corsarulez Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Amikor nem volt eladó az autó, akkor 4-5 ember is meg akarta venni. Volt, aki a 950-et is megadta volna érte. (még jó, hogy nem mindenki van tisztában az autók eurotax árával! :P), no, akkor meginogtam. A vadkerti Skoda-VW kereskedés 1 millában számolná be új Fábiába, két hete beszéltem velük. Itt Kőrösön árulnak egy szürke Calibrát, a benzinkúthoz van kitéve. A tulaj 300-ért akarta beszámíttatni az autókereskedésbe. Elég strapált járgány, de szép felni van rajta.
J0hnny Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Amikor nem volt eladó az autó, akkor 4-5 ember is meg akarta venni. Volt, aki a 950-et is megadta volna érte. (még jó, hogy nem mindenki van tisztában az autók eurotax árával! :D), no, akkor meginogtam. A vadkerti Skoda-VW kereskedés 1 millában számolná be új Fábiába, két hete beszéltem velük. Itt Kőrösön árulnak egy szürke Calibrát, a benzinkúthoz van kitéve. A tulaj 300-ért akarta beszámíttatni az autókereskedésbe. Elég strapált járgány, de szép felni van rajta. Hát calit nem vennék,ha olcsón fenntartható kocsi kell,fábiában is csak 1.9TáDét,de mié nem opel veszel tanítőnéni? :P
Speed Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Ha be akarják vezetni a jurót akkor erősödni kell a forintnak, ez csak pillanatnyi megingás lesz. Ezt így ebben a formában nem lehet kijelenteni. Egyrészt már ott tartunk, hogy jelen helyzet esetén 2012-13 előtt nem lesz EURO - hála a Gyurcsányéknak. Másrészről pedig sok elemző szerint 260-270 körül lesz a végső HUF/EUR árfolyam. Amúgy már idén évvégre is olvasni 260-270 HUF/EUR árfolyam előre jelzéseket... De a lényeg most... LESZ MA ESTE VALAMI??? C Ma már nincs olyan hideg... egészen megenyhült most az idő! Fél 8?
warwolf Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Mert nagyon jó lenne látni ezt az új gyönyörűséget ám! :wink:
Sziszi Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Venni 1Xűbb, mert van tragacs bőven, és a piac túlkínálata adhat okot alkura, de eladni csak ár alatt jóval, vagy megfelelő állapot esetén lehet jó áron meszabadulni a vasaktól. Ez a magyar valóság.Sajnos. :DMazli kell a vetelhez, azt ugy ertettem hogy ki lehet fogni olyat hogy jonak nez ki megis hulladek Amikor nem volt eladó az autó, akkor 4-5 ember is meg akarta venni. Volt, aki a 950-et is megadta volna érte. (még jó, hogy nem mindenki van tisztában az autók eurotax árával! ), no, akkor meginogtam. A vadkerti Skoda-VW kereskedés 1 millában számolná be új Fábiába, két hete beszéltem velük. Itt Kőrösön árulnak egy szürke Calibrát, a benzinkúthoz van kitéve. A tulaj 300-ért akarta beszámíttatni az autókereskedésbe. Elég strapált járgány, de szép felni van rajta. Calibra-t most marmajdnem lehetetlen normalis allapotut talalni sajnos, akinek jo van az nem adja el :P Hát calit nem vennék,ha olcsón fenntartható kocsi kell,fábiában is csak 1.9TáDét,de mié nem opel veszel tanítőnéni? Ha veletlenul sikerul kifogni jot akkor nem veszes a fentartasi koltseg. Azert nem opel-t vesz szerintem mert valami jobbat szeretne :wink:
warwolf Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Ha veletlenul sikerul kifogni jot akkor nem veszes a fentartasi koltseg. Azert nem opel-t vesz szerintem mert valami jobbat szeretne :wink: bwahahahaha! :twisted: :twisted: Ezt most te sem gondoltad komolyan!Nálam a Skoda az 1.8T-nél kezdődik! :wink: :P
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Mert nagyon jó lenne látni ezt az új gyönyörűséget ám! :wink: Bázze!! Én meg nem is tudom milyen ótót vett ez a mocsok!!! 8) :D Mer amikor rámtenefolált még nem vót megvéve.... Most akkor milyen ótót is vetté' Tomááás??? :oops: :P
ivannorbi Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Egy szép fehér vectra caravan-t. Nézd meg az avatarját!
ivannorbi Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Mondjuk tehetnél fel róla képeket! :roll: :wink: (Ha még nincs valahová felrakva)
tomi023 Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 meg fogom próbálni velehogy de annyira nem értek én a nethez, bár Joee adott jó tippet!
Gepard Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Ajánlanám figyelmébe a cartársaknak, az évadzáró topic első oldalán, Redline első hozzászólását végigolvasni! :wink: :wink:
corsarulez Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Mit töröltél? csak nehogy mi is abba a hibába essünk....
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Mit töröltél? csak nehogy mi is abba a hibába essünk.... Sija Rulezke! :D A hozzászólásomat... miután Gepárdék már szétoffolták :P én már nem akartam tetézni a dolgokat! :wink:
J0hnny Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Bázze!! Én meg nem is tudom milyen ótót vett ez a mocsok!!! 8) :D Mer amikor rámtenefolált még nem vót megvéve.... Most akkor milyen ótót is vetté' Tomááás??? :oops: :P Így jár,aki nem jár CP-be! :smt110
Dini Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Hali! Grat az uj kocsihoz Tomi!! Gepard tudsz nekem küldeni egy körülbelöli menüt hogy mit szeretnenk a nyitora? Pü-ben! Valaki bevalalja az vendéglato ipari egységet ami Solt felé van kecskemét után kb 2-3kmre éjjelnappali! Szép hetet mindenknek nekem iskolai szünetem va tehát diplomamunkamat csinalom!! BYBY
warwolf Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Hali! Grat az uj kocsihoz Tomi!! Gepard tudsz nekem küldeni egy körülbelöli menüt hogy mit szeretnenk a nyitora? Pü-ben! Valaki bevalalja az vendéglato ipari egységet ami Solt felé van kecskemét után kb 2-3kmre éjjelnappali! Szép hetet mindenknek nekem iskolai szünetem va tehát diplomamunkamat csinalom!! BYBY Sztem te a Csalánosi csárdára gondolsz.Annak a beltere rettent kicsi, és a pincéje is.Szal oda nem férnénk be/le.Amúgy finoman főznek,igen bőséges az adag, igényes a hely, és olcsó is.De kicsi. :P
Sziszi Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 meg fogom próbálni velehogy de annyira nem értek én a nethez, bár Joee adott jó tippet! mondjuk www.kepfeltoltes.hu vagy www.uw.hu !
corsarulez Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Dénes, jó munkát! :P:D Lesz valami különleges program is a februári évnyitón? Pl. valami show jellegű, esetleg játékos tesztkitöltés vagy efféle? (vagy havoncsúszkálóverseny?? :D :D
warwolf Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Dénes, jó munkát! :D:D Lesz valami különleges program is a februári évnyitón? Pl. valami show jellegű, esetleg játékos tesztkitöltés vagy efféle? (vagy havoncsúszkálóverseny?? :D :P Sztem beszéd, meg evés-ivás-magunkatjólérzés.Meg ha elég sokan itt alszanak, akkor pija és tsai.Mondom ezt én, aki soha nem is iszik! :P
tomi023 Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Recommended Posts