Speed Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Pénteken meet?? Lesz??? Hát jóóóó hogy!!!! :lol: Én megyek tuti! :) Kicsit megbűvöltem a műszerfalam... szépen alakul! :( Remélem, hogy leszünk azért páran, mert most elég sokan szabin vannak! De én ott leszek 19:30-ra a CP-ben! HAGA? Te jössz? Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Előbb-utóbb én is egyszer eljutok megint egy talira.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Hát jóóóó hogy!!!! :lol: Én megyek tuti! :) Kicsit megbűvöltem a műszerfalam... szépen alakul! :( Remélem, hogy leszünk azért páran, mert most elég sokan szabin vannak! De én ott leszek 19:30-ra a CP-ben! HAGA? Te jössz? Többiek? nem tudom... attól is függ mama mámma mikor végez! :oops: mert kéne sokminden mást is csinálni, anyósék jönnek hiolnap, én meg megyek vasárnap szoliba.... korábban nem jó?? 19:30?? Miét olyan későn.... Olyan 18.00 vagy 18:30 ... Hát télleg nem tudom... :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 a, hosszas szívások közepette megszültett a kicsikocsi műszakija, és zöldkártyája.Hosszú lenne elmesélni azt a szívást, amin az Autóklub vizsgáztató emberei miatt keresztül mentem, és végtelenül hálás köszönetem Joenak a zöldkártyatippért, Johnnynak a villanyászkodásért, és Uhunak a sok technikai segítségért.Valamint a szüleimnek, akik az utolsó pillanatban mentettek meg a totális összeomlástól, mert mivel itt Kecskeméten egyáltalán nem álltak segítőkészen a műszakihoz, vártam kb. 3 órát, hogy sorrakerüljek, majd nagykegyesen közölték, hogy a műszaki meglenne, de csak érvényes zöldkártyával adják oda, és 12-kor szólnak, hogy csináltassak v.hol, mert ők csak 13:00-ig vannak.Aztán voltam még kb. 3 helyen, mire Joe embere segített a probléma megoldásában, aztán bár késtem ezmiatt 13 percet, nem voltak képesek megvárni, és kijelentették, hogy hétfőn újra kell játszani az egészet, mert a mérések csak mára érvényesek.Na itt szállt el az agyam, újabb telefon, irány Kiskőrös, és kb. 7 perc alatt megvolt a műszakim.Apu régi ismerőse volt a vizsgabázis vezetője, és ŐK megvártak, hogy leérjek, és tudtak még 20 percet álldozni az idejükből, hogy megcsinálják a papírjaimat.Szóval végtelenül hálás vagyok a Gubcsi Teamnek, és a fiatal, és rugalmas vizsgabiztos úrnak is. Aztán még egy kis sprint hazáig, az átíróiroda munkatársa is készségesen tudott még várni 20 percet a munkaideje után, hogy odaérjek a papírjaimmal. Szóval mostmár én is teljes értékű Corsa tulaj lettem.:smt041 A kukacos bürokrata helyi vizsgáztató brancs pedig tehet egy szívességet. :butthead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Drakulálok Wolfi :smt038 Szeretnék egyszer én is egy ilyen szép autót :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Szeretnék egyszer én is egy ilyen szép autót :roll: a te autód szép Tomi :smt056 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Én is gratulálok Wolfinak!!!!!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 a te autód szép Tomi :smt056 Tudom köszi :oops: de mindennaposnak kellene :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Tudom köszi :oops: de mindennaposnak kellene :roll: Sztem minden nap szép a kocsid! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Én is gratulálok Wolfinak!!!!!! :lol: :) Köszönöm! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Gratula én is a kocsihoz! Barátosnem meg Joee meg Reniki meg én elmegyünk ma este szeliden topogni egyet ugy mint az opel talikor most nosztalgiazunk egyet! byby Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Most nezegetem hogy mar nem is kecskemet szekcio hanem opelclub kecskemet vagyunk! Ez tök jo de! De miert is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Most nezegetem hogy mar nem is kecskemet szekcio hanem opelclub kecskemet vagyunk! Ez tök jo de! De miert is? Miért is ne? Vagy de? Én neveztem, át. Végül is a kecskemet.lap.hu oldalon is van. S ez így kifejezőbb. Illetve a MOTE az egy hivatalos egyesület, amely több nem hivatalos baráti társaság közössége. Valami ilyesmi az oka. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Most nezegetem hogy mar nem is kecskemet szekcio hanem opelclub kecskemet vagyunk! Mert ez a hivatalos nevünk! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Wolfi: Orulok, hogy tudtam segiteni es gratula a verdahoz. Ujratoltve: Yoooo volt ez a nostalgia topogas :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Pénteken Meet CP-ben!Megjelenés szexciótagoknak KÖTELEZŐ!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Jó van vazze! megyünk vazze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Lesz szelidi dvd....? Haga, nálam vannak a számtekcuccookkk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Lesz szelidi dvd....? Haga, nálam vannak a számtekcuccookkk! :lol: Akkor gyere te is!! Maxi ha nem tud Joee kreálni neked dvd -t másolódunk egyet neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Corsarulez! Ha jössz akkor a szelid dvd mellé kapsz egy LI-2 sétarepülés dvd-t is :lol: Sőt ha minden igaz lesz egy veterán Skoda MB 1000 Delux igazi cseh soförrel együtt aki a keresztapám! Skoda fun-oknak kötelező eljönni!!! Tolmácsot hozok, tehát lehet kérdezgetni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Corsarulez! Ha jössz akkor a szelid dvd mellé kapsz egy LI-2 sétarepülés dvd-t is :lol: Sőt ha minden igaz lesz egy veterán Skoda MB 1000 Delux igazi cseh soförrel együtt aki a keresztapám! Skoda fun-oknak kötelező eljönni!!! Tolmácsot hozok, tehát lehet kérdezgetni is. Hééé a sétarapülős vidijó érdekelne engemis. A Szelidit meg majd valaki átmásolja de állítólag nem vagyok rajta :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Hééé a sétarapülős vidijó érdekelne engemis. A Szelidit meg majd valaki átmásolja de állítólag nem vagyok rajta :? Gyere érte kecsóra Pénteken! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Gyere érte kecsóra Pénteken! :lol: Akkor nem kell :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Akkor nem kell :smt019 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Hééé a sétarapülős vidijó érdekelne engemis. Ha küldesz pü-t akkor akár postán is eltudom küldeni neked, vagy felteszem egy weboldalra igaz csak video cd formátumban tudom, mivel nincs 1 GB-os tárhelyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts