Tom Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Anti tudja a számát sajna én nem Már küldtem pü-t Corsa C Gsi-nek! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Itt van Patyi Laci száma: 06-30-322-6040 váltó ügyben tud segíteni... Viszont még az az egy nem tiszta, hogy hogy is lesz ez az 1.8-as moci 170-180 LE... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Itt van Patyi Laci száma: 06-30-322-6040 váltó ügyben tud segíteni... Viszont még az az egy nem tiszta, hogy hogy is lesz ez az 1.8-as moci 170-180 LE... :roll: Üdv.: Atommanó Köszi, közben már megkaptam a számot Tomtól, csak még nem volt időm felhívni az emberünket... Szétjött a váltó, nem valami bíztató a helyzet:( Majd a héten hívom, hátha tud valamit kezdeni vele. Mitől ne lehetne 170 ló egy 1.8-as motor :?: :wink: Köszi, üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Szétjött a váltó, nem valami bíztató a helyzet:(....Hát ez sajnálatos hír:) ....Mitől ne lehetne 170 ló egy 1.8-as motor :?: :wink:.... Majd ha kész az átépítés + a bejáratás meglesz, akkor elviszi Laci teljesítménymérésre és rövidre lesz zárva, hogy lehet-e 170-180 le egy ilyen motor :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Lehet, csak a kérdésem a hogyan volt... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 Lehet, csak a kérdésem a hogyan volt... :wink: Üdv.: Atommanó Paranormális tevékenséget érzek a környezetben 8) Tartasz tőle, hogy le fog gyorsulni miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Attól azért nem tartok, csak hát érdekel hogy hogyan is fog ez összeállni... és esetleg a mennyiért is ha nem titok... :roll: Tulképpen csak miheztartásképpen.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Attól azért nem tartok, csak hát érdekel hogy hogyan is fog ez összeállni... és esetleg a mennyiért is ha nem titok... :roll: Tulképpen csak miheztartásképpen.. :wink: Üdv.: Atommanó "Szóval ez lesz a gépen átalakítva: - metercsere 1.4-ről 1.8-ra - sport vez.tengely, sport szívócső, szívójáratok polírozva, stb. kb.160-170LE - sport kipuf. rendszer " Ha ezt megcsinálja, meg dobnak rá egy jó chipset, valahol ott lehet a 160 ló környékén...Szerintem. Az enyémre a chip, a szívótorok, meg a tengelyek 30 lovat dobtak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Attól azért nem tartok....Majd meglássuk :) ....és esetleg a mennyiért is ha nem titok... :roll:.... Ezt tán személyesen kellett volna megkérdezned a Tigra gazditól, ha ennyire érdekel :wink: Tulképpen csak miheztartásképpen.. :wink: Tulképpen én mondtam, hogy vegyetek OPC-t. Lesz sírás-rívás ha lenyom egy Tigra :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ennyit mondtak várható eredménynek. A vez.tengelyek, a csip, az átalakított hengerfej, a könnyített lendkerék, a szívócsó, a kipuf meg az isten tudja még micsoda azért gondolom rápakol pár lovat a gyári állapothoz képest. De ha minden összeáll és bejáratódott, akkor azért tényleg le akarom méretni. Egyébként ha turbósítva lett volna, akkor alsó hangon 230 LE-t mondtak - csak érdekesség képpen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A 160 az okés, de a 180 kicsit erős lenne... :roll: Annak mér én is örülnék...bár fingom sincs az enyim mennyi lehet.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ennyit mondtak várható eredménynek. A vez.tengelyek, a csip, az átalakított hengerfej, a könnyített lendkerék, a szívócsó, a kipuf meg az isten tudja még micsoda azért gondolom rápakol pár lovat a gyári állapothoz képest. De ha minden összeáll és bejáratódott, akkor azért tényleg le akarom méretni. Egyébként ha turbósítva lett volna, akkor alsó hangon 230 LE-t mondtak - csak érdekesség képpen. Nagyon helyes! Egyébként váltóval együtt megy fel a moci, vagy marad a tigráé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A turbós verzió azért más, mert ott a turbóval intercoolerrel azért nagyot lehet ám játszani... Nem hitetlenkedek, csak kivi vagyok.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A 160 az okés, de a 180 kicsit erős lenne... :roll: Annak mér én is örülnék...bár fingom sincs az enyim mennyi lehet.. Üdv.: Atommanó Hát pedig ha kilábaltam a váltóból, az enyém is farigcsálódik tovább:) És nem nagyon kéne 180 alatt megállni... Majd nyáron kibérelünk egy padot 1 napra, és lemérjük mindenkiét: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Össze kell próbálni a váltót meg a mocit, lehet, hogy nem fog rámenni a Tigráé. De még sok a kérdés, minden menet közben fog eldölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Drukkolok, bár sajnos magamból kiindulva -nekem semmi nem sikerül elsőre, bár a generállal nem volt gond...- nem lesz könnyü dolog... Mikorra ígírték, hogy elkészül? Árat esetleg lehet tudni? P-ü-be is jöhet... :wink: Lassan lehet csinálni házibajnokságot.. Aztec light, Corsa C gsi nemjóaváltómdeegyesbenislegyorsulokmindenkit, Laci 4 sper Petigsi szélárnyékbannyomlakle, Sonigue turbó soklóerő, Foszer eszméletlentmegyatigra, Na meg én... :) :) (remélem nem sértettem meg senkit...) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 :) :) :) Köszönöm, legalább 2 hónapot mondtak rá, de nem csak a motor lesz buzerálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Drukkolok, bár sajnos magamból kiindulva -nekem semmi nem sikerül elsőre, bár a generállal nem volt gond...- nem lesz könnyü dolog... Mikorra ígírték, hogy elkészül? Árat esetleg lehet tudni? P-ü-be is jöhet... :wink: Lassan lehet csinálni házibajnokságot.. Aztec light, Corsa C gsi nemjóaváltómdeegyesbenislegyorsulokmindenkit, Laci 4 sper Petigsi szélárnyékbannyomlakle, Sonigue turbó soklóerő, Foszer eszméletlentmegyatigra, Na meg én... :) :) (remélem nem sértettem meg senkit...) Üdv.: Atommanó Még éppent ment így is, csak olyan hangja volt alapjáraton, mint egy jobbfajta húszéves dízelnek:( Jobb megelőzni a bajt! Fószer! A kupplung alapból nem fogja bírni, + a váltó is kérdés! Fix (rugó nélküli) szintertárcsát nem szerencsés belerakni, nekem is az lett a váltó vége:( Remélem tényleg összejön 2 hónap alatt, és a nyáron összefutunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát azért össze ne fusssatok, kár lenne, de talizhatok nyugodtan... :) :) És javítanám: Corsa C Gsi mégabajtismegelőzi... :) :P :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Félek igazd lesz, de hát valahol meg kell húzni a határt :? Váltót csak akkor akarok cserélni, ha muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát azért össze ne fusssatok, kár lenne, de talizhatok nyugodtan... :) :) És javítanám: Corsa C Gsi mégabajtismegelőzi... :) :P :lol: Üdv.: Atommanó :twisted: :twisted: Pontosítok! Előztem volna, de úgy néz ki késő, mert elég szépen odavan mindenki! :banghead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én is mindig meghúzom, csak aztán szépen arrébhúzom, ha nem néz oda az asszony... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nekem szólt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Jogos a pont, kihagytam egy üzit! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts