Johnnyp Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ilyen lámpát keresek, de még egy tuningboltos sem tudott szerezni. Nekem nagyon kellene mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ja igen és az ezüst kellene. Egyébként hol lehet rendelni? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ja igen és az ezüst kellene. Egyébként hol lehet rendelni? Köszi. :arrow: Mondjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Nagyon köszi. Ez azért komolyabb lesz, mint a bontott amit keresek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Hááát, nem olcsóság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Nagyon köszi. Ez azért komolyabb lesz, mint a bontott amit keresek. Itt 1 ebay-es témakör : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=204&start=0 Ha valami nem világos mi, hogy, merre, mettől, meddig kérdezz nyugodtan ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Hááát, nem olcsóság! Hát inkább ez szerintem, mint akár 1 utángyártott - gyárit már nem is említem - pilács pár. ww ez Tigra nem Astra, nincs annyi variációs lehetőség, ölég aranyárban mennek az alkatrészek ám :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Életemben először egyet kell, hogy értsek az Úrral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Hát inkább ez szerintem, mint akár 1 utángyártott - gyárit már nem is említem - pilács pár. ww ez Tigra nem Astra, nincs annyi variációs lehetőség, ölég aranyárban mennek az alkatrészek ám :roll: Vitathatatlan! :wink: Egyedi, nem elterjedt,=drága cuccok.Vágom ééén, vágom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Életemben először egyet kell, hogy értsek az Úrral. Úgy látszik egyszer mindennek eljön az ideje Kedves Kisasszony ;) Aranyos kis autók, az alkatrészárakat tekintve nem is oly apró hibával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Van egy pár zsír új, dobozos Tigra angel áyz lámpa! Olyan, mint ami itt van kicsit feljebb a képen. Frankón néznek ki! Érd. püben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Ez most nem ide tartozik, de nem tudtam máshová tenni. Ha nem lesz aktuális kitörlöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Oks, ez a rendes TID-nek tűnik. :lol: Már csak azon kell izgulni, hogy elférjen valahol a közelében a komputer. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Oks, ez a rendes TID-nek tűnik. :lol: Már csak azon kell izgulni, hogy elférjen valahol a közelében a komputer. :lol: Pl. a háta megest? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Láttál már Tigra műszerfalat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Láttál már Tigra műszerfalat? :lol: Persze.Szép! ;) Oldalt v.hová esetleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Majd megskubizom ha eljön az ideje, aztán kiagyalom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 C20LET phase 3,5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 S, kedves Fószer, ez már remélem a te masinád ugye?Mert lassan eltelik úgy ez az év, hogy nem lesz verdád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 S, kedves Wolfi kolléga, ez sajnos nem az én verdám :? DE, már készen van a hengerfej és jövő héten a blokk is. Még múlt héten érkezett csak meg egy fontos elem, a négyleömlő és jövő héten jön a speer. Pénteken voltam meglesni a gépet és hát persze, hogy még új dolgokat találtam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 S, kedves Wolfi kolléga, ez sajnos nem az én verdám :? DE, már készen van a hengerfej és jövő héten a blokk is. Még múlt héten érkezett csak meg egy fontos elem, a négyleömlő és jövő héten jön a speer. Pénteken voltam meglesni a gépet és hát persze, hogy még új dolgokat találtam ki. Te nem is akarsz igazán Tigrázni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Már tökre hozzászoktam. Milyen nagy öröm lesz majd újra használni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 http://www.lenk-opel-tuning.de/ Ezen a linken érdemes körülnézni, mert sok új dolog került fel. Már ha érint valakit a téma. Amúgy meg más típusok tulajai is dőzsölhetnek itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Hátha fölkavarom egy picit az állóvizet... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Ez nagyon ottvan.Szerintem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts