Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Bocs nem idéztem.. :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én is mindig meghúzom, csak aztán szépen arrébhúzom, ha nem néz oda az asszony... :wink: Üdv.: Atommanó De így már értem, és télleg így van, csak nálam a házépítés rovására megy a buli! Azzal meg úgyis ráérek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Habár ez már nem Tigra téma úgyhogy lassan csevegjük átal magunkat valamelyik chat topicba, de én pl ezért lakom panelben... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2005 Hogy őszinte legyek, én is nagyon sokáig gondolkodtam a Punto lámpákon, és ha nem találok rá az rb-tuningra, akkor olyan front lett volna, mint a fönti képeken. Lámpák meg spoiler. Mondjuk szerintem a Punto lámpa jobban illene a hátsó Lexus-lámpákhoz... Ez miért nem jó : http://www.nrw-tuning-center.de/portal/ali...topDefault.aspx ? Itt az osztrák partnerének a honlapja is : http://www.rb-tuning.at/index1.php :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Édesapaaaa! Már minden le van beszélve! A többi már nem rajtam múlik. Ez a lámpa tökéletes lenne, csak az a baj vele, hogy sehol sem lehet kapni... Legalábbis neten nem hirdetik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2005 ....Édesapaaaa! Már minden le van beszélve! A többi már nem rajtam múlik. .... Akkor meg ne nyűglődjél Édes Fiam :) :) :) KW rugók kapcsán meg nézd meg tán ezt az oldalt : http://www.kw-gmbh.de/ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Köszönöm kedves segggítséged, de mint feljebb írtam már minden le van beszélve :wink: Amúgy meg nem nyüglődök csak reagáltam a Punto lámpákra. A Corsa-Tigra topic Ilyenek is...-ben már kiáltottam helpért a lámpák miatt. De megteszem itt is: Ha valaki valahol találkozik a fenti Tigra-lámpákkal, akkor az kérem azonnnnnnal üvöltsön nekem :!: Köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 foszer mi most csináltattunk hasonló lámpát fényezéssel mindennel együtt megllt 40 rpoiban! Igaz ebben nincs benne a 4 projektor ára.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Ammár biztos, hogy át kell faragni a motorteret, mert a régi motortartó bakoknak közük sincs az új mocihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Milyen moci is lesz? 1.8 v.2.0? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 x18xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 És hivatalossá is teszed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Kori! Ezt ugye csak a hivtásodból eredően kérdezed, de nem gondoltat komolyan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Én ilyennel nem foglalkozom, mert ezeket a kirly magyar-eu-s törvényeket nem lehet normális ésszel betartani. De mennek itt a forumon keményebb dolgok is :? Osztrák gázolaj román cigi pia ukrán benzin. De azt mindom szegény ember vízzel főz :wink: OFF vége :!: Mi lesz a motoroddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Patyi kezdi előlről, és csinálja gariban... :wink: Mindjárt hívom hogy mehetek e este a tiedért... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Köszi :wink: Visszatérve a Tigrához. Azért jó lett volna, ha ezeket a mocikat gyárilag rakják bele, mert igaz hogy még nem mentem tigrával, de nem hiszem hogy a gyári motorokkal olyan nagyon harcias lenne :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hát én 1.6-tal mentem már és hát nem voltam tőle hanyattesve, de majd az 1.8-tól... :shock: meg ugye a rakat tunying rajta...csak nehogy szégyenben maradjak majd a Gsi-vel... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 A lényeg, hogy rajtnál elé kerülj, mert azután bizos nem talál ki a füstből :smt017 D azért súlyra majdnem gsi lehet, akkor pedig a súly le. arány neked kedvez. :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Főleg majd ha leadok pár kilót... :roll: Taktika a jó indulás, utána nincs az az ellenfél aki kitalálna a füstből mögűlem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 slickekkel hogy állsz koma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Nekem van 2 14-es acélfelnin... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Nekem van 2 14-es acélfelnin... :roll: Üdv.: Atommanó azt próbáltad már meg felteni ezekkel a rugókkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Már csak a spoilerek, a csippp meg a leömlő hiányzik ahoz, hogy végre összeálljon a gép! Jövő héten jön kép a jelenlegi helyzetről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Királyság... Várjuk, bár gondolom már Te is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Így áll pillanatnyilag a vas a lövész utcai műhelyben Ez volt a régi, jól bevált egynégyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts