Gepard Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 Msn? Vagy majd holnap jól felhívlak. ;)
Hagalex Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 Msn? Vagy majd holnap jól felhívlak. ;) Hónap szoliban vagyok!! :lol: Szombaton megkeresem, ha addig ráér! Mert fogalmam sincsen merre van.... pedig amúgy van. Pár centis lyukat kéne furni?? Mert van dekopír fűrész is....
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 Óóó vazee,engem meg sem kérdez!Nekem mindkettő van vazee! 8)
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Köszi skacok! Dekopír van itt is, a körkivágó meg már nem aktuális, olyan csap lesz felszerelve amihez elég 3 lyukat fúrni. Azért köszi a segítséget!! Mikor lesz tali? Ma este vagy holnap? Márk ajánlom a figyelmedbe az alábbi linken a két utolsó hozzászólás!! hengerfejtömítés cseréje
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Gepárd!Ilyesmi nálam is volt itthon, szal ha legközelebb kell, ide is szólhatsz! :lol: Amúgy részemről most nem tudok talizni, mert ma meló van, holnap meg nemlenni itthon.Szal ém most nemmejek! ;)
Tóbiás Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Köszönöm az infokat a kárpitozással kapcsolatban! Kicsi az esélye,hogy Kecsora visszük az autót kárpitoztatni(macerás a szállítás),de egy minta utáni szabás-varratás házi felrakással nem elképzelhetetlen.Minden esetre jó tudni,hogy a hororisztikus árakat nem feltétlenül kell elfogadni. Berlina! Amennyiben nem túl nagy kérés elmesélnéd tapasztalataidat a tetőkárpit felrakásával kapcsolatban?pl:ragasztó,időleges megfogatás,buktatók. Ha a többieket esetleg zavarná itt,akkor Pu-ben. előre is köszi!
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Szerintem Berlina leírása az Ascona topicban elfér, és ott még mások is húzhatnak hasznot belőle.
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Mióta vagy te moderátor? ;) Én csak segíteni próbáltam na......Csak nagyon ráérek. Meg növelem a hozzászólásaim számát. :wink:
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Csak nagyon ráérek. Meg növelem a hozzászólásaim számát. :wink: Na de ííííííííííígy???? :lol: :lol: :( Amúgy sztem annyira nem voltam off, csak kértem.Ez még belefér.Szerintem!!! :wink: Nem beszélve arról, hogy a fiatalember átírta a másik topicba, és ott most jó helyen van. Még ha nem is a mi pééztárcánkhoz van méretezve az ára.
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Nem voltál annyira off, de ha az övét kiveszik a tied ottmarad és akkor hülyén néz ki. Egyébként meg tudja törölni a saját hozzászólását. Msn-t nem lövöd be?
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Nem voltál annyira off Ugyeugye?? ;) :lol:
corsarulez Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Háááát... nekem majd kellene 5lyukú, 15" -os télire, de erről még nem egyeztettem mamával!!! :roll: De tuggya, hogy kellene venni! :lol: Csak aszt nem még sztem, hogy mibul!!! 8) Majd megkérdem a Petitől, mennyi és megirom püben! ;)
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Ténleg, mikor lesz tali????? 19:30-ra megyünk.
corsarulez Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Ha ez mára vonatkozott, akkor ugy látom, lekéstem.....
Joee Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Ha ez mára vonatkozott, akkor ugy látom, lekéstem..... Sajnos én is. ;)
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Sajnos én is. ;) BAmmeg én meg aszittem szombaton (ma) este lesz... és hogy jöüsztök Rulezke!! Mer adni akartam egy kis pííízt!
corsarulez Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 ;) akkor megyünk! :lol: Na, de tényleg, mikó lesz tali?? vagy már volt?
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Ok,tőlem lehet ma is meet!!! Ki jön akkor ma?
Joee Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Csinájjunk ma este is! ;) OK. Ma már nekem is okés. MIKOR és HOL? Kinek is logok meg dvd-vel? Szelidit tudok irni estere akinek kell.
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 OK. Ma már nekem is okés. MIKOR és HOL? Kinek is logok meg dvd-vel? Szelidit tudok irni estere akinek kell. Hát nekem emlegettél anno 19huszonvalahányban a Fóti taliról ....vagy nem?? :lol: :lol: Olyan helyre menjünk, ha tartunk, ahova Rulezke is odatalál!! :(
Joee Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 HAGA: Nem igerem 100%-ra, de megprobalom osszehozni a Fóti dvd-t estere. Mondjuk domus parkolo? 19.30? Nekem amugy mindegy a helyszin.
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 HAGA: Nem igerem 100%-ra, de megprobalom osszehozni a Fóti dvd-t estere. Mondjuk domus parkolo? 19.30? Nekem amugy mindegy a helyszin. nekem is mindegy, csak ne 2 -en legyünk má'!!! :twisted: ;) HA többen is leszünk akkor bemegyek én is... Nekem jó a CP is!
Recommended Posts