Johnnyp Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Ilyen lámpát keresek, de még egy tuningboltos sem tudott szerezni. Nekem nagyon kellene mennyibe kerül?
Johnnyp Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Ja igen és az ezüst kellene. Egyébként hol lehet rendelni? Köszi.
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Elküldve Szeptember9, 2005 Ja igen és az ezüst kellene. Egyébként hol lehet rendelni? Köszi. :arrow: Mondjuk
Johnnyp Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Nagyon köszi. Ez azért komolyabb lesz, mint a bontott amit keresek.
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Elküldve Szeptember9, 2005 Nagyon köszi. Ez azért komolyabb lesz, mint a bontott amit keresek. Itt 1 ebay-es témakör : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=204&start=0 Ha valami nem világos mi, hogy, merre, mettől, meddig kérdezz nyugodtan ! :wink:
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Elküldve Szeptember9, 2005 Hááát, nem olcsóság! Hát inkább ez szerintem, mint akár 1 utángyártott - gyárit már nem is említem - pilács pár. ww ez Tigra nem Astra, nincs annyi variációs lehetőség, ölég aranyárban mennek az alkatrészek ám :roll:
Ricky Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Életemben először egyet kell, hogy értsek az Úrral.
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Hát inkább ez szerintem, mint akár 1 utángyártott - gyárit már nem is említem - pilács pár. ww ez Tigra nem Astra, nincs annyi variációs lehetőség, ölég aranyárban mennek az alkatrészek ám :roll: Vitathatatlan! :wink: Egyedi, nem elterjedt,=drága cuccok.Vágom ééén, vágom! :wink:
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Elküldve Szeptember9, 2005 Életemben először egyet kell, hogy értsek az Úrral. Úgy látszik egyszer mindennek eljön az ideje Kedves Kisasszony ;) Aranyos kis autók, az alkatrészárakat tekintve nem is oly apró hibával.
*Fószer* Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Van egy pár zsír új, dobozos Tigra angel áyz lámpa! Olyan, mint ami itt van kicsit feljebb a képen. Frankón néznek ki! Érd. püben!
*Fószer* Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Ez most nem ide tartozik, de nem tudtam máshová tenni. Ha nem lesz aktuális kitörlöm.
opel16v Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Oks, ez a rendes TID-nek tűnik. :lol: Már csak azon kell izgulni, hogy elférjen valahol a közelében a komputer. ;)
warwolf Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Oks, ez a rendes TID-nek tűnik. :lol: Már csak azon kell izgulni, hogy elférjen valahol a közelében a komputer. :lol: Pl. a háta megest? ;)
warwolf Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Láttál már Tigra műszerfalat? :lol: Persze.Szép! ;) Oldalt v.hová esetleg? :lol:
opel16v Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Majd megskubizom ha eljön az ideje, aztán kiagyalom. ;)
warwolf Elküldve Október8, 2005 Elküldve Október8, 2005 S, kedves Fószer, ez már remélem a te masinád ugye?Mert lassan eltelik úgy ez az év, hogy nem lesz verdád!
*Fószer* Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 S, kedves Wolfi kolléga, ez sajnos nem az én verdám :? DE, már készen van a hengerfej és jövő héten a blokk is. Még múlt héten érkezett csak meg egy fontos elem, a négyleömlő és jövő héten jön a speer. Pénteken voltam meglesni a gépet és hát persze, hogy még új dolgokat találtam ki.
warwolf Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 S, kedves Wolfi kolléga, ez sajnos nem az én verdám :? DE, már készen van a hengerfej és jövő héten a blokk is. Még múlt héten érkezett csak meg egy fontos elem, a négyleömlő és jövő héten jön a speer. Pénteken voltam meglesni a gépet és hát persze, hogy még új dolgokat találtam ki. Te nem is akarsz igazán Tigrázni! :(
*Fószer* Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 Már tökre hozzászoktam. Milyen nagy öröm lesz majd újra használni! :(
*Fószer* Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 http://www.lenk-opel-tuning.de/ Ezen a linken érdemes körülnézni, mert sok új dolog került fel. Már ha érint valakit a téma. Amúgy meg más típusok tulajai is dőzsölhetnek itt!
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Hátha fölkavarom egy picit az állóvizet... :blink:
Recommended Posts