Atommanó Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Az nem jó... Egyre szebb a vas... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 az új lámpák: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2005 Azzzzzzzzzzzzzzzzzzzz igen :smt023 Írtam neked pü-t, majd néz meg légyszi. Köfffff :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Megvannak az új papucsok is! :lol: Proline PJ 7x17-es felnik rávaló Toyo gummákkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 jeee mikor lesz már kész? :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Ezeket külön intéztem, valszeg csak azért vannak már meg, de ezek is csúsztak 2 hetet - mégha nem is volt sürgős :? Várhatóan júliusban áll össze a gép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Az állandó csúszások miatt már többször megfordult a fejemben, hogy odafönt valaki nagyon nem akarhatja, hogy elkészüljön... Talán égi jel? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Én emlékszem május eleji időpontra is! :wink: Szerintem rugdosd őket, ennyi idő alatt már a gyártósort is be lehetett volna izzítani újra... :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Most már, hogy gyakorlatilag minden megvan igencsak meglepődnék egy újabb kifogáson :? De, még lehet : a váltó... - de állítólag az is alakul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Pont múltkor mondtamFószernek, hogy beszéltem egy sráccal aki ott dolgozott jó darabig, és mondta hogy korrektek, meg jól dolgoznak, csak állandóak a csúszások, és nem kicsik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Ha lassan is de alakul a kicsike! :( A pillanatnyi állapot: frissen fényezve, teljesen szétbombázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 A morcos tekintet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2005 Csak összelegózzák már végre :( Most milyen határídőt mondtak ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Augusztusban készen lesz. De, hogy melyik év? Most már kezdek megnyugodni, mert legalább látszik, hogy hozzá nyúltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Augusztusban készen lesz. De, hogy melyik év? kitartás sorstárs :wink: :( neked legalábba fény fenn van már és szép 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 nahh majd ha készen lesz 1ütt rajoskodunk 8) :( én tutti meg fogom becsülni mivel lassan fél éve nem vezettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Én is február óta csak havi rendszerességgel látom :( Lehet majd rajoskodni, mert ősszel visszalépek a fővárosba és terveim szerint igen sokáig maradok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Én is február óta csak havi rendszerességgel látom :lol: Lehet majd rajoskodni, mert ősszel visszalépek a fővárosba és terveim szerint igen sokáig maradok :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bianca Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Itt van még egy kis csemege :twisted: Uuuuuuuuuuuhhhhhhhh hát kész vok! Nagyon remélem hogy az én Tigrám is igy fog majd kinézni :lol: Ez vmi iszonyat szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Uuuuuuuuuuuhhhhhhhh hát kész vok! Nagyon remélem hogy az én Tigrám is igy fog majd kinézni :lol: Üdvözlet a Tigrások kicsiny csapatában! :) Ha segítségre lenne szükséged, akkor nyugodtan szólj! :wink: És kérünk képeket a vasról :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 És Nálad mi a helyzet foszer? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 És Nálad mi a helyzet foszer? :roll: Ha a kocsira vagy kíváncsi, akkor majd holnap lesznek pontos infók képekkel. Amúgy köszönöm minden rendben van. És veled mi újság? :lol: Téligumi projekt alakul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Ja, és most rendeltem még egy pár első lámpát, de ezek már feketék :lol: Szóval, ha valakit érdekelnek az ezüst színű első lámpák, akkor az szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Ja, és most rendeltem még egy pár első lámpát, de ezek már feketék :lol: Szóval, ha valakit érdekelnek az ezüst színű első lámpák, akkor az szóljon. Köszi a kérdést, kb. annyi a fejlemény az én autómmal, hogy koszos lett. Szóval semmi. :? Igyekszem nyerni a lottón és máris zajlani fognak az események. Gumi később lesz, ha lesz ZS. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts