Gepard Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 És ha nem lesz síkolva, akkor el fogja dobni az újat is. Kopi, megvárom az új képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Isti: rábeszélheted a Nőcit 1xer, hogy legyen talivendég a SEAT 124-el, ha a többieket is érdekli, én speciel a Togliatti 124-et se ismerem. :shock: Az előrébb belinkelt Mercit megnézzük a hétvégén? érdekel-e benneteket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Ezen a héten Péntek vagy Szombat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 meg kellene lepni a Pestieket, arra gondoltam, felmehetnénk Szeptember végén" Tali , Lurdy-Ház, 2005.09.29 ...........................tali : 19.00 óra......................... válemény? vagy inkább fizetés után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 vagy inkább fizetés után Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 meg kellene lepni a Pestieket, arra gondoltam, felmehetnénk Szeptember végén" Tali , Lurdy-Ház, 2005.09.29 ...........................tali : 19.00 óra......................... válemény? vagy inkább fizetés után? Jövő hét csütörtükön is lesz tali, az már remélhetőleg fizu után van. :wink: Szerintem örülnénk Neketek. :supz: :weedman: :smt049 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Jövő hét csütörtükön is lesz tali, az már remélhetőleg fizu után van. :wink: Szerintem örülnénk Neketek. :supz: :weedman: :smt049 :wink: De úgy gondolom, hogy azért nekünk - Kecskemétieknek - nyilván jobb lenne egy pénteki nap lenne a jobb... hisz akkor másnap nincs meló! De akár én is benne lennék! De azért ne ilyen korai időpontot nézzünk ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hali, még a tömítéscsere előtt mutasd már majd meg pls miért is van a pakoláscserére szükség. Nem szakérteni akarom, hanem látni az okát. Ezt buktad... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Isti: rábeszélheted a Nőcit 1xer, hogy legyen talivendég a SEAT 124-el, ha a többieket is érdekli, én speciel a Togliatti 124-et se ismerem. :shock: Az előrébb belinkelt Mercit megnézzük a hétvégén? érdekel-e benneteket? Én szívesen rábeszélném, de ő (Ica néni) 50feletti, és nem annyira értékeli már a mi lelkesedésünket az autók iránt, neki ez csak egy munkaeszköz.Szal sztem 1Xűbb meglepni 1X mikor melózik. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Akkor beszéld rá a gyerekeit vagy az unokáit, hogy jöjjenek ki az autóval! :(:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Egyébként adalékinfóként megemlíteném, hogy az Izsáki úton 1710ft-ért vettem az Opel váltóolajat.SZtem egész jó ár.Persze tudom, hogy a Csergőben 1600, meg ilyenek, csak mondom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 én az enyimbe most Penzoil-t tettem 1500-ért, fogggalmam sincs milyen a minősége, ez volt... @Speed: hát rettttenettesssen sajnálom :( megvan még a kivett tömítés? hozzd el és meséld el mi volt a gondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Előtte én is a Corsába valami AGIP akármicsodát töltöttem, de kipökte.Nem volt jó, túl sűrű volt.Majd megnézem a 7végén, hogy mit szólt a gyári olajhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Az enyémben mindig éreztem, hogy 'mintha fogna' az olaj hidegen, úgy 15km után kezdett életre kapni, az egész autó, (motor valamivel hamarabb). váltóolajnak az a dolga, hogy sűrű legyen nem? mármint viszonylag a fogaskerekek kicsit megmelegítik és akkor lesz jó, ha csak városban használod rövid távokon, mindig sűrűnek fogod érezni a váltóolajat nem? (ez az elmélet van a fejemben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Az enyémben mindig éreztem, hogy 'mintha fogna' az olaj hidegen, úgy 15km után kezdett életre kapni, az egész autó, (motor valamivel hamarabb). váltóolajnak az a dolga, hogy sűrű legyen nem? mármint viszonylag a fogaskerekek kicsit megmelegítik és akkor lesz jó, ha csak városban használod rövid távokon, mindig sűrűnek fogod érezni a váltóolajat nem? (ez az elmélet van a fejemben) Elvileg v.mennyi hőt átad a motorblokk is.Szal az is besegíthet a bemelegedésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 igen, az alumínium kuplungharangon keresztül valamennyit, de van köztük vékony kis papírtömítés az szigetel, inkább az általános a külső hőm.-nél magasabb °C a motortérben, valamint a hűtőből áramló meleglevegő is melegítheti még nálam plusszba még a kipuffcső is ott sugározza a hőt a sebváltó mellett (jóóóó meleg is van ott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Hát... van egy ilyenem... :wink: Nézzétek csak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 ######a!Mi péz volt ez?E-bay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Jól néz ki!!!!:( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 cool, vehetnel mar egy ultetorugot hatulra is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ######a!Mi péz volt ez?E-bay? Ebay volt, és arcátlanul olcsón jutott hozzá!A fene a bakancsát! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 cool, vehetnel mar egy ultetorugot hatulra is :wink:Már folyamatban van egy 40-es rugó-gátló szett... csak nincs rá lé egyenlőre... :( Ebay volt, és arcátlanul olcsón jutott hozzá!A fene a bakancsát! A vételár valóban, de a postaköltség arcátlanul sok volt!!! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na mizu Kecsói Pudingok... :-) Benéztek hozzánk ma este a Lurdíhoz??? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na mizu Kecsói Pudingok... :-) Benéztek hozzánk ma este a Lurdíhoz??? :-) Na mi van rakétás! :( Mikor lesz GSI tali a holdon?? :D :D :D Egyébként részemről almás, mert melózom. :D Gepárd meg éppen Szigetvárról tart hazafelé, szal sztem ő sem fog "elugrani". Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Ma voltam bejelenteni a GSI-t eredetre a Fortunában működő "bázisra". A hölgy igazán kedves volt, mikor mondottam volt, hogy vettem egy járgányt, és meg kellene eredetvizsgálni, akkor csak annyit kérdezett, hogy már megint?? :D Na itt azért padlót fogtam, mert kb. májusban voltam ott, és nem hiszem, hogy annyira feltűnő jelenség lennék, hogy ennyire emlékezni kellene rám.Max. a lányom, és a verdák, mert azok tényleg szépek.Mindenesetre jól esett néhány kedves szó, mert a hölgy azért elég feltűnő jelenség.Pont olyan ,mint amik soha nem álltak szóba velem anno. Szóval ha v.ki ismerné, kézcsókom küldöm! :D :D :D Ja, és holnap kettőre megyek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts