Speed Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Márk, hogyhogy nem te sürögsz-forogsz ott?! Tuti szépen parkettáznál, festenél, vagy ilyesmi, nem? :D Csinálok én is amit tudok... de burkolni, vizet szerelni nem tudok.
warwolf Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Én is megyek pénteken. Szolgálati közlemény: Wolfi, holnap nem kirándulok.Erről az infóról lemaradtam!Bár mondották volt, hogy voltál bent, és osztottad az észt a népeknek, de azt kell mondjam, határozottan nem vagyitt! :mrgreen:
corsarulez Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Csinálok én is amit tudok... de burkolni, vizet szerelni nem tudok. Oké-oké, persze, csak nekem nagy a szám, én az ilyen munkáknál max. csak a takarítást tudom felvállalni..... :( :D
warwolf Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Én vállaok ilyen melókat! :( De gari nincs ráá! :mrgreen:
Dini Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Én a butorokhoz ertek! És megvan mit fogok jövöre tanulni masod diplomanak Iparitermek és formatervező (olyan butortervező szerű)
berlina Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 ezt a két likat hegesztettem ma: (a kép még a foltozás előttről) még életemben nem káromkodtam annyit, mint ma :x :x :x hát kell egy normális hegesztő a hegesztés utáni állapotot nem mutatom, mert ölég randa lett. :oops:
Gepard Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 A hangszóróval kapcsolatban beszélj Tomival.
Udi Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Boldog szülinapot Udinak!:( (hátha nem olvassa a jókivánság topikot) Köszönöm! (Bevallom nem olvastam a topikot :oops: )
Turner Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 ezt a két likat hegesztettem ma: (a kép még a foltozás előttről) még életemben nem káromkodtam annyit, mint ma :x :x :x hát kell egy normális hegesztő a hegesztés utáni állapotot nem mutatom, mert ölég randa lett. :oops: Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!(lenne,ha valami absztrakt festményről lenne szó..)Bevallom,én annak néztem először... :oops: :(
berlina Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 a végeredmény az tényleg absztrakt lett, majd be is kenem valami ragaccsal, hogy ne látszódjon
warwolf Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Ma télikabát party a CP-ben! :mrgreen: Minden vállalkozó kedvű cartársat várunk! :( :D Én csak néhány pill.ig leszek, aztán gooo haza.
warwolf Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 mindjárt indulok Kabátot, sapkát, forralt bort, meleg teát termoszban hozzál bázz! :( Kutya jó idő van odakünn! :D
J0hnny Elküldve Október15, 2005 Elküldve Október15, 2005 No tegnap megnéztük Zolival a gépet a Széchenyiben,tetszett neki! Gepárd,frissiteni kellene a kecskeméti honlapot,új tagokat és képeket felrakni!
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Úgy gondolom, hamarosan el kellene gondolkoznunk, hogy a szokásos péntek esti klubdélutánt hol akarjuk tartani, mert ölég hüss volt péntek este.Na jó, én is kicsit alulöltözött voltam, az is 100.
Gepard Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 No tegnap megnéztük Zolival a gépet a Széchenyiben,tetszett neki! Gepárd,frissiteni kellene a kecskeméti honlapot,új tagokat és képeket felrakni!Az új tagoknak kellene leírást illetve képeket készíteni. A melegedőt is tényleg meg kellene már találni. Malom, Auchan, vagy Tesco?
berlina Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 A Széchenyiben elmetntünk egy vendéglő szerű hely mellett, nem tudom az út vagy utca nevét, megpróbálom lerírni: a nagy kereszteződésnél kifelé a tesó felé, majd balra az első lámpánál a szabadidőparkhoz és azon az úton kicsivel a szabadidőpark előtt egyből bal oldalon, ha jól láttam van nagy parkolója is. Lehet, h jó lenne.
Sziszi Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 J0hnny neked mint uj dieselek istenitojenek, errol mi a velemenyed ? "PD-TDI, PJ-TD, DC-TDI, stb. Ezek az úgynevezett ( Commonrail ) programbefecskendezéses 1000-1500 Bar nyomáson működo elektromos rendszerek. Ezekben sajnos egymás után maguktól mennek tönkre az alkatrészek, még a gázolajtól is. Véleményem szerint egy biztonságosan működo, 50 éve bevált rendszert akarnak lecserélni, és fél liter gázolaj megtakarítás árán dobják oda a kutyáknak a megbízhatóságot, és az egyszerűséget. Lehet, hogy 5-10 év múlva kinövi a gyermekbetegségeit és teljesen megszokott lesz az alkalmazása, de amíg 100 - 150 ezer Ft-ért adják a típusba az elektomos porlasztócsúcsok darabját, addig nem fogja felvenni a versenyt a régi mechanikus csúcs 2800 Ft-os árával." http://www.biodizel.info
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 A Széchenyiben elmetntünk egy vendéglő szerű hely mellett, nem tudom az út vagy utca nevét, megpróbálom lerírni: a nagy kereszteződésnél kifelé a tesó felé, majd balra az első lámpánál a szabadidőparkhoz és azon az úton kicsivel a szabadidőpark előtt egyből bal oldalon, ha jól láttam van nagy parkolója is. Lehet, h jó lenne. Az ott egy Pizzeria.Ha emlékeim nem csalnak.Utána, mellette kell lekanyarodni a Nyíri folytatására.Vagy miamanó.
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Tényleg keríteni kéne valami jó helyet már a pénteki talikhoz! :wink:
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Tényleg keríteni kéne valami jó helyet már a pénteki talikhoz! :wink: Kérdés, hogy olyan beülős, pénzkötős, vagy esetleg más, kultúrhely legyen.(kocsma) :(
J0hnny Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Kérdés, hogy olyan beülős, pénzkötős, vagy esetleg más, kultúrhely legyen.(kocsma) :( Valami jó késdobálos hely esetleg? :twisted: :D
warwolf Elküldve Október16, 2005 Elküldve Október16, 2005 Valami jó késdobálos hely esetleg? :twisted: :D jaja, olyan baltapörgetős! Tele Punkokkal! :D :D :D
Recommended Posts