Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szombaton én is tudok menni! Meg lehet hogy pénteken is de szombat az biztos!!!

Legyen szombaton! Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi

Köszi

Elküldve
Szombaton én is tudok menni! Meg lehet hogy pénteken is de szombat az biztos!!!

Legyen szombaton! Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi

Köszi

Részemről OK, de sajna csk 9ig érek rá.

Úgyhogy ha menni akarunk a jó kis pincér barátunkhoz, akkor én kimaradok ;)

Elküldve
Szia Wolfi!!

Hát te?? Ilyen korán itt?? Te is mensz dógozóba??? ;)

Kérlek alássan én olyan 5:35-kor lőttem ki magam az ágyból, aztán 6-ra már be is értem.Most egyenlőre kutyamód ráérek, aztán művelődöm! :lol:

Elküldve
A Bettike fórumozott.....?;):D

Hát olyan már előfordult,hogy a kanócok közül úgy kellett kikergetnem,mert belegabalyodott...Aztán meg ilyedtében majdnem vitte magával a gépet is.. :oops: :oops:

Elküldve

nekem a bal oldalon lévő csaj ismerős ha jol emlékszem kandoban tanul müvészként!

Most akkor mi lesz péntek vagy szombat és hol és mikor?

Elküldve

Legyen szombat, mert én akkor érek rá, meg Dénes is és akkor lehet a centrum, majd onnét jól továbbmegyünk valamerre.

Esetleg benézünk a malomba is, hogy milyen ott a helyzet a telet illetően.

Elküldve
Legyen szombat, mert én akkor érek rá, meg Dénes is és akkor lehet a centrum, majd onnét jól továbbmegyünk valamerre.

Esetleg benézünk a malomba is, hogy milyen ott a helyzet a telet illetően.

Szokásos 19.30?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.