mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Szóval ez lesz a gépen átalakítva: - metercsere 1.4-ről 1.8-ra - sport vez.tengely, sport szívócső, szívójáratok polírozva, stb. kb.160-170LE - sport kipuf. rendszer - állítható magasságú KW futómű - Corsa B GSI hátsó futómű tárcsafékkel - sport tárcsafékek - hátsó toronymerevítő - műszerfal kék világítása - műszerfal elemek színre fújása vagy alu-ra cseréje - váltókar rövidítés - apróságok... További terv még az első és hátsó spoiler, küszöbök cseréje az RB-Tuning-tól (www.rb-tuning.de). Csak még nem tudom, hogy jut hozzám németből :? Az akció kezdetéről még nem tudok semmit, az anyagok beszerzésétől függ, de remélem a tavaszt már az új géppel köszöntöm :) Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú haaaaaaaaaaaaa :D :lol: Nem semmi ! 8) Ilyen tervek simán "megérdemelnek egy saját témát" Valami csip-csirip ? Váltó is átugrik egy 1.8-asból ? Ehhez a teljesítményhez tán nem ártana sperr is :wink: Mindez hol lesz realizálva ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 ÓÓ, milyen szépen csengő nevű témát nyitottál! Tigra-Tuning! Csak kimondom és bizsergés fut rajtam végig :) Csip-csiriptől valahogy ódzkodok, nem tudom megmondani miért. De ha lenne, akkor már valami normális cégnél kéne csináltatni fékpaddal, meg ilyenekkel. Annak meg utána kell nézni, plusz napokra kiesik a kocsi, melóhelyen kinyírnak,stb. A mostani ültetés olyan, hogy fékpadra nem lehet ráállni vele. Mégis megkaptam műszakit :twisted: Persze ez majd nem lesz probléma állítható futóművel. A 6 sebességes váltón (asszem f28-as) gondolkodom még. Speer (így kell írni) lesz. Kimaradt volna? Bp-en a Lövész utcában készül majd a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2005 ÓÓ, milyen szépen csengő nevű témát nyitottál! Tigra-Tuning! Csak kimondom és bizsergés fut rajtam végig :) :D Csip-csiriptől valahogy ódzkodok, nem tudom megmondani miért. De ha lenne, akkor már valami normális cégnél kéne csináltatni fékpaddal, meg ilyenekkel. Akkor nem lesz olyan nagyon-nagy tengely benne ? Mert a nálam hozzáértőbbek azt mondják, hogy azon mennek még el chips módosítása nélkül. Asszem :roll: A mostani ültetés olyan, hogy fékpadra nem lehet ráállni vele. Mégis megkaptam műszakit :twisted: Persze ez majd nem lesz probléma állítható futóművel. Airride is ? Lassan felmerül benne a kérdés mi nem lesz benne ?:lol: Azért majd ha meglesz, akkor csak aktivizálni kellene valamit, mert úgy az igazi :wink: A 6 sebességes váltón (asszem f28-as) gondolkodom még. Speer (így kell írni) lesz. Kimaradt volna? Bp-en a Lövész utcában készül majd a verda. F28 ? Szerintem inkább próbálj szerválni egy F20 4X4-et, és azt rendbehozatni. Speert biztos "apróságok" közé szántad :lol: Dark-nak volt egy eladó, amikor legutoljára kérdeztem, akkor még megvolt, nem tudom most hogy áll a dolog. Incontrol paciensek vagyunk miiiiiii ? :lol: ui: motor honnan, miből kerül át majd ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Egen, Incontrolba járunk, mer nekem bejött :) Csak nem Te is? Motor már megvan, az már a Lövész u-ban várja, hogy mikor kezdődik az operácijó. Eredetileg Németo-ból lett behozva. F20 4x4 mit tud? Róla még nem hallottam :oops: Nem lesz benne óriási tengely, csak ami most van az egynégyben. Má elfelejtettem mekkora fokolású. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2005 Egen, Incontrolba járunk, mer nekem bejött :) Csak nem Te is? Motor már megvan, az már a Lövész u-ban várja, hogy mikor kezdődik az operácijó. Eredetileg Németo-ból lett behozva. F20 4x4 mit tud? Róla még nem hallottam :oops: Nem lesz benne óriási tengely, csak ami most van az egynégyben. Má elfelejtettem mekkora fokolású. Óóóóóó, nem csak a Lexmaul cuccok forgalmazása miatt sokan ismerik, ha mást nem is akkor a weboldalukat feltétlenül. Én úgy tudom, hogy hasonló áttételekkel rendelkezik, mint az F28, csak nincs benne a hatodik fokozat. Azt el is felejtettem mondani, hogy a Patyi Laci, aki most generálozza az Anti kocsiját, elég nagy "váltóguru" (is), szerintem simán összepakol neked valami vicces, finom váltót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Itt van még egy kis csemege :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 Nem rossz. De a képek kapcsán arról is nyiltakozhatnál, hogy mondjuk ilyen szárnyat szeretnék, meg tetszik ez az antenna stb. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Háát, őőő... A pirosról az első spoiler, meg az intercooler+hozzávalók :D jól jönnének, a zöldről meg a hátsó spoiler, meg a küszöbök. Egyébként valóban ezeken gondolkozom, csak nem tudom, hogy juthatnék hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Az első lökös/spolier mind a két képen ugyan az. Szerintem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Igen, tudom. De akkor az elsőt kicserélem másik képre. Csak, hogy ne legyen igazad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Örömmel jelentem, hogy hétfőn leadom a gépet és elkezdődik végre a nagy projekt! :) A végeredmény: x18xe motorral szerelt Tigra A - valszeg nem sok ilyen rohangál még az országban :twisted: - kb. 180 Le, elöl hátul tárcsafék - ilyenből sincs túl sok - állítható futómű. Körbe spoiler (merthogy sikerült elintézni, hogy németből megkaphassam őket). A belső térben a kék szín lesz a domináns. Most kb. 2 hónapig nélkülöznöm kell a kocsit, utána bejáratás és aztán már élvezhetem is a kátyús és nyomvályús magyar utak nyújtotta fílinget. Így fog kinézni, persze marad a sötétkék fényezés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 grat neked! remélem minnél hamarabb megcsodálhatjuk éloben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Hát ehhez csak gratulálni tudok. Elég komoly gép lesz belőle. Remélem minél elöbb elkészül!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Köszííí :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Köszííí :) de telleg a kepek alapjan nagyon durvan jol fog kinezni! ezek a lelkes fiatalok megihletik az embert...most nézem, hogy az 1,6os tigrisek ára alig van feljebb mint a gsi16v-é :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 de telleg a kepek alapjan nagyon durvan jol fog kinezni! ezek a lelkes fiatalok megihletik az embert...most nézem, hogy az 1,6os tigrisek ára alig van feljebb mint a gsi16v-é :lol: Redline!Ne térj el az eredeti elképzeléseidtől! :? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 "Csip-csiriptől valahogy ódzkodok, nem tudom megmondani miért. De ha lenne, akkor már valami normális cégnél kéne csináltatni fékpaddal, meg ilyenekkel. Annak meg utána kell nézni, plusz napokra kiesik a kocsi, melóhelyen kinyírnak,stb." 1, az Incontrolos sráccal kiküldöd a computert németbe, és dobnak rá valami egyen-chipset (nem valami ######a megoldás :D ) 2, dbilas dynamic, vagy risse motorsport ír normálisat padon. Ha ennyit áldozol a verdádra, szerintem megéri, meg úgyis kell a km bejáratáskor :) tényleg szép lesz! grat tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Azt el is felejtettem mondani, hogy a Patyi Laci, aki most generálozza az Anti kocsiját, elég nagy "váltóguru" (is), szerintem simán összepakol neked valami vicces, finom váltót :wink: Tudnál valami elérhetőségét adni? Vagy kérdezzem Antit? Eddig bírta a +teljesítményt az F17 váltóm :) Holnap levesszük, aztán kiderül mennyire omlott össze:( üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Szóval Ő lesz a kocsi új szíve Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2005 Tudnál valami elérhetőségét adni? Vagy kérdezzem Antit? Eddig bírta a +teljesítményt az F17 váltóm :) Holnap levesszük, aztán kiderül mennyire omlott össze:( üdv tfg Anti tudja a számát sajna én nem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2005 Szóval Ő lesz a kocsi új szívehttp://img.tar.hu/foszer-/size2/10955112.jpg Így fektetett formában kerül bele ? :) :) :) :P Kép még esetleg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Fölülről lett fényképezve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2005 Fölülről lett fényképezve :wink: Valóban :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts