aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 még jó h em virit a lexmaul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mi lesz a sorsa a régi mocinak???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jó pár dolog lekerül róla, kell a másik beépítéséhez. De valszeg beszámítjuk a végén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jó pár dolog lekerül róla, kell a másik beépítéséhez. De valszeg beszámítjuk a végén. Nincs eladó 1.4es tuningcuccod olcsóért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 A hengerfej a szívósorral bizti nem kell, ha érdekel, akkor megegyezhetünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 A hengerfej a szívósorral bizti nem kell, ha érdekel, akkor megegyezhetünk! OK. Asszem érdekelne a dolog! :twisted: De ez itt off, ugyhogy pü-ben folytassuk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 De jó lenne összejönne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Már mi? Tomnak a vétel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hívunk,de nem veszed fel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mindjárt, éppen beszélek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mindjárt, éppen beszélek :D nekik esse számít. a 2 elvetemült f***t elképzelem ott gettóznak péntek este egy hotel recijén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jól látod esett is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 nekik esse számít. a 2 elvetemült f***t elképzelem ott gettóznak péntek este egy hotel recijén :lol: Hát mi legalább gettózunk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 nekünk is megvolt nyugi :wink: Isti végül bement hozzátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2005 nekünk is megvolt nyugi :wink: Isti végül bement hozzátok? Ja. De kanyarodjunk vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Ez aztán dögös! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2005 Ez aztán dögös! Kis méregzsák :lol: :D :lol: :lol: És minden felesleges sallangtól mentes, pont jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Nekem a morcosítás és a fekete lámpa annyira nem jön be rajta. pénteken vittek horvátba egy ugyanilyen színű tigrist. Nem tudom mennyit ültettek rajta svábiában, de a lökös és aföld között nem volt több hét centinél. Ja és 96-os 1.4-es volt 1800 euroért. Na az naon tetszett, mert az ültetésen és 15-ös alukon kívül nem volt más rajta 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 sztem szép vas, de mekkora moci kell hozzá, h ekkora brock papucsokkal rendesen megcibálja akasznit :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2005 Tigra 4x4 :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 tegnap nézelődtem egy kicsit kereskedésekben, és találtam egy egész érdekes tigrát... a kipuff úgy volt megolva, hogy a küszöbnél volt a cső végigvezetve, és a végén volt a kimenet... elég egyedien volt megoldva, és jó angja is volt ( két további szépséghibája azért akadt: sz@rrá volt már 1x törve, meg 1.4-es volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltigra Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 JÓNAPOT! Unatkoztam kicsit mostanában.. :lol: :D :lol: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 na ez real gyönyörű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2005 ....Unatkoztam kicsit mostanában.. :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:.... Jahh, mert írogatni kell a fórumon és akkor nem fogsz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ui: jól eltűntetek mostanában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltigra Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 rengeteget dolgoztam :lol: :D meg feri is odavan tatabányán dolgozik h-v 0-24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts