Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nem műkszik de jobb is mert csak felidegseíteném magam.........

Majd máskor......

MV6 Caravan Omi, 1996-os, és 1400 euróra van tartva.Végülis a lényege ennyi lett volna........

• Hozzászólások 201
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Ma kibeleztük a Tigrát. Nem egy egyszerü motor ez az 1.4 16V, föleg, ha még klíma is van rajta. Örültünk, hogy egészben le tudtuk engedni, mert fölfelé még váltó nélkül is felejtös lett volna. Szerintem a C20XE-t egyszerübben a helyére fogjuk tudni rakni, mint ahogy ezt leengedtük. De ez majd kiderül, mert már nagyon régen dolgoztam C20XE Corsán, vagy Tigrán. :unsure:

Elvileg holnap már két bakon fog lógni, a harmadiknál pedig építeni kell egy passzoló konzolt. Ha hétvégéig, és hétvégén elég idönk lesz, akkor elvileg be is fog már indulni. :blink:

Elküldve
De ugye csináltok pár fényképet a szerelésről? Egyszer talán még föl is kerülhetne valahová :unsure: :blink:

GSi.hu-ra? ;)

Elküldve
ezt te se gondoltad komolyan ugye :unsure: :blink: ;)

"Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség!......."by JOHnny ;)))))))))))))

méghogy szegény coupé....itt belül most fáj valami...kies és sivár lett minden

:P

Elküldve
"Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség!......."by JOHnny :unsure:))))))))))))

méghogy szegény coupé....itt belül most fáj valami...kies és sivár lett minden

;)

Emlékezzél vissza hogy kb 2hónappal ezelött könyörögtünk hogy hadd segítsünk az oldalt megcsinálni :P ;) :blink:

Elküldve
Emlékezzél vissza hogy kb 2hónappal ezelött könyörögtünk hogy hadd segítsünk az oldalt megcsinálni ;) :P ;)

és én egy szóval sem mondtam, hogy ne :blink:

viszont kivitelezhető és épkézláb ötleteket várok, eddig akárkinek irtam válasz nemjött ;)

(és leb@sztak, hogy keveset dolgozom meloban...igaz, hogy csak hétvégén majdnem 11 órás az átlagom de ez nemszámít :unsure: )

Elküldve
és én egy szóval sem mondtam, hogy ne ;)

viszont kivitelezhető és épkézláb ötleteket várok, eddig akárkinek irtam válasz nemjött ;)

(és leb@sztak, hogy keveset dolgozom meloban...igaz, hogy csak hétvégén majdnem 11 órás az átlagom de ez nemszámít :blink: )

Hát akkor csináld bent mukaidőben a GSi.hu-t.

Sokat is leszel bent és végre történik is majd valami az oldallal. :unsure:

Elküldve
Hát akkor csináld bent mukaidőben a GSi.hu-t.

Sokat is leszel bent és végre történik is majd valami az oldallal. :unsure:

ez nem az egyetem, hogy melegedni járok be (bár a nappalimban most vmi gáz van a radiátorral), és nem programozó vagyok, hogy ráérjek ilyesmire :blink:

Elküldve

Ma csak a váltórudazatot hoztuk össze, de holnap meg kellene építeni a motortartókonzolt.

Kicsit lusták voltunk, de még Szekszárdon is voltunk, terveztettünk egy légszürörendszert a Corsára és a Pé GSI-jére.

Elküldve
Ez mit takar? Lehet róla többet tudni?

Nálam ugye az a gáz, hogy nagyon kicsi a hely. Ki kell találni valamit, ami passzol és megoldható, hogy mégse a motor felöl szívja meleg levegöt. Amikor belenézett a srác, eléggé meglepödött, hogy ennyira kevés a hely. Szerintem egy zárt karbondobozban lévö légszürö lenne a legjobb, de annak elég húzós az ára. Mondjuk most tavaszig nem piszkálom, majd akkor akarom kivitelezni.

Elküldve
Nálam ugye az a gáz, hogy nagyon kicsi a hely. Ki kell találni valamit, ami passzol és megoldható, hogy mégse a motor felöl szívja meleg levegöt. Amikor belenézett a srác, eléggé meglepödött, hogy ennyira kevés a hely. Szerintem egy zárt karbondobozban lévö légszürö lenne a legjobb, de annak elég húzós az ára. Mondjuk most tavaszig nem piszkálom, majd akkor akarom kivitelezni.

Nekem is kellene valami. Ötletem is van, csak megvalósítani nem tudom. :unsure:

Elküldve
Nekem is kellene valami. Ötletem is van, csak megvalósítani nem tudom. :unsure:

Kivezetni olyan cápakopoltyúval, mint anno Tom GSi-jén is van, csak ténylegesen ki kellene vezetni a doblemez alá a csövet.Vagy ilyenek............

Elküldve
Te mit akarsz csinálni?

A doboz formáját átalakítani, de ehhez tudnom kéne műanyagozni. Elmagyarázni nehéz lenne másnak, hogy mit meg hogy. Amúgy a kivezetés mindenképp előre kell, mert ott a legnagyobb a nyomás.

• 1 month later...
Elküldve

Ma már a kipufogó is meg lett csinálva, elég szép hangja lett.

Jól is megy, de erről bővebben majd csak holnap fogok tudni beszámolni, mert ma buli lesz a melóhelyen és utána nem nagyon kellene kocsit tesztelni. :lol:

jeges uton nem nehéz :) :)

képek, video?

Nem jeges úton volt. :)

• 4 months later...
Elküldve

Nem a hölgy miatt tettem be ezt a képet, bár nem éppen elhanyagolható az sem, hanem annak a Tigrának az orrában van pár okosság........ :rolleyes:

15.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.