Gepard Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Msn? Vagy majd holnap jól felhívlak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Msn? Vagy majd holnap jól felhívlak. ;) Hónap szoliban vagyok!! :lol: Szombaton megkeresem, ha addig ráér! Mert fogalmam sincsen merre van.... pedig amúgy van. Pár centis lyukat kéne furni?? Mert van dekopír fűrész is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Óóó vazee,engem meg sem kérdez!Nekem mindkettő van vazee! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Köszi skacok! Dekopír van itt is, a körkivágó meg már nem aktuális, olyan csap lesz felszerelve amihez elég 3 lyukat fúrni. Azért köszi a segítséget!! Mikor lesz tali? Ma este vagy holnap? Márk ajánlom a figyelmedbe az alábbi linken a két utolsó hozzászólás!! hengerfejtömítés cseréje Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Gepárd!Ilyesmi nálam is volt itthon, szal ha legközelebb kell, ide is szólhatsz! :lol: Amúgy részemről most nem tudok talizni, mert ma meló van, holnap meg nemlenni itthon.Szal ém most nemmejek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 MIkor lesz a tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Köszönöm az infokat a kárpitozással kapcsolatban! Kicsi az esélye,hogy Kecsora visszük az autót kárpitoztatni(macerás a szállítás),de egy minta utáni szabás-varratás házi felrakással nem elképzelhetetlen.Minden esetre jó tudni,hogy a hororisztikus árakat nem feltétlenül kell elfogadni. Berlina! Amennyiben nem túl nagy kérés elmesélnéd tapasztalataidat a tetőkárpit felrakásával kapcsolatban?pl:ragasztó,időleges megfogatás,buktatók. Ha a többieket esetleg zavarná itt,akkor Pu-ben. előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Szerintem Berlina leírása az Ascona topicban elfér, és ott még mások is húzhatnak hasznot belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Mióta vagy te moderátor? ;) Én csak segíteni próbáltam na......Csak nagyon ráérek. Meg növelem a hozzászólásaim számát. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Csak nagyon ráérek. Meg növelem a hozzászólásaim számát. :wink: Na de ííííííííííígy???? :lol: :lol: :( Amúgy sztem annyira nem voltam off, csak kértem.Ez még belefér.Szerintem!!! :wink: Nem beszélve arról, hogy a fiatalember átírta a másik topicba, és ott most jó helyen van. Még ha nem is a mi pééztárcánkhoz van méretezve az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Nem voltál annyira off, de ha az övét kiveszik a tied ottmarad és akkor hülyén néz ki. Egyébként meg tudja törölni a saját hozzászólását. Msn-t nem lövöd be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Nem voltál annyira off Ugyeugye?? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ténleg, mikor lesz tali????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Háááát... nekem majd kellene 5lyukú, 15" -os télire, de erről még nem egyeztettem mamával!!! :roll: De tuggya, hogy kellene venni! :lol: Csak aszt nem még sztem, hogy mibul!!! 8) Majd megkérdem a Petitől, mennyi és megirom püben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ténleg, mikor lesz tali????? 19:30-ra megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ha ez mára vonatkozott, akkor ugy látom, lekéstem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ha ez mára vonatkozott, akkor ugy látom, lekéstem..... Sajnos én is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Sajnos én is. ;) BAmmeg én meg aszittem szombaton (ma) este lesz... és hogy jöüsztök Rulezke!! Mer adni akartam egy kis pííízt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 ;) akkor megyünk! :lol: Na, de tényleg, mikó lesz tali?? vagy már volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Csinájjunk ma este is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Ok,tőlem lehet ma is meet!!! Ki jön akkor ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Csinájjunk ma este is! ;) OK. Ma már nekem is okés. MIKOR és HOL? Kinek is logok meg dvd-vel? Szelidit tudok irni estere akinek kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 OK. Ma már nekem is okés. MIKOR és HOL? Kinek is logok meg dvd-vel? Szelidit tudok irni estere akinek kell. Hát nekem emlegettél anno 19huszonvalahányban a Fóti taliról ....vagy nem?? :lol: :lol: Olyan helyre menjünk, ha tartunk, ahova Rulezke is odatalál!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 HAGA: Nem igerem 100%-ra, de megprobalom osszehozni a Fóti dvd-t estere. Mondjuk domus parkolo? 19.30? Nekem amugy mindegy a helyszin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 HAGA: Nem igerem 100%-ra, de megprobalom osszehozni a Fóti dvd-t estere. Mondjuk domus parkolo? 19.30? Nekem amugy mindegy a helyszin. nekem is mindegy, csak ne 2 -en legyünk má'!!! :twisted: ;) HA többen is leszünk akkor bemegyek én is... Nekem jó a CP is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts