Gepard Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Neked az nem is menne egyedül.;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Tudtok ajánlani egy jó hűtójavítót Kecskeméten és környékén? Felsőcsonkot kellene forrasztani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Tudtok ajánlani egy jó hűtójavítót Kecskeméten és környékén? Felsőcsonkot kellene forrasztani Mintha J0hnny mondot voln régebben valami hűtőst. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Szokásos 19.30? Na tessék, már megint éjfél után érek haza. :( mármint, ha "azasszonny" elenged? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Tudtok ajánlani egy jó hűtójavítót Kecskeméten és környékén? Felsőcsonkot kellene forrasztani Van itt a közelünkben egy,de még nem próbáltam!(hál istenek!) Ha gondolod felirom a cimet és telefonszámát! Ha ez nem jön össze,akkor próbálj szerválni egy gázégőfejes kis palackot,és fater megcsinálja!Mekkora a lyuk? Valami ilyesmire gondoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 kösziii gondoltam ilyemire és egész jo ötlet a gázegőfejes. tegnap elvetettem magamban gondolkodva, mert nem tudom milyen összetetelü forraszanyag kell hozzä. alapvetően réznek látszik ónos felületekkel, gondolom a forrasztásnál került oda, nem tudom. Nézegetem, már honapok óta ezeket gázforrasztó dolgokat én is. A csonk tövenel látok repedést, nem tudom mikor keletkezhetett, most a szerelésnél vagy korábban. Tegnap vettem eszre, ahogy kromofággal elpuceválom a régi festéket. Biztos volt már javítva, mert két réteg festék van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 este megnézhetnénk falkában: '67-es Mercedes W110 200D fecskefarkú felújított (nem restaurált) állapotban Ha esetleg vagy a jövőhéten Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Nem rossz! Tényleg érdekes lenne. Bár nem tzűudom, mit szólna a fazon, ha beállítanánk 10-en autót nézni..... ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 kösziii gondoltam ilyemire és egész jo ötlet a gázegőfejes. tegnap elvetettem magamban gondolkodva, mert nem tudom milyen összetetelü forraszanyag kell hozzä. alapvetően réznek látszik ónos felületekkel, gondolom a forrasztásnál került oda, nem tudom. Nézegetem, már honapok óta ezeket gázforrasztó dolgokat én is. A csonk tövenel látok repedést, nem tudom mikor keletkezhetett, most a szerelésnél vagy korábban. Tegnap vettem eszre, ahogy kromofággal elpuceválom a régi festéket. Biztos volt már javítva, mert két réteg festék van rajta. Ma beszéltem erről a dologról faterral,azt mondja elég neki a lágyforrasztás is,szal Zoli,ha gondolod beviszem ma este a nagypákát,ónt és minden cuccot,elviszed aztán megcsinálhatod magad is otthon,szivesen adok hozzá mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 AAAA!!!! köszönööööm!!! Nagypääääkaaaaa, aaaz joooo!! Kispäkäm van, tisztitovizem, onom egy tekercs 2mmes, onozopaszta meg konnektor is. de a nagypäka az biztos jobb. :lol: joooo lesz!! Igen, erre is gondoltam, hogy talän nem is keletkezik ott akkora nyomäs, hogy ki kellene biirnia, azonkivül lehet, hogy jobb is ha nem birja ki, mert a hütöt meg mindig könnyebb forrasztani, mint hengerfejet/tömitest cserelni, ha ugy adodik. :lol: ;) jövöhetre mär összekek rakni, majd 3 hete biciklisrem vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 AAAA!!!! köszönööööm!!! Nagypääääkaaaaa, aaaz joooo!! Kispäkäm van, tisztitovizem, onom egy tekercs 2mmes, onozopaszta meg konnektor is. de a nagypäka az biztos jobb. ;) joooo lesz!! Igen, erre is gondoltam, hogy talän nem is keletkezik ott akkora nyomäs, hogy ki kellene biirnia, azonkivül lehet, hogy jobb is ha nem birja ki, mert a hütöt meg mindig könnyebb forrasztani, mint hengerfejet/tömitest cserelni, ha ugy adodik. :lol: Ne!!! Ide kevés a páka. Csak valami szar hideg forrasztás lesz ami bármikor elengedheti. A túlnyomást inkább bizzuk a biztiszelepre. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Hello Srácok! Sajna nekem közbe jött egy kis csaladi dolog ezert nem maradok vasrnapig Kecskemeten hanem mar 18h kor megyek igy sajnos nem tudok resztvenni a mini meeten! De igyekszem valamikor résztvenni mert mar rég voltam azaz annyira nem is! Jo szorakozast a mai estehez! BYBY Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Ne!!! Ide kevés a páka. :wink: köszi, este jóól megszakértjük Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 köszi, este jóól megszakértjük Én ma este nem megyek. Délelőtt beoperáltuk a hangszórókat az ajtókba. nem gondoltam volna, hogy 4 órát elbibelődünk a négy ajtóval, de szépen szól. Na nem az a "tucc-tucc bumm-bumm", de nekem így negyven felett elég ha az autón belül jól szól, nem a külvilág szórakoztatása és a "felvágás" a cél. Most inkább sör mellett a TV nézés a megfelelő program. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Kicsit megkésve, meg elhavazva, de akkor MA (szombat este) lesz összeröfi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Kicsit megkésve, meg elhavazva, de akkor MA (szombat este) lesz összeröfi? Azért, ugye nem szakítotok a péntek esti hagyománnyal? Nekem az jobb, de új tagnak kuss! ;) :lol: :lol: plane aki még bemutatkozót sem küldött. :silent: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Kicsit megkésve, meg elhavazva, de akkor MA (szombat este) lesz összeröfi? JAJA. Ma 19.30 CP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 A pénteki biztosan megmarad, csak egy-egy extrem esetben térünk el ugye?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 A szombati időpont jobb! :lol: :lol: Wolfi, nem téged és a szépséges GSI-t láttam ma (szombat) Kőrösön a Bajcsy -Zsilinszki utcában délután egy óra kölül? A Skodával voltunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Most lett vége a meetnek, és most kaptak el a zsaruk! Azt mondták sok volt a gyorshajtó és keresik őket. Na mindegy ha akarjátok lehet szombat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Most lett vége a meetnek, és most kaptak el a zsaruk! Azt mondták sok volt a gyorshajtó és keresik őket. Na mindegy ha akarjátok lehet szombat is. Gyorshajtó,1.4 astrával? ;) Muhaha! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Gyorshajtó,1.4 astrával? ;) Muhaha! :lol: :smt075 mutassak csekket? :smt019 :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 :smt075 mutassak csekket? :smt019 :smt019 Hagyd Red... Friss jogsi + dízel szekér... :( Csak irígykedik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Hagyd Red... Friss jogsi + dízel szekér... :( Csak irígykedik! :lol: Moderáltam magam!Nem akarok forumfightot! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 :smt075 mutassak csekket? :smt019 :smt019 Egyébként,ha ismernéd Tomit értenéd miért irtam ezt,a városban sokkal nagyobb kocsikkal emberkednek,és pont szegény Tomit szurják ki! :roll: Ezért irtam ezt,nem pedig az 1.4 miatt!Kispolákkal is lehet gyorshajtani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts