Dini Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Szombaton én is tudok menni! Meg lehet hogy pénteken is de szombat az biztos!!! Legyen szombaton! Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 ;) :lol: :lol: :( (hányszor légyszi??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Szombaton én is tudok menni! Meg lehet hogy pénteken is de szombat az biztos!!! Legyen szombaton! Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Köszi Részemről OK, de sajna csk 9ig érek rá. Úgyhogy ha menni akarunk a jó kis pincér barátunkhoz, akkor én kimaradok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Nekem is jobb a szombat, mert pénteken nem leszek itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szia Wolfi!! Hát te?? Ilyen korán itt?? Te is mensz dógozóba??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szia Wolfi!! Hát te?? Ilyen korán itt?? Te is mensz dógozóba??? ;) Kérlek alássan én olyan 5:35-kor lőttem ki magam az ágyból, aztán 6-ra már be is értem.Most egyenlőre kutyamód ráérek, aztán művelődöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én is 5.35-kor keltem..... és már dolgozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én is 5.35-kor keltem..... és már dolgozok... Hááát elvileg én is! :roll: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én meg 5.25-kor keltem,és kikapcsoltam a gépet,ami egész icaka ment... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 A Bettike fórumozott.....?;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 A Bettike fórumozott.....?;):D Hát olyan már előfordult,hogy a kanócok közül úgy kellett kikergetnem,mert belegabalyodott...Aztán meg ilyedtében majdnem vitte magával a gépet is.. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Ez a durva!!! :shock: Aszem Orsit elkell kapni,hogy ezt hozza be CP-be,ezt látni kell közelről is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Orsi jobbján levő leány arca valahonnét nagyon ismerős, de nem tudom hova tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Orsi jobbján levő leány arca valahonnét nagyon ismerős, de nem tudom hova tenni. Én tudnám hova tenni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Téynleg! Hívjátok! 15-25 év közti.....?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Lemeradtam, ti már fényképet is néztetek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 nekem a bal oldalon lévő csaj ismerős ha jol emlékszem kandoban tanul müvészként! Most akkor mi lesz péntek vagy szombat és hol és mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Legyen szombat, mert én akkor érek rá, meg Dénes is és akkor lehet a centrum, majd onnét jól továbbmegyünk valamerre. Esetleg benézünk a malomba is, hogy milyen ott a helyzet a telet illetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Remélem azért nem a Corsát cserélte el a masináért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Legyen szombat, mert én akkor érek rá, meg Dénes is és akkor lehet a centrum, majd onnét jól továbbmegyünk valamerre. Esetleg benézünk a malomba is, hogy milyen ott a helyzet a telet illetően. Szokásos 19.30? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Pisti, te aztán a szavak embere vagy....;) :lol: :lol: :( nem kellett volna ennyire szószátyárkodni az előbbi hozzászólásodban...! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 A lényeg a lényeg...... És szerintem itt most lényegretörő voltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Oké, nem akartam kukacoskodni.............;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts