tomi023 Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 szerintem a melegedésre alkalmas lehet a művház aulája is, előtte fein parkoló, bent ha időben megyünk még Csabi büféje is nyitva lehet. Portással egyezkedni kell majd de péntek este 22:00-ig a néptáncosok próbát tartanak tehát a ház nyitva.
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 szerintem a melegedésre alkalmas lehet a művház aulája is, előtte fein parkoló, bent ha időben megyünk még Csabi büféje is nyitva lehet. Portással egyezkedni kell majd de péntek este 22:00-ig a néptáncosok próbát tartanak tehát a ház nyitva. S, a Bufett, meddif van nyitva? :( Piacon voltál?
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Szerintem egyik pénteken menni kellene egy kört városban felmérni a terepet!
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Szerintem egyik pénteken menni kellene egy kört városban felmérni a terepet! Vagy pedig olyasmire rárabolni, mint amit Tomi javallott!Szerintem.Az is egy jó megoldásnak tűnik.Aztán viszünk szendvicseket, meg mindenki hoz innivalót, és qva jól érezzük majd magunkat! :mrgreen:
berlina Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Az ott egy Pizzeria.Ha emlékeim nem csalnak.Utána, mellette kell lekanyarodni a Nyíri folytatására.Vagy miamanó. úgy van, arra gondoltam szerintem, próbáljuk ki az összes tippet, ha meg beválik, ottragadunk rendszeresre, ozt örülnek nekünk
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 a hozaszolasom nem latszik ? :? Látjuk,ne aggódj! :wink:
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Látjuk,ne aggódj! :wink: Akkor csak elolvasni nem sikerul :?:
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 szerintem, próbáljuk ki az összes tippet, ha meg beválik, ottragadunk rendszeresre, ozt örülnek nekünk Szétnézünk majd.Én a La Verde dolgot sem tartom rossz 5letnek, kevesen vannak, kúltúrált a hely, és finom a pinza is.Én ha lehet, ott, v. onnan eszek pinzát! :(
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Akkor csak elolvasni nem sikerul :?: Tudunk olvasni is,csak egyikünknek sincs kedve vitába bocsájtkozni feleslegesen!
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 A kerdes neked szolt nem masnak, es nem vitatkozni kene hanem hozzaszolni, csak nem sikerult elolvasni ! :(
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 A kerdes neked szolt nem masnak, es nem vitatkozni kene hanem hozzaszolni, csak nem sikerult elolvasni ! :( Szvsz az F Astra/1.7D részben jobb helyen lett volna, szal sztem írd be inkább oda.Itt max. Johnnyt érdekelte, elolvasta, nem kíván hozzá kommentet fűzni, ennyi.
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 A kerdes neked szolt nem masnak, es nem vitatkozni kene hanem hozzaszolni, csak nem sikerult elolvasni ! :( Válaszolok pü-ben,ha ennyire kiváncsi vagy! 8)
Gepard Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Szerintem is menjünk egy kört, és nézzünk szét.
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Válaszolok pü-ben,ha ennyire kiváncsi vagy! 8) Nemertem hogy ide miert nem jo, mikor itt volt ez tema, de tolem ird !
Dini Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Szeritnwem tatsuk mindig valkinek a lakasan! ott meleg van meg nem pénzkidobalos max a csaladot kellen megfűzni egy kicsit! :( :D :D :D :D :D :D ;) ;)
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Gondoltam ha mar itt volt ez tema tan valakit erdekell vagy hozzaszol meg Johny-n kivul, azt nemtudtam hogy ez mar tabutema itt, ezer bocs :oops:
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Szeritnwem tatsuk mindig valkinek a lakasan! ott meleg van meg nem pénzkidobalos max a csaladot kellen megfűzni egy kicsit! :D :D :D :D :D :D ;) ;) :D Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető, mindenesetre az 5let nem rossz.Majd kitörpölünk v.mit. :(
Gepard Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Szeritnwem tatsuk mindig valkinek a lakasan! ott meleg van meg nem pénzkidobalos max a csaladot kellen megfűzni egy kicsit! :( :D :D :D :D :D :D ;) ;) Nálam kicsit szűken lennénk, de a hobbim kiváló lenne ilyen téren. Csak előbb egy nagy takarítás arra is ráférne.
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető, mindenesetre az 5let nem rossz.Majd kitörpölünk v.mit. :( Hát ez elég extrém ötlet,de felvesszük az alternatívák közé! :D
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Nálam kicsit szűken lennénk, de a hobbim kiváló lenne ilyen téren. Csak előbb egy nagy takarítás arra is ráférne. vagyuk elegen nem? :D
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Kapára, kaszára!!!! Johnnynak meg addig bográcsra! :D :(
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Johnnynak meg addig bográcsra! :D :( :salute:
Recommended Posts