corsarulez Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Edit a felniket is eladod a corsával? :?: Nézegetem, hogy az 1.4es G Astra 4 lyukú, tehát elvileg felmegy rá, de többek szerint hülyén nézne ki..... ;) Viszont nagyon szeressük egymást a felnivel...... De ha mégis mennie kell, akkor kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nézegetem, hogy az 1.4es G Astra 4 lyukú, tehát elvileg felmegy rá, de többek szerint hülyén nézne ki..... ;) Viszont nagyon szeressük egymást a felnivel...... De ha mégis mennie kell, akkor kellene? Én azért rápróbálnám, és csak utána alkotnék véleményt.Sztem jól állna alatta, de a 15' mégjobban.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 az ismerősömnek is 14"gyárilag..... nem olyan borzasztó. Csak legyen egy picit szélesebb, meg magasabb a gumi rajta. pl. 195/75 ...ha van ien méret egyáltalán, meg ha elég széles a felnid. Persze ha nem 5 ajtósat veszel akkor szerintem add el! Caravanon sztem nagyon bután nézne ki, mert az nagyon tömeges kocsi, és elveszne alatta. Szerintem..... de télleg felni ügyben döntés próbája a ....aa..a.. (ebből már nem jövök ki!)szóval try out! :infinity: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 az ismerősömnek is 14"gyárilag..... nem olyan borzasztó. Csak legyen egy picit szélesebb, meg magasabb a gumi rajta. pl. 195/75 . Ne viccelj már ez a méret már vw-n is hülyén néz ki. Szerintem elég traktoros lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 A jelenlegi gumim 185/60-as. Szóval szeritnem elég széles. Caravanból lenne választék, de mind külföldi, sok100ezer km-el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Ne viccelj már ez a méret már vw-n is hülyén néz ki. Szerintem elég traktoros lehet. Hát ja... majd jól lelesem, esetleg csinálok képet is, a 14 -es gumival milyen az a kocsi! Mert az télleg nem olyan gáz! Az a baj (már ha ez baj), hogy a G Astráknak már elég nagy kerékjárati ívük van...ezért elveszik benne a 14" -os kerék egy kicsit! :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Dzsonníííi bazze! Qúúrva jó zenéket raktál fel!!! 8) Ez nekem szólt Haga úr? ;) Ténleg, kész a fóti dvd is. Én már elvesztettem a fonalat, hogy kinek mit kellene írjak. Segítsetek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem már van Fóti dvd -m!! És az nagyon faca!! :wink: Főleg az eleje, ahogy vonulunk!! Legközelebb tessék minket a Turnerrel is lencsevégre kapni ám többet!! :wink: Mé'?? Te is Dzsoni vagyol?? Aszittem te Dzsoji, vagy csak Dzsóóó! ;) Majd a Rulezkét jól megkérdezem hogy kell mondani, de a szerény, tudásnak nem nevezhető angolos valamim aztat sugallja, hogy: Johnny = Dzsoníííí Joee = Dzsoííí Joe = Dzsóóó Vagy nem jól tudom??? :sad10: :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem már van Fóti dvd -m!! És az nagyon faca!! :wink: Főleg az eleje, ahogy vonulunk!! Legközelebb tessék minket a Turnerrel is lencsevégre kapni ám többet!! :wink: Mé'?? Te is Dzsoni vagyol?? Aszittem te Dzsoji, vagy csak Dzsóóó! ;) Majd a Rulezkét jól megkérdezem hogy kell mondani, de a szerény, tudásnak nem nevezhető angolos valamim aztat sugallja, hogy: Johnny = Dzsoníííí Joee = Dzsoííí Joe = Dzsóóó Vagy nem jól tudom??? :sad10: :Hangman: Vágom már :lol: Csak túl gyorsan olvastam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Haga, jól írtad! ;) Nekem még nincs fóti dvd-m...... Pedig nagyon szeretnék...... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Haga, jól írtad! :lol: Nekem még nincs fóti dvd-m...... Pedig nagyon szeretnék...... :roll: :lol: Felírtam egy cetlire ;) Majd szólj amikor tudsz jönni meet-re és viszek neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Ténleg, kész a fóti dvd is. Én már elvesztettem a fonalat, hogy kinek mit kellene írjak. Segítsetek ! Nekem se fóti, se szelídi... se semmilyen nincsen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem se fóti, se szelídi... se semmilyen nincsen... ;) Kapol te is a meet-en :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Haga, jól írtad! :lol: Nekem még nincs fóti dvd-m...... Pedig nagyon szeretnék...... :roll: :lol: És Rulezke!! a purple az nem bíborszínű hanem lila??? Nem a violet a lila??? VAgy mindkettőt szokták lilának nevezni?? :oops: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem sincs semmilyen dvd-m sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem sincs semmilyen dvd-m sem. Ezen változtatunk! :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Ezen változtatunk! :wink: :wink: :supz: :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Ma kaptam a honlapunkról irányított mailben: Szia! Múlt hétvégén voltam Kecskeméten, sok Opel Astrát láttam ott kicicomázva, csak üdvözletemet jöttem átadni a tesóknak, én is astrás vagyok, lehet hogy láttatok is, csak én Kaposváron lakom... Ez a kocsim : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=8801 pá Milu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Ma kaptam a honlapunkról irányított mailben: Szia! Múlt hétvégén voltam Kecskeméten, sok Opel Astrát láttam ott kicicomázva, csak üdvözletemet jöttem átadni a tesóknak, én is astrás vagyok, lehet hogy láttatok is, csak én Kaposváron lakom... Ez a kocsim : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=8801 pá Milu Elég jól fest a gépe a srácnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Valami rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 És Rulezke!! a purple az nem bíborszínű hanem lila??? Nem a violet a lila??? VAgy mindkettőt szokták lilának nevezni?? :oops: ;) A purple lehet mélybordó is, bíborszín vagy nagyon sötét lila. A violet az kifejezetten lila. Van lilac nevű szin is, az a nagyon lila. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 ühhüm... hát jóvan! :wink: ;): Köfi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 http://sarn.org/tiles/purple-cotton-candy.png Tehát ez a purple... http://www.butterflyscrapbooking.com/Paper...vy%20Violet.jpg Ez meg a violet... Azt hitted,nem tudom mi? :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Anya vedd már linkre lécci ezt az izéttt! ;) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 A héten mikor lesz tali? Péntek-szombat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts