Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sajna annyiban módosult a dolog, hogy a srácok - akikkel én beszéltem - nem tudnak jönni. (már korábban leszerveztek egy szülinapi bulit, ami miatt mégsem tudnak jönni).

Úgyhogy maradunk Szekción belül... illetve 1-2 ember majd csatlakozik út közben... :(

A menetnek szerintem sem kell 90-100-nál többel mennie! Az simán elég.

És úgy kéne - szerintem - , hogy a lassúk menjenek elől - ők diktálják majd a tempót... és valami erősebb gép (vagy bevállalósabb ember) menjen hátul... (a sereghajtónál kell az erő... :D )

Amúgy ha akarjátok szerintem tudok hozni 3-4 CB-t, (nem nagy hatósugarú... ca. 2-3km) és akkor azokkal majd könnyedén tudunk kommunikálni út közben... (már csak a poén kedvéért is!) :lol:

Szerintem teljesen királyság lesz ez a menet! :)

Elküldve
Oké, szeritnem megbeszéllhetjük azt a solti talit! Tőlünk az csak 15 perc.... közelebb van, mint Kecsó (40 perc). A Plus parkolóban várakozhatunk a többiekre!

Azé' asszem én is a sor végén megyek majd, legalább Wolfiék nem lesznek egyedül! :lol:

A solti plussz jó lenne nekem is már csak az időpont kellene.

Elküldve

Bár én csak kis hal vagyok... :roll: szerintem ca. 45 perc alatt lent tudunk lenni Solton... kényelmesen.

Szóval ha rábólintanak a "fejesek" :lol: akkor szerintem 6:45... hm? (mármint, hogy akkorra vagyunk ott)

(bár nemtom kik a fejesek... :) )

Elküldve

Hali

Mark keresel mar majd fel msn en vagy pü-be hogy megvannak e meg esetleg a szemüldökeid és hogy eladok-e meg mennyiert mert lenne ra egy vevőm!!!!

Köszi

Elküldve
Bár én csak kis hal vagyok... :roll: szerintem ca. 45 perc alatt lent tudunk lenni Solton... kényelmesen.

Szóval ha rábólintanak a "fejesek" :) akkor szerintem 6:45... hm? (mármint, hogy akkorra vagyunk ott)

(bár nemtom kik a fejesek... :( )

Ééééénn! Aggora fejjem vaaaan mint egy hháááázz! :lol:

Elküldve
Solt a mi madaras teskóntól pontosan 50km-re(GPS térképen mértem) van,tehát simán lent leszünk 45perc alatt!

Tomival ma valszeg egy kicsit rövidebb idő alatt teljesítettük, pedig nem is száguldottunk esztelenül gyorsan.Szépn muzsikált a Corsa.Egy előző Wagonr nem is értette, hogy hogy mehet egy ilyen kis verda ilyen jól, mert erősen hátranézett, miközben előzött.Megjegyezném, akkor éppen 120km/h-val döngettünk.Meg jót röhögtünk a fickó bamba képén.Sztem feltornázta a gépét legalább 150-ig! :lol: :) :(

Elküldve
Hali

Mark keresel mar majd fel msn en vagy pü-be hogy megvannak e meg esetleg a szemüldökeid és hogy eladok-e meg mennyiert mert lenne ra egy vevőm!!!!

Köszi

Milyen szemöldökök? :roll:

Az lehet, hogy engem is érdekelne! Talán. Hátha. Izé. Szerintem...

Elküldve

Szóval 6:45 Solt. Legalábbis így veszem ki. Szombaton ilyen korán reggel az 52-es Kecskemét táblától Soltig csak 30 perces kényelmesen. Nem baj majd elszívtok egy cigit. :wink:

Elküldve

Azért látom k50nél már nem kevés a rezonancia a szekérben!!! :)

Nem a rezonanciával volt a gond hanem a gép beállításával. :lol:

Meg avval,hogy vezetni,fényképezni,és előzni egyszerre nem könnyű. :?

Elküldve

Majd tolják a benyások :lol:

Akkor induljunk 6:00-kor a Pólustól (nekem 8 csak eddig nem beszélt róla senki ezért vetettem fel az ötletet)

Solton ott vagyunk kb: 40-50 perc alatt, de azért Kopi írhatnál egy számot , hogy csörögjünk, ha ott vagyunk.

Nem titkos: 20/4335741

Ne ti várjatok egy cigi belefér! Amikor Kecsó-ról indultok jó ha csörögsz, mert akkor indulok, innen is kb 35-40 perc.

Elküldve

Az van, hogy

elmentem a veteránbörzére, még alig szálltam ki a kocsiból és szalad felém egy srác, hogy látta a neten, nagyon szép (és ugyanazzal a lélegzetvétellel folytatja is:)

DE

tudok-e segíteni?

Van egy 72-es Off autója, tudok-e pont ilyen eladót?

A srác engem keresett az autó mögött.

:shock:

Ez sokkal furább, mint az ,hogy mindenki megnézi az úton az autót ahogy elmegy előttük, mellettük

mindenki

vagy az hogy piros lámpánál bólogatva átszólnak: Nagyon Szép!

állítólag hozzá lehet szokni

Persze elmondtam a srácnak az aranyszabályt: vegyen egyet sokpénzért most, vagy keresse-keresse-lesse van-e eladó, (vagy ami most még nem eladó) és akkor néhány hónap vagy év múlva azt fogja tapasztalni, hogy az ölébe pottyant egy pont olyan amilyet mindig is szeretett volna.

Elküldve

Ma a Mátyás Király Krt-on megállított a rendőr.A szokásos iratokat kérte, majd egyet hátralépet, és megkérdezte, hogy Opleklub?Mire én válaszoltam, hogy igen.Erre a papirokat meg sem nézve visszaadott mindent, és megkért, hogy áldozzak az időmből 2 percet, és töltsek ki egy tesztet, mai a rendőrséggel kapcsolatos volt.Viszonylag pozitív válaaszokat adtam, egyedül az autók minőségét húztam le, mert valljuk be őszintén, azért lehetne jobb, és fiatabb verdájuk is.

Egy , fiatal rendőr srác volt.Mikor végeztem, megköszönte, és én tovább mentem.Szóval van ilyen is.

Mi mindenre jó a klubbos matrinya? ;) :lol: :lol:

Elküldve

Dear Everybody...

A helyzet jelenlegi állása szerint... nem megyek Veletek Balatonszemesre...

De ez nekem jó lesz! ;) (legalábbis remélem! :wink: )

(pedig nagyon készültem én is...)

És remélem azt is, hogy jól érzitek majd magatokat ott!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.