Korzika Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Én is ,csak az asszony meg ne tudja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Pénteken mini meet kecskeméten,a centrum parkolóban 19:30-kor! 1.J0hnny 2.Pisti 3.Udi 4.Pjoc 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Pénteken mini meet kecskeméten,a centrum parkolóban 19:30-kor! 1.J0hnny 2.Pisti 3.Udi 4.Pjoc 5.warwolf+GSI ;) 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 6 berlina Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 6 berlina Hozol tejszínt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 1.J0hnny 2.Pisti 3.Udi 4.Pjoc 5.warwolf+GSI 6.Berlina Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 1.J0hnny 2.Pisti 3.Udi 4.Pjoc 5.warwolf+GSI 6.Berlina 7.KoPi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 A GSI személye még bizonytalan, mert van egy kis motorikus problémám, de szerény személyem a tuti megjelenik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 1.J0hnny 2.Pisti 3.Udi 4.Pjoc 5.warwolf+GSI 6.Berlina 7.KoPi 8.Speedy Gonzales... az elveszett ember! :lol: örülök, hogy megismerhetem én is már Pjoc-ot és KoPit... bár egy Kopi cimborám már van... de ő nem éppen Opeles... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Én sajna nem tudok menni, pedig megmutattam volna a jól sikerült tali -és vonulásképeket! ;) :lol: (szüreti napok vannak Halason.....) Pedig nagyon jó képek vannak arról, hogy megyünk a dombok közt, ácsorgunk a benzinkutakon, megyünk át a piros lámpákon..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 A GSI személye még bizonytalan, mert van egy kis motorikus problémám, de szerény személyem a tuti megjelenik. Műxik a GSI, idáig 90%, hogy beviszem! ;) Egy gumicső volt a hunyó! :roll: remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Volna ismét egy olyan javallatom, hogy álljunk már inkább a centrum, piac felöli oldalába, ne pedig a kiskörút felölibe.A múltkor is olyan jót dumáltunk, értettük egymás szavát+amikor indultunk, ki is bírtunk kényelmesen állni.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Sajna a Haga most is húzza az igát,"mesterkedik" a kőmíves mellett.Így megen nem emelhetjük az est színvonalát jelenlétünkel. Nem is tudom,mit kívánjak,márhogy milyen időt,mert ha esőset,akkor Ő is hazajönne,és mehetnénk,de akkor nem lehetne a csapat a szabadban...Így viszont,hogy szuper az időjárás,neki is mennie kell... ;) Gepárd!! A Timinek ígértem egy nevet(Ő már tudni fogja,miről van szó...): Sándor Tiborné,Ildikó(Humán Kft,Úrihegy) Nála érdeklődhetnek...Lécci add át Neki ezt az üzit!! Köszi!Puszi Mindenkinek!Estére jó mulatást!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Viki, köszi szépen! A többieknek üzenem: lehet, hogy kések, de 21:00-ig odaérek remélem. És nekem mindegy, hogy hova állunk, de a piaci abc előtti rész tényleg nem rossz. Javaslom megvárni kopit és pjoc-ot, majd velük együtt átmenni oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Sándor Tiborné,Ildikó(Humán Kft,Úrihegy) Ő a humánpolos... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Volna ismét egy olyan javallatom, hogy álljunk már inkább a centrum, piac felöli oldalába, ne pedig a kiskörút felölibe.A múltkor is olyan jót dumáltunk, értettük egymás szavát+amikor indultunk, ki is bírtunk kényelmesen állni.Szerintem. Nem értem, hogy miért piszkálja a csőrötöket a CP! :roll: :roll: :roll: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ő a humánpolos... :lol: Hát ez furi megfogalmazása a +Munkaügyisnek"... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Nem értem, hogy miért piszkálja a csőrötöket a CP! :roll: :roll: :roll: ;) Te nem érzed a különbséget az opelesek és a többi centrum parkolóban lévő autós között? Szerintem azért van egy hangyányi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Te nem érzed a különbséget az opelesek és a többi centrum parkolóban lévő autós között? Szerintem azért van egy hangyányi. Mondasz valamit. Törött orrú kocsival nem szívesen gurulok végig a cp-ben!!! Tegnap koccantam egy kicsit a geppel. Egy kormányösszekötö csere után , megint járóképes a gép. Ma voltam futóművesnél, és hál isten minden ok. 19.30-ra megyek a lakatoshoz, aztán ha tudok bemegyek a cp felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Te nem érzed a különbséget az opelesek és a többi centrum parkolóban lévő autós között? Szerintem azért van egy hangyányi. Mi van "Übermensch" stílust veszünk fel? Nyilván más a stílus... és? Én nem a többi CPs miatt szeretek oda járni... hanem mert tetszik a CP fekvése. Ennyi. Mellesleg én azért nem nézem le a többieket sem akik bejárnak oda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Mi van "Übermensch" stílust veszünk fel? Nyilván más a stílus... és? Én nem a többi CPs miatt szeretek oda járni... hanem mert tetszik a CP fekvése. Ennyi. Mellesleg én azért nem nézem le a többieket sem akik bejárnak oda! Ez nem arról szól, hogy lenézünk akarkit is. Nekem nem sok bajom van a cp-vel, csak ha beszélgetni akar a csapat ,akkor nyugisabb hely is van. Mostanában ritkán voltam, de barhol is lesz a meet, igy is ugy is megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Törött orrú kocsival nem szívesen gurulok végig a cp-ben!!! Tegnap koccantam egy kicsit a geppel. Mi törtéénnnt???????????!!!!! :shock: :shock: Egyébként szerintem is jobb egy csendesebb hely...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Mi törtéénnnt???????????!!!!! :shock: :shock: Egyébként szerintem is jobb egy csendesebb hely...... Kb 2 másodperc-ig elbambolta és az utcánk végén összetalálkoztam a szomszéd wartburg-al :lol: Hál isten nem annyira nagy a gond ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Reméljük, hamar meggyógyul a kocsid!!!!!!! Wolfi, te meg tegyél fel légyssssziiiiiiiiiiiiiiii az új járgányról képet, mert már nagyon kiváncsi vagyok!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Én is élek am csak kezdődik a suli és ilyenkor kevésbé tudok net közelbe kerülni! Sajnos a péntek esti cp-s talik is nehezen leszenk kivitelezhetők mert sajnoss 18:00-ra érek soltra és onna haza aztan meris indulnom kellen anyumék meg nem tudodm mennyire dijazanak de azert neha neha majd megjelenek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts