Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hali,

Ahogy látom megszaporodtak a kecskeméti (és környéki) riderek a találkozós topikban. Ami jó! :)

Viszont nagyonnagyon kezd elkanyarodni a társalgás a találkozók szerverzése, lejutása stb vonaltól ezért megkérem a cartársakat, hogy a kötetlen csevejt amellyel a kecskeméti (és környéki) opeles életet akarják feléleszteni ebben a topikban folytassák.

köszönöm,

Elküldve

Ezúton is elnézést kérek.

Joee: nem volt tele a "puttony" csak a kis szerszámos ládám terhelte 5-7 kilójávan a gépet :)

Most hazafelé a szilvásinál lévő körforgalomban igencsak letaposták a buszok a latyakot. Elég 30 körül belemenni és már fordul is a kocsi kifelé. Nem tudom miért nem takarítják le vagy arra várnak, hogy valaki keresztbeforduljon?! :?

Elküldve
Ezúton is elnézést kérek.

Joee: nem volt tele a "puttony" csak a kis szerszámos ládám terhelte 5-7 kilójávan a gépet :D

Most hazafelé a szilvásinál lévő körforgalomban igencsak letaposták a buszok a latyakot. Elég 30 körül belemenni és már fordul is a kocsi kifelé. Nem tudom miért nem takarítják le vagy arra várnak, hogy valaki keresztbeforduljon?! :?

Láttam ma a városban egy hokotrogépet a csongrádi utcán, persze nem volt leengedve a hotolója :) .

Elküldve

Én sajna többet is láttam, viszont az utcánkba egy fejes lakik és már reggel jött egy hókotró eltolni a havat.

Így máshol lehet csak csapatni :)

Elküldve

Hát nem tudom, én is mentem ma az enyémmel, de az ilyeneket nem csinált. Igaz körforgalom nem volt még a környéken se.... :)

Akkor úgy csináltál mint a csávó ott a másik topikban a hóban??

Elküldve
Nem tudom, de azé' azt megnézném mikor megállsz a kocsival!! :) :D

Én védve vagyok. Én leszek a sofőr. Majd igyekszem vigyázni Szisziékre , nehogy összetörjék az astra hátulját. :lol:

Elküldve

Joee majd arra készülj fel, hogy kanyarban kicsit el fogják rántani a kocsi hátulját a szánkósok.

Emléxem mikor kiskoromban egy Ladás apuka húzott az utcákban minket kocsival. 5-6 szánkó egymás után... :)

Merre lesztek?

Elküldve
Joee majd arra készülj fel, hogy kanyarban kicsit el fogják rántani a kocsi hátulját a szánkósok.

Emléxem mikor kiskoromban egy Ladás apuka húzott az utcákban minket kocsival. 5-6 szánkó egymás után... :)

Merre lesztek?

Vacsi köz. Tudom hogy viselkedik a gép. 2 éve skodával nyomtuk. Most csak 3 szánkó lesz egymás után kötve. De azért szerintem így is jó buli lesz. :D

Elküldve

Ha már a másik helyen a táncos lányokról volt szó, akkor itt egy kis izelítő a 2003-as MOTE évzáró bulin lezajlottakról.

tanc1.jpg

tanc2.jpg

tanc3.jpg

Az előadás alatt, közben, és utána igy néztek a klubtagok. :shock:

kek.jpg

:) :D :lol: :lol: :lol: :D :D

A lányokat a végén úgy kellett kimenekíteni !!!!!

Elküldve
Ha már a másik helyen a táncos lányokról volt szó, akkor itt egy kis izelítő a 2003-as MOTE évzáró bulin lezajlottakról.

http://Winsec.uw.hu/kepek/tanc1.jpg

http://Winsec.uw.hu/kepek/tanc2.jpg

http://Winsec.uw.hu/kepek/tanc3.jpg

Az előadás alatt, közben, és utána igy néztek a klubtagok. :shock:

http://Winsec.uw.hu/kepek/kek.jpg

:) :D :lol: :lol: :lol: :D :D

A lányokat a végén úgy kellett kimenekíteni !!!!!

Nem látok semmit , pedig szeretnék :D

Elküldve

Srácok. Most elösször sírom vissza a skodámat. Azzal picit nagyobb élmény volt hóban közlekedni . Azért opel-lal biztonságosabb.

Kézifék Joee, kézifék!Nagyon tuti!Én itt Petőfiben egyszerűen képtelen voltam normálisan befordulni bármelyik utcába, ahol láttam, hogy nem jön senki.A végén már az asszony szólt, hogy mosmá' fejezzem abba, aztán menjünk haza végre! :) :D

Elküldve
....Kézifék Joee, kézifék!Nagyon tuti!Én itt Petőfiben egyszerűen képtelen voltam normálisan befordulni bármelyik utcába, ahol láttam, hogy nem jön senki.A végén már az asszony szólt, hogy mosmá' fejezzem abba, aztán menjünk haza végre! :) :D....

Este még osonj ki kicsit. Mondd azt, hogy a talinak keresel helyszínt :wink: Ami igaz is, hiszen az utcákat fogod pásztázni :lol: :lol:

Elküldve
Srácok. Most elösször sírom vissza a skodámat. Azzal picit nagyobb élmény volt hóban közlekedni . Azért opel-lal biztonságosabb.

Kézifék Joee, kézifék!Nagyon tuti!Én itt Petőfiben egyszerűen képtelen voltam normálisan befordulni bármelyik utcába, ahol láttam, hogy nem jön senki.A végén már az asszony szólt, hogy mosmá' fejezzem abba, aztán menjünk haza végre! :) :D

Na megyek erre-arra. Megnezem ezt a kezifeket :lol:

Elküldve

Népes közönség! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen "brutálcsávók" a klubtársaim!Főleg az a szemüveges középen!Na annak az arcán aztán türöződik, hogy nem bírja fékentartani az érzéseit! :D :lol: :lol:

Elküldve
Népes közönség! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen "brutálcsávók" a klubtársaim!Főleg az a szemüveges középen!Na annak az arcán aztán türöződik, hogy nem bírja fékentartani az érzéseit! :D :lol: :lol:

Pista! Van egy rajongód! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.