Speed Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Azt hiszem, ma Dénes napja van: boldog névnapot, Dénes! :(:D Ez esetben mindenképp... :smt056 N :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ez esetben mindenképp... :smt056 N Ne tegyétek. Áprilisban tarja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰűbakker............:oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Azert köszönöm szépen a figyelmet!! KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Nekem most ugrott be egy ORIÁSI ötletem!!!!! De nem akarom ide beirni mert ez egy meglepi lenne mejd msn-en kattincson ram akit erdekel a szekcióbol feltarom mire gondoltam! Szerintem oriási lenne!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Nagyon elült ez a topic, mindenkinek elakadt a szava? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Itt a tél! "Lefagy" a szexió.........:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Itt a tél! "Lefagy" a szexió.........:D Frissíteni kell!Sztem! :D :D :D Joe fest, Johnny parkettázik, Gepárd a konzervgyárban kódorog, én a GSI-met bütykölgetem, Tomi G Karavánt keresgél már, Spedd lövésem nincs mivel tököl, szal elvan a sexion. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 G Caravant?? És mi lesz a gyönyörű Omikkal?? :( :D nahát, most csalódtam a Tomiban. Bár a Petiék nemrég adtak el egy automata váltós G Caravant! (diesel) Szerintem az pont megfelelt volna neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 G Caravant?? És mi lesz a gyönyörű Omikkal?? :D :D nahát, most csalódtam a Tomiban. Bár a Petiék nemrég adtak el egy automata váltós G Caravant! (diesel) Szerintem az pont megfelelt volna neki. Akkor erről most szaxerűen lecsúszott! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 én is vagyoook kutatok, keresek, meg smirglizem a vasat jól fogy a brigeciol meg a kromofág meg az üregvédő meg a csiszipapír meg a réz-spray meg a wd40 na a benzin, na az: semmmmit nem fogyott az elmúlt hónapban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Zoli,ezt ma fényképeztem telóval kecskeméten: Remélem kivehető mi is ez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 köszi :( náluk is volt ilyesmi, szeretik ők is tuningolni 2,4 omimocival, tavaly olvastam egy építésről Londonból, és a csoda: az is fehér volt eredetileg! aaazt megnézted, hogy jobbos-e? bitte küldj majd valami pontosabb infót, lehet, hogy fölkeresem, ha összeraktam a zöldet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 köszi :( náluk is volt ilyesmi, szeretik ők is tuningolni 2,4 omimocival, tavaly olvastam egy építésről Londonból, és a csoda: az is fehér volt eredetileg! aaazt megnézted, hogy jobbos-e? bitte küldj majd valami pontosabb infót, lehet, hogy fölkeresem, ha összeraktam a zöldet Ok megnézem majd közelebbről is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ha jösz pénteken,akkor kiviszlek oda! Tényleg: Pénteken 19:30 CP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 jó, igyekszem majd összefércölni estére :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Péntek OK cp 19:30 Lehet, hogy az omega még túl nagy falat lesz, meg a G Astra kicsit frissebb fejlesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Na ja én meg tanulok!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Péntek OK cp 19:30 Lehet, hogy az omega még túl nagy falat lesz, meg a G Astra kicsit frissebb fejlesztés. Beszéltél a Daniékkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én is megyek pénteken. Szolgálati közlemény: Wolfi, holnap nem kirándulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Boldog szülinapot Udinak!:( (hátha nem olvassa a jókivánság topikot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Frissíteni kell!Sztem! :D :D :D Joe fest, Johnny parkettázik, Gepárd a konzervgyárban kódorog, én a GSI-met bütykölgetem, Tomi G Karavánt keresgél már, Spedd lövésem nincs mivel tököl, szal elvan a sexion. :( :D Én a barátnőm lakásával baszakodok... felújítás van... de ezektől a mesterektől óvjon meg mindenkit az Isten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Hát igen a ha a Harreiter & T........ KFT lenne ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 :( Én a barátnőm lakásával baszakodok... felújítás van... de ezektől a mesterektől óvjon meg mindenkit az Isten! Márk, hogyhogy nem te sürögsz-forogsz ott?! Tuti szépen parkettáznál, festenél, vagy ilyesmi, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts