kereskedés 1 millában számolná be új Fábiába, két hete beszéltem velük. Itt Kőrösön árulnak egy szürke Calibrát, a benzinkúthoz van kitéve. A tulaj 300-ért akarta beszámíttatni az autókereskedésbe. Elég strapált járgány, de szép felni van rajta. Calibra-t most marmajdnem lehetetlen normalis allapotut talalni sajnos, akinek jo van az nem adja el :P Hát calit nem vennék,ha olcsón fenntartható kocsi kell,fábiában is csak 1.9TáDét,de mié nem opel veszel tanítőnéni? Ha veletlenul sikerul kifogni jot akkor nem veszes a fentartasi koltseg. Azert nem opel-t vesz szerintem mert valami jobbat szeretne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ha veletlenul sikerul kifogni jot akkor nem veszes a fentartasi koltseg. Azert nem opel-t vesz szerintem mert valami jobbat szeretne :wink: bwahahahaha! :twisted: :twisted: Ezt most te sem gondoltad komolyan!Nálam a Skoda az 1.8T-nél kezdődik! :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Mert nagyon jó lenne látni ezt az új gyönyörűséget ám! :wink: Bázze!! Én meg nem is tudom milyen ótót vett ez a mocsok!!! 8) :D Mer amikor rámtenefolált még nem vót megvéve.... Most akkor milyen ótót is vetté' Tomááás??? :oops: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Egy szép fehér vectra caravan-t. Nézd meg az avatarját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Szia Haga! Látod-látod ez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Mondjuk tehetnél fel róla képeket! :roll: :wink: (Ha még nincs valahová felrakva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 meg fogom próbálni velehogy de annyira nem értek én a nethez, bár Joee adott jó tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ajánlanám figyelmébe a cartársaknak, az évadzáró topic első oldalán, Redline első hozzászólását végigolvasni! :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Jóvammá! Töröltem... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Köszi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Mit töröltél? csak nehogy mi is abba a hibába essünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Mit töröltél? csak nehogy mi is abba a hibába essünk.... Sija Rulezke! :D A hozzászólásomat... miután Gepárdék már szétoffolták :P én már nem akartam tetézni a dolgokat! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Bázze!! Én meg nem is tudom milyen ótót vett ez a mocsok!!! 8) :D Mer amikor rámtenefolált még nem vót megvéve.... Most akkor milyen ótót is vetté' Tomááás??? :oops: :P Így jár,aki nem jár CP-be! :smt110 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hali! Grat az uj kocsihoz Tomi!! Gepard tudsz nekem küldeni egy körülbelöli menüt hogy mit szeretnenk a nyitora? Pü-ben! Valaki bevalalja az vendéglato ipari egységet ami Solt felé van kecskemét után kb 2-3kmre éjjelnappali! Szép hetet mindenknek nekem iskolai szünetem va tehát diplomamunkamat csinalom!! BYBY Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hali! Grat az uj kocsihoz Tomi!! Gepard tudsz nekem küldeni egy körülbelöli menüt hogy mit szeretnenk a nyitora? Pü-ben! Valaki bevalalja az vendéglato ipari egységet ami Solt felé van kecskemét után kb 2-3kmre éjjelnappali! Szép hetet mindenknek nekem iskolai szünetem va tehát diplomamunkamat csinalom!! BYBY Sztem te a Csalánosi csárdára gondolsz.Annak a beltere rettent kicsi, és a pincéje is.Szal oda nem férnénk be/le.Amúgy finoman főznek,igen bőséges az adag, igényes a hely, és olcsó is.De kicsi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 meg fogom próbálni velehogy de annyira nem értek én a nethez, bár Joee adott jó tippet! mondjuk www.kepfeltoltes.hu vagy www.uw.hu ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Dénes, jó munkát! :P:D Lesz valami különleges program is a februári évnyitón? Pl. valami show jellegű, esetleg játékos tesztkitöltés vagy efféle? (vagy havoncsúszkálóverseny?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Dénes, jó munkát! :D:D Lesz valami különleges program is a februári évnyitón? Pl. valami show jellegű, esetleg játékos tesztkitöltés vagy efféle? (vagy havoncsúszkálóverseny?? :D :P Sztem beszéd, meg evés-ivás-magunkatjólérzés.Meg ha elég sokan itt alszanak, akkor pija és tsai.Mondom ezt én, aki soha nem is iszik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts