tomi023 Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 szerintem a melegedésre alkalmas lehet a művház aulája is, előtte fein parkoló, bent ha időben megyünk még Csabi büféje is nyitva lehet. Portással egyezkedni kell majd de péntek este 22:00-ig a néptáncosok próbát tartanak tehát a ház nyitva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 szerintem a melegedésre alkalmas lehet a művház aulája is, előtte fein parkoló, bent ha időben megyünk még Csabi büféje is nyitva lehet. Portással egyezkedni kell majd de péntek este 22:00-ig a néptáncosok próbát tartanak tehát a ház nyitva. S, a Bufett, meddif van nyitva? :( Piacon voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Szerintem egyik pénteken menni kellene egy kört városban felmérni a terepet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 a hozaszolasom nem latszik ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Szerintem egyik pénteken menni kellene egy kört városban felmérni a terepet! Vagy pedig olyasmire rárabolni, mint amit Tomi javallott!Szerintem.Az is egy jó megoldásnak tűnik.Aztán viszünk szendvicseket, meg mindenki hoz innivalót, és qva jól érezzük majd magunkat! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Az ott egy Pizzeria.Ha emlékeim nem csalnak.Utána, mellette kell lekanyarodni a Nyíri folytatására.Vagy miamanó. úgy van, arra gondoltam szerintem, próbáljuk ki az összes tippet, ha meg beválik, ottragadunk rendszeresre, ozt örülnek nekünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 a hozaszolasom nem latszik ? :? Látjuk,ne aggódj! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Látjuk,ne aggódj! :wink: Akkor csak elolvasni nem sikerul :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 szerintem, próbáljuk ki az összes tippet, ha meg beválik, ottragadunk rendszeresre, ozt örülnek nekünk Szétnézünk majd.Én a La Verde dolgot sem tartom rossz 5letnek, kevesen vannak, kúltúrált a hely, és finom a pinza is.Én ha lehet, ott, v. onnan eszek pinzát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Akkor csak elolvasni nem sikerul :?: Tudunk olvasni is,csak egyikünknek sincs kedve vitába bocsájtkozni feleslegesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 A kerdes neked szolt nem masnak, es nem vitatkozni kene hanem hozzaszolni, csak nem sikerult elolvasni ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 A kerdes neked szolt nem masnak, es nem vitatkozni kene hanem hozzaszolni, csak nem sikerult elolvasni ! :( Szvsz az F Astra/1.7D részben jobb helyen lett volna, szal sztem írd be inkább oda.Itt max. Johnnyt érdekelte, elolvasta, nem kíván hozzá kommentet fűzni, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 A kerdes neked szolt nem masnak, es nem vitatkozni kene hanem hozzaszolni, csak nem sikerult elolvasni ! :( Válaszolok pü-ben,ha ennyire kiváncsi vagy! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Szerintem is menjünk egy kört, és nézzünk szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Válaszolok pü-ben,ha ennyire kiváncsi vagy! 8) Nemertem hogy ide miert nem jo, mikor itt volt ez tema, de tolem ird ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Szeritnwem tatsuk mindig valkinek a lakasan! ott meleg van meg nem pénzkidobalos max a csaladot kellen megfűzni egy kicsit! :( :D :D :D :D :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Gondoltam ha mar itt volt ez tema tan valakit erdekell vagy hozzaszol meg Johny-n kivul, azt nemtudtam hogy ez mar tabutema itt, ezer bocs :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Szeritnwem tatsuk mindig valkinek a lakasan! ott meleg van meg nem pénzkidobalos max a csaladot kellen megfűzni egy kicsit! :D :D :D :D :D :D ;) ;) :D Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető, mindenesetre az 5let nem rossz.Majd kitörpölünk v.mit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Szeritnwem tatsuk mindig valkinek a lakasan! ott meleg van meg nem pénzkidobalos max a csaladot kellen megfűzni egy kicsit! :( :D :D :D :D :D :D ;) ;) Nálam kicsit szűken lennénk, de a hobbim kiváló lenne ilyen téren. Csak előbb egy nagy takarítás arra is ráférne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető, mindenesetre az 5let nem rossz.Majd kitörpölünk v.mit. :( Hát ez elég extrém ötlet,de felvesszük az alternatívák közé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Nálam kicsit szűken lennénk, de a hobbim kiváló lenne ilyen téren. Csak előbb egy nagy takarítás arra is ráférne. vagyuk elegen nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 vagyuk elegen nem? :( Kapára, kaszára!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Kapára, kaszára!!!! Johnnynak meg addig bográcsra! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Először tájékozódási versenyt rendezünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Johnnynak meg addig bográcsra! :D :( :salute: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts