corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Corsarulez! Ha jössz akkor a szelid dvd mellé kapsz egy LI-2 sétarepülés dvd-t is :lol: Sőt ha minden igaz lesz egy veterán Skoda MB 1000 Delux igazi cseh soförrel együtt aki a keresztapám! Skoda fun-oknak kötelező eljönni!!! Tolmácsot hozok, tehát lehet kérdezgetni is. Hűűűű, köszi! :) :( Szeressük az 1000 MB-t! :wink: Pont jó, hogy video dvd, mert hogy dvd meghajtóm nincs csak cd rom meg dvd lejátszó. Ott leszünk. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Akkor hozsol nekem is valamit??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Bizony! Gyün Edo-ram meg tápocska meg belinea monyitor meg fekete-fehér monyitor meg..... hmmmmm, mit is kértél még? Ja, van két eladó/ingyen elvihető billentyűzet is! 8) Hozok egy doboznyi nyalánkságot! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Huuu..akko jóóóóóó!!! Gyere!!!! :lol: :) Én meg viszek neked dvd lemezet... írjak rá, vagy jó lesz üresen??? 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Írjál.... de ne golyóstollal vagy rotringgal, please! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 alkohlos fíícce.. azal szokok.. :lol: apropó, majd megdumáljuk benn a jövőbeni meetek idejét is, mer' Turner megenn átment Szpártákuszba, hogy nem szombaton van a tanálkozás! :roll: ...asszem eccer már vót róla szó, hogy nem pénteken, hanem szombaton lenne, mer akkor jobban ráér mindenki... :roll: :roll: ...csak már nem emléxem mibe egyeztünk meg, vagy megegyeztünké valamibe...nnna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Szerintem is! Legyen szombaton és ne a centrum parkiban, ott alig lehet elférni, hanem a dómuszban, ott sokkal szellősebb! 8) Szerintetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Nekem (meg Turnernek is) a szombat jobb! Arra szavazok, de tőlem jó a Centrum is, tudom oda jobban szeret a többség menni, mert ott nagyobb a forgalom, jobban lehet jelenlétünkel lázítani a konkurens márkákat! 8) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Egyébként szervezhetnénk egy közös pizzázást is, sztem! :roll: Én nem ragaszkodom a CP-hez, mert nekem annyira nem jön be a körútónszáguldozásrulez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Akkor legyen egyszer itt-egyszer ott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Akkor legyen egyszer itt-egyszer ott. :) Na majd jönnek a törpiek, aztán megvitatják! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Ha küldesz pü-t akkor akár postán is eltudom küldeni neked, vagy felteszem egy weboldalra igaz csak video cd formátumban tudom, mivel nincs 1 GB-os tárhelyem. A video cd formátum is jóó nekem :wink: Akkor ha tudod töltsd fel légyszives és küldd el a linket :sad5: és szólok,ha letöltöttem :roll: Köszönöm szépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Tőlem lehet szombat,de hánykor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Tőlem lehet szombat,de hánykor? Hánysz oszt mész :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Hánysz oszt mész :wink: Az ilyen mondataidat még a fórumon olvasni 1 élmény, node élőben naaaaaaaa hallani azt nem pótolhatja semmi :lol: :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Az ilyen mondataidat még a fórumon olvasni 1 élmény, node élőben naaaaaaaa hallani azt nem pótolhatja semmi :lol: :) :( :D :D Köszi :D De attól a fogadás az fogadás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Most akkor legyen pénteken, mert már mindenki úgy készül. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Most akkor legyen pénteken, mert már mindenki úgy készül. 8) Ne variálj már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Oké, akkor döntsön a nép! Én alávetem magam a többség akaratának.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Tegnap voltam Kecsón, de egy opelklubossal nem taliztam :lol: Szörnyű ez a magány :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Gyere el pénteken a talira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Oké, akkor döntsön a nép! Én alávetem magam a többség akaratának.... :wink: Én péntek és CP -re szavazok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Gyere el pénteken a talira! :) Hm.. mivel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Én péntek és CP -re szavazok! Én meg arra, hogy találjuk már végre ki, hogy hol legyen, és hogy mindenki ott legyen, meg ilyenek!Meg ennienni! :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hánysz oszt mész :wink: :smt048 :shaking: Hát ez Hüleee!! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts