berlina Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 kóóóólááát. és néz bambán kapott is 10 Ft borravalót, yesss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Amikor én elköszöntem kimentem a pulthoz fizetni, mondom a komának hogy mi újság, ő pedig megkérdi: egyben fizetem? Válasz:- Nem. Erre a vicces kedvű:- Akkor egybe ugye? Nem akartam beszólni neki, ezért csak annyit mondtam, hogy beszélje a többiekkel az asztalnál. Na ez hatott és nem viccelődött tovább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Amikor én elköszöntem kimentem a pulthoz fizetni, mondom a komának hogy mi újság, ő pedig megkérdi: egyben fizetem? Válasz:- Nem. Erre a vicces kedvű:- Akkor egybe ugye? Nem akartam beszólni neki, ezért csak annyit mondtam, hogy beszélje a többiekkel az asztalnál. Na ez hatott és nem viccelődött tovább ;) Hol volt ez az IQ Fighter? :?: Pinza finomságos volt legalább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Gody papa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Pizza kuka xar volt, keletlen lisztízű tészta picit megsütve Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Gody papa. Az a fiatalember volt, aki korábban is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 No, ebből pont kimaradtunk..... pedig szivesen falatozunk volna veletek, dehát menni kellett!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 No, ebből pont kimaradtunk..... pedig szivesen falatozunk volna veletek, dehát menni kellett!;) A héten meglesz a kárpitozás a kicsin.Érdekli a kolléganőt szerinted?Ma nagyon díjaztam hogy van külön autóm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nna meséj csak! Most akkor Géjesi, vagy nem géjesi??? Álgéjesi? ;) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Wolfi, mondtam neki, azt mondta, hogy nem rossz az ár, de most közbejött, hogy el kell költöznie otthonról.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Azért még hirdetem.....!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Rulezke mikó' cserész avatarot??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Ne igyunk előre az astra bőrére! ;) :lol: Akkor Astrarulez leszek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Neeeeeeemmm...te mán' Corsarulez maracc! Nem oan ez mint a háza sodás! :stop: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nna meséj csak! Most akkor Géjesi, vagy nem géjesi??? Álgéjesi? :lol: 8) Most úgy vagyok, hogy egyenlőre a Corsával járok, és a GSi itt áll az udvarban.Alig várom, hogy a Corsa belső kárpitjai rendbe legyenek téve, mert akkor már nyugodtan hirdethetem.Gyakorlatilag a kisautó teljesen rendben van műszakilag.S, zöldkártyailag is.De én GSI-re vágytam és megvan.De addig érdemileg nem tudok lépni, amíg nincs miből.A MI meg a Corsa ára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Azért még hirdetem.....!;) Köszönöm! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Neeeeeeemmm...te mán' Corsarulez maracc! Nem oan ez mint a háza sodás! :stop: Háza skodás? ;) Edit a felniket is eladod a corsával? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Edit a felniket is eladod a corsával? :?: Hiéna! :twisted: :twisted: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hiéna! :twisted: :twisted: ;) Már kinézted magadna te miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Már kinézted magadna te miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Corsarulezt? :( :D :D ;) (mittagadjam! ;) ) Sajnos én nem tudom már mire felrakni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 ....Sajnos én nem tudom már mire felrakni! ;).... Miért is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Mer Géjesire 15" dukál..... ;) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hiéna! :twisted: :twisted: :lol: Jóvan na,eredetileg amikor elakarta adni Edit én már akkor is érdeklődtem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Mer Géjesire 15" dukál..... ;) 8) :supz: :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Dzsonníííi bazze! Qúúrva jó zenéket raktál fel!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts