corsarulez Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Jó reggelt! Nagyon szuper volt a tegnapi CP tali! :) Készültek képek, majd felrakom őket valahova. Köszönjük Udinak a gyönyörű 1000 MB-t! Tényleg kár lett volna kihagyni! Megnéztük Wolfi Vörös Corsagépét - naon szép lett! Jót beszélgettünk, vacsiztunk (köszönjük a kólát, Hagáék!), kutyáztunk meg baltáztunk. :lol: :wink: Való igaz, hogy a borutcába már nem jutottunk el.....
berlina Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 valamint beszélgetés közben a "szomszédokkal" kiderült, hogy készül Kecskeméten egy Kadett B Coupe Rallye 1,1 (évek óta) Valami ilyesmi vagy ilyen elmondás szerint egy ritka verzió, mert hátul nem teljesen olyan, mint a "széria" Coupe, hanme kicsit emelkedik. Valamikor következő alkalommal a CP-ben kérek elérhetőséget is, mert megint elfelejtettem.
Speed Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Jó reggelt! Nagyon szuper volt a tegnapi CP tali! :) Készültek képek, majd felrakom őket valahova. Köszönjük Udinak a gyönyörű 1000 MB-t! Tényleg kár lett volna kihagyni! Megnéztük Wolfi Vörös Corsagépét - naon szép lett! Jót beszélgettünk, vacsiztunk (köszönjük a kólát, Hagáék!), kutyáztunk meg baltáztunk. :lol: :wink: Való igaz, hogy a borutcába már nem jutottunk el..... Örülök, ha jó volt az este hátralevő része is... ::wink: Sajnálom azért, hogy én már nem tudtam ott lenni... de elígérkeztem már napokkal korábban... s gondoltam hátha Ti is velünk tartotok majd! ::wink: Az öreg skoda tényleg nagyon komoly járgány! (Azért megnézném, hogy egy alapos polír után mit mutatna!) Wolfinak pedig mindenképp gratulálok a szekérhez... azért szépen rendbe hozta! =D>
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Senkinek nincs kedve feljönni Hétfőn szigetre?
warwolf Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Wolfinak pedig mindenképp gratulálok a szekérhez... azért szépen rendbe hozta! =D> S, hol van még a KÉSZ től?? :lol: Azért köszönöm! :wink:
Gepard Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Re: miért jó ez a nyíl itt? :) nem tudom Márk, a bor utcát én teljesen el is felejtettem. A baltázás elterelte a figyelmünket róla. :mrgreen: Johnny, a Korda koncert már lement :lol:
Turner Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Sziasztok! Tegnap tényleg naon jót taliztunk!! :wink: Szinte észre sem vettük,úgy elrepült az idő!!A gombás hamburger meg egyenesen felejthetetlen élmény volt!! :lol: Rulezke!A haga nevében köszönöm én is mégeccer az alkatrészeket,most éppen azt bűvöli..(és közben nagyokat káromkodik:: :wink: ) Berlinka!! Egy EGYÉNISÉG a kutyád!!Ez az "önsétáltatás" fantasztikus!!Ilyet még nem láttam!!Szerintem sok gazdi megirigyelne érte!! :wink: :)
Speed Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Johnny, a Korda koncert már lement :lol: De ő az [shadow=red:5cd94a8b12]Uhrin Benedek [/shadow:5cd94a8b12]koncertre pályázik! :) Amúgy nem úgy volt, hogy ma este is összefutunk valahol? :-k
rtomi Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Amúgy nem úgy volt, hogy ma este is összefutunk valahol? :-k Mindíg ez a rohanás :twisted:
Hagalex Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Sziasztok! Ma este retro koncert lesz... Marót Viki és a Nova Kultúr Klub! Mi bemegyünk Turnerrel, megnézzük! Jön valaki esetleg??? 20:30, de mi azért hamarabb ott leszünk, 20:00 körül leparkolunk a CP -ben! Oksa?? Aki gyün az gyün, aki meg nem az mehet!! .....vagy mi szössszz! :lol:/
Joee Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Üdv mindenki!!! Sajnos megint lemaradtunk a mini-meet-ről, de amíg süt a nap nem bírjuk ki, hogy ne menjünk Szelídre. Remélem azért még nem haragszik ránk senki, hogy hanyagoljuk már egy ideje a cp-t :oops:
rtomi Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Sziasztok! Ma este retro koncert lesz... Marót Viki és a Nova Kultúr Klub! Mi bemegyünk Turnerrel, megnézzük! Jön valaki esetleg??? 20:30, de mi azért hamarabb ott leszünk, 20:00 körül leparkolunk a CP -ben! Oksa?? Aki gyün az gyün, aki meg nem az mehet!! .....vagy mi szössszz! :D/ Jó szórakozást!!! :wink: Mi fél kilencre megyünk az esztergomi várszínházba mert fellép a Besenyőcsalád :lol: :) :(
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Jó szórakozást!!! :wink: Mi fél kilencre megyünk az esztergomi várszínházba mert fellép a Besenyőcsalád :lol: :) :( Noooooooooooooormális? :D
rtomi Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Noooooooooooooormális? :lol: Nem voooolt az :) :( :D Best of Laár pour Lárt volt :D :D 2 óra folyamatos röhögés ;)
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Üdv mindenki!!! Sajnos megint lemaradtunk a mini-meet-ről, de amíg süt a nap nem bírjuk ki, hogy ne menjünk Szelídre. Remélem azért még nem haragszik ránk senki, hogy hanyagoljuk már egy ideje a cp-t :oops: Dehogy haragszunk! :lol: Használjátok ki a jó időt, amíg van. Idén még csak 2x voltam strandon.... :)
Turner Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Ezúton kérek elnézést minden érintettől,aki esetleg vasárnap bejött az esti mulattságra,mert MI NEM VOLTUNK OTT!! :oops: ...Az úgy történt.....,hogy délután el kezdtünk egy naon izgalmas filmet nézni,aminek nem akart vége lenni.. :wink: Amikor meg vége lett,már nyolc óra volt.. :lol: Pedig bennem meg volt az akarat!!De hát.... :) :wink:
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Turner!Nagyon szépen köszönjük a "vásárfiát" amit a Flórának küldtél!Nagyon nagyon örült neki, bár ma reggel már fel akarta falni, de megbeszéltük, hogy majd egy kicsit később, mert a vásárfiát nem illik rögtön elpusztítani! :lol: :) :(
Turner Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Turner!Nagyon szépen köszönjük a "vásárfiát" amit a Flórának küldtél!Nagyon nagyon örült neki, bár ma reggel már fel akarta falni, de megbeszéltük, hogy majd egy kicsit később, mert a vásárfiát nem illik rögtön elpusztítani! :lol: :) :( :smt058 :smt054 Flórának mond meg,hogy így ismeretlenül is puszilom!!És feltétlenül tájékoztasson,hogy millen ízű volt a cukorka!! :wink: :D
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Flórának mond meg,hogy így ismeretlenül is puszilom!!És feltétlenül tájékoztasson,hogy millen ízű volt a cukorka!! :wink: :lol: Ez csak természetes! :wink:
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Na most értem haza a szigetről! :lol: Iszonyú jó volt koncert,amire mentem,decemberben megint mennem kell mindenáron. Jó volt az út is hazafelé,siri csend volt a régi 5-ön,alig láttam autókat,zene be,fényszoró fel,és kényelmes 100-as tempóval hazajöttem! :wink: Amúgy igaza lett haveromnak,tényleg van egy jóleső hangulata annak,ha egyedül mész egy ilyen rendezvényre!
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Amúgy igaza lett haveromnak,tényleg van egy jóleső hangulata annak,ha egyedül mész egy ilyen rendezvényre! Jah! :D Én olyankor szoktam kib@szottul elveszetnek érezni magam!Aki nálam elveszettebb, az festi magát! :lol: :) :(
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Jah! :D Én olyankor szoktam kib@szottul elveszetnek érezni magam!Aki nálam elveszettebb, az festi magát! :lol: :) :( Én is ettől féltem,de megváltozott a dolog,amikor a koncert elkezdődött! :wink:
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2005 Elküldve Augusztus17, 2005 Pénteken valami program? Pizza,domus,cp,egyéb? :lol:
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2005 Elküldve Augusztus17, 2005 Én nem hiszem, hogy megyek, mert a hétvégén nyaralunk....
Recommended Posts