Speed Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Márk, hogyhogy nem te sürögsz-forogsz ott?! Tuti szépen parkettáznál, festenél, vagy ilyesmi, nem? :D Csinálok én is amit tudok... de burkolni, vizet szerelni nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Én is megyek pénteken. Szolgálati közlemény: Wolfi, holnap nem kirándulok.Erről az infóról lemaradtam!Bár mondották volt, hogy voltál bent, és osztottad az észt a népeknek, de azt kell mondjam, határozottan nem vagyitt! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Csinálok én is amit tudok... de burkolni, vizet szerelni nem tudok. Oké-oké, persze, csak nekem nagy a szám, én az ilyen munkáknál max. csak a takarítást tudom felvállalni..... :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Én vállaok ilyen melókat! :( De gari nincs ráá! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Én a butorokhoz ertek! És megvan mit fogok jövöre tanulni masod diplomanak Iparitermek és formatervező (olyan butortervező szerű) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 ezt a két likat hegesztettem ma: (a kép még a foltozás előttről) még életemben nem káromkodtam annyit, mint ma :x :x :x hát kell egy normális hegesztő a hegesztés utáni állapotot nem mutatom, mert ölég randa lett. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 A hangszóróval kapcsolatban beszélj Tomival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 köszi mekkkeresem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Boldog szülinapot Udinak!:( (hátha nem olvassa a jókivánság topikot) Köszönöm! (Bevallom nem olvastam a topikot :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 ezt a két likat hegesztettem ma: (a kép még a foltozás előttről) még életemben nem káromkodtam annyit, mint ma :x :x :x hát kell egy normális hegesztő a hegesztés utáni állapotot nem mutatom, mert ölég randa lett. :oops: Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!(lenne,ha valami absztrakt festményről lenne szó..)Bevallom,én annak néztem először... :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 a végeredmény az tényleg absztrakt lett, majd be is kenem valami ragaccsal, hogy ne látszódjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Ma télikabát party a CP-ben! :mrgreen: Minden vállalkozó kedvű cartársat várunk! :( :D Én csak néhány pill.ig leszek, aztán gooo haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 mindjárt indulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 mindjárt indulok Kabátot, sapkát, forralt bort, meleg teát termoszban hozzál bázz! :( Kutya jó idő van odakünn! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 No tegnap megnéztük Zolival a gépet a Széchenyiben,tetszett neki! Gepárd,frissiteni kellene a kecskeméti honlapot,új tagokat és képeket felrakni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Úgy gondolom, hamarosan el kellene gondolkoznunk, hogy a szokásos péntek esti klubdélutánt hol akarjuk tartani, mert ölég hüss volt péntek este.Na jó, én is kicsit alulöltözött voltam, az is 100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 No tegnap megnéztük Zolival a gépet a Széchenyiben,tetszett neki! Gepárd,frissiteni kellene a kecskeméti honlapot,új tagokat és képeket felrakni!Az új tagoknak kellene leírást illetve képeket készíteni. A melegedőt is tényleg meg kellene már találni. Malom, Auchan, vagy Tesco? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 A Széchenyiben elmetntünk egy vendéglő szerű hely mellett, nem tudom az út vagy utca nevét, megpróbálom lerírni: a nagy kereszteződésnél kifelé a tesó felé, majd balra az első lámpánál a szabadidőparkhoz és azon az úton kicsivel a szabadidőpark előtt egyből bal oldalon, ha jól láttam van nagy parkolója is. Lehet, h jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Mielőtt én lefordultam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 J0hnny neked mint uj dieselek istenitojenek, errol mi a velemenyed ? "PD-TDI, PJ-TD, DC-TDI, stb. Ezek az úgynevezett ( Commonrail ) programbefecskendezéses 1000-1500 Bar nyomáson működo elektromos rendszerek. Ezekben sajnos egymás után maguktól mennek tönkre az alkatrészek, még a gázolajtól is. Véleményem szerint egy biztonságosan működo, 50 éve bevált rendszert akarnak lecserélni, és fél liter gázolaj megtakarítás árán dobják oda a kutyáknak a megbízhatóságot, és az egyszerűséget. Lehet, hogy 5-10 év múlva kinövi a gyermekbetegségeit és teljesen megszokott lesz az alkalmazása, de amíg 100 - 150 ezer Ft-ért adják a típusba az elektomos porlasztócsúcsok darabját, addig nem fogja felvenni a versenyt a régi mechanikus csúcs 2800 Ft-os árával." http://www.biodizel.info Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 A Széchenyiben elmetntünk egy vendéglő szerű hely mellett, nem tudom az út vagy utca nevét, megpróbálom lerírni: a nagy kereszteződésnél kifelé a tesó felé, majd balra az első lámpánál a szabadidőparkhoz és azon az úton kicsivel a szabadidőpark előtt egyből bal oldalon, ha jól láttam van nagy parkolója is. Lehet, h jó lenne. Az ott egy Pizzeria.Ha emlékeim nem csalnak.Utána, mellette kell lekanyarodni a Nyíri folytatására.Vagy miamanó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Tényleg keríteni kéne valami jó helyet már a pénteki talikhoz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Tényleg keríteni kéne valami jó helyet már a pénteki talikhoz! :wink: Kérdés, hogy olyan beülős, pénzkötős, vagy esetleg más, kultúrhely legyen.(kocsma) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Kérdés, hogy olyan beülős, pénzkötős, vagy esetleg más, kultúrhely legyen.(kocsma) :( Valami jó késdobálos hely esetleg? :twisted: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Valami jó késdobálos hely esetleg? :twisted: :D jaja, olyan baltapörgetős! Tele Punkokkal! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts