warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Először tájékozódási versenyt rendezünk. :( pl. ki találja meg a szerszámosbódét! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Kinek van még hobbija? Megyünk takarítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Kinek van még hobbija? Megyünk takarítani. Pl. az enyém.Na az legalább 3 napos buli lenne bázz! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Kinek van még hobbija? Megyünk takarítani. Autótakaritás? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Autótakaritás? :( Lesz olyan is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Takarító osztag: Gepard gyorsizé....:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Takarító osztag: Gepard gyorsizé....:( mink vagyunkmi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 mink vagyunkmi? :DVárjon má egy kicsit,megforditom itt a kolbászt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Gondoltam ha mar itt volt ez tema tan valakit erdekell vagy hozzaszol meg Johny-n kivul, azt nemtudtam hogy ez mar tabutema itt, ezer bocs :oops: Sziszi Kedves! A cikkel én részemről egyet értek, sajnos ez a helyzet a jelenlegi dízelekkel - ahogy azt már én is kifejtettem néhány héttel korábban. Mennek mint a barom és alig fogyasztanak... De ha egyszer megfekszik valami a motorban... :( AZ nem kis pénz. A régi konstrukciók, mint pl. Johnny Astrája - mint a mellékelt ábra is mutatja - viszonylag minimális hibával nagyon sokáig elmennek igen jó fogyasztással. Egy turbo megléte már rontja a helyzetet. Az sem véletlen, hogy az ISUZU TD-k jobban bírják mint az Opelek.. az ISUZUk egyszerűbbek. De ha megnézel egy dízel 1-es golfot - 80-83 között... 4-5 literes fogyasztással a világból is kimennek... szinte hiba nélkül. A hozzászólásodról: Az alapvető probléma - amit nem vettél észre a hozzászolásodkor SZISZI, az az volt, hogy ha nem reagál rá valaki, nyilván nem tartja reakcióra méltónak, vagy egyszerűen nem akar leállni vitatkozni veled. Az, hogy Te elkezdesz ****, hogy "nem látszódik a hozzászólásom?" Attól csak bunkó leszel, korrekt választ még nem kapsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ....****.... Légy oly kedves kicsit odafigyelni arra, hogy miként fogalmazol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ej, ej Speedy! :( Látom nem vetted észre a trükköt.Na mind1. Amúgy hogyhogy nem voltál CP-ben pénteken?Láttuk, hogy elmész előttünk, de semmi.Szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ej, ej Speedy! :( Látom nem vetted észre a trükköt.Na mind1. Amúgy hogyhogy nem voltál CP-ben pénteken?Láttuk, hogy elmész előttünk, de semmi.Szóval? Azt hittem Tomi mesélte... nem? A barátnőmet költöztettem az új lakásába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Légy oly kedves kicsit odafigyelni arra, hogy miként fogalmazol. Nem értem a problémádat! Szerintem nem volt kemény, amit írtam! Szóval nem tudom, hogy miért kell bele javítgatni!!! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Azt hittem Tomi mesélte... nem? A barátnőmet költöztettem az új lakásába. Nem mondta, mert előttem ost lila köd lebeg, mióta váltott Omegáról Vectra B-re! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Azt hittem Tomi mesélte... nem? A barátnőmet költöztettem az új lakásába. Nem mondta, mert előtte most lila köd lebeg, mióta váltott Omegáról Vectra B-re! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Nem mondta, mert előtte most lila köd lebeg, mióta váltott Omegáról Vectra B-re! :D :D :D Hm... pedig ő is jött segíteni pakolni. Ő onnan ment a CP-be. Gondoltam legalább átadja az üdvözletem. De ezek szerint még azt sem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Hm... pedig ő is jött segíteni pakolni. Ő onnan ment a CP-be. Gondoltam legalább átadja az üdvözletem. De ezek szerint még azt sem! :D Tomi ist smutzig! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Takarító osztag: Gepard gyorsizé....:( Gyorsizék figyelem! :twisted: Én egy repteret tudnék ajánlani, nagy tágas parkoló, szállás lehetőség, még medence is van. Esetleg évnyitó bulira jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Gyorsizék figyelem! :twisted: Én egy repteret tudnék ajánlani, nagy tágas parkoló, szállás lehetőség, még medence is van. Esetleg évnyitó bulira jó lenne. medence?? :shock: Látszik, hogy régen voltam arra felé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 http://www.opelforum.hu/car.php?mode=viewp...wprofile&u=1824 Szimpatikus fiatalember! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 http://www.opelforum.hu/car.php?mode=viewprofile&u=1824 Szimpatikus fiatalember! :( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!Csak egy cseppet titokzatos... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Sziszi Kedves! A cikkel én részemről egyet értek, sajnos ez a helyzet a jelenlegi dízelekkel - ahogy azt már én is kifejtettem néhány héttel korábban. Mennek mint a barom és alig fogyasztanak... De ha egyszer megfekszik valami a motorban... :( AZ nem kis pénz. A régi konstrukciók, mint pl. Johnny Astrája - mint a mellékelt ábra is mutatja - viszonylag minimális hibával nagyon sokáig elmennek igen jó fogyasztással. Egy turbo megléte már rontja a helyzetet. Az sem véletlen, hogy az ISUZU TD-k jobban bírják mint az Opelek.. az ISUZUk egyszerűbbek. De ha megnézel egy dízel 1-es golfot - 80-83 között... 4-5 literes fogyasztással a világból is kimennek... szinte hiba nélkül. A hozzászólásodról: Az alapvető probléma - amit nem vettél észre a hozzászolásodkor SZISZI, az az volt, hogy ha nem reagál rá valaki, nyilván nem tartja reakcióra méltónak, vagy egyszerűen nem akar leállni vitatkozni veled. Az, hogy Te elkezdesz ****, hogy "nem látszódik a hozzászólásom?" Attól csak bunkó leszel, korrekt választ még nem kapsz! :D Nos Speedy kedves, hozzaszolasod elso fele az egy korrekt valsz kerdesemre, masodik felevel nem igazan ertek egyet mert nem hinnem hogy a leginteligensebb reakcio a figyelmen kivul hagyas, nem hinnem hogy en lennek a bunko azert amiert meglepodtem ezen ! Masreszt nem vitarol volt szo, valamiert itt nehanyotoknak ez a maniaja, egy egyszeru kerdest tettem fel, egyebkent en is azon az allasponton voltam hogy az uj dieselek nagyon jok, de mind1 azthitem lehet beszelgetni errol az irasrol meg a biodieselrol, elnezest amiert azthittem hogy itt autos temakat fel lehet vetni, nemtom mibol gondoltam :? talan abbol hogy ez egy autos forum Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!Csak egy cseppet titokzatos... :wink: De HHÁÁROOM opelje van otthon!Ez biz' mán rossz ember nem lehet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Nem értem a problémádat! Szerintem nem volt kemény, amit írtam! Szóval nem tudom, hogy miért kell bele javítgatni!!! :evil: Azért arra kiváncsi lennék, ha más írna neked ilyesmit akkor te hogyan regálnál rá. Akkor is azt írnád nem volt a megfogalmazásában semmi kemény ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 De HHÁÁROOM opelje van otthon!Ez biz' mán rossz ember nem lehet! :D Persze!!Az egyiket használja,a másik az alkatrész,a harmadik meg a vésztartalék... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts