mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Szóval ez lesz a gépen átalakítva: - metercsere 1.4-ről 1.8-ra - sport vez.tengely, sport szívócső, szívójáratok polírozva, stb. kb.160-170LE - sport kipuf. rendszer - állítható magasságú KW futómű - Corsa B GSI hátsó futómű tárcsafékkel - sport tárcsafékek - hátsó toronymerevítő - műszerfal kék világítása - műszerfal elemek színre fújása vagy alu-ra cseréje - váltókar rövidítés - apróságok... További terv még az első és hátsó spoiler, küszöbök cseréje az RB-Tuning-tól (www.rb-tuning.de). Csak még nem tudom, hogy jut hozzám németből :? Az akció kezdetéről még nem tudok semmit, az anyagok beszerzésétől függ, de remélem a tavaszt már az új géppel köszöntöm :) Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú haaaaaaaaaaaaa :D :lol: Nem semmi ! 8) Ilyen tervek simán "megérdemelnek egy saját témát" Valami csip-csirip ? Váltó is átugrik egy 1.8-asból ? Ehhez a teljesítményhez tán nem ártana sperr is :wink: Mindez hol lesz realizálva ?
*Fószer* Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 ÓÓ, milyen szépen csengő nevű témát nyitottál! Tigra-Tuning! Csak kimondom és bizsergés fut rajtam végig :) Csip-csiriptől valahogy ódzkodok, nem tudom megmondani miért. De ha lenne, akkor már valami normális cégnél kéne csináltatni fékpaddal, meg ilyenekkel. Annak meg utána kell nézni, plusz napokra kiesik a kocsi, melóhelyen kinyírnak,stb. A mostani ültetés olyan, hogy fékpadra nem lehet ráállni vele. Mégis megkaptam műszakit :twisted: Persze ez majd nem lesz probléma állítható futóművel. A 6 sebességes váltón (asszem f28-as) gondolkodom még. Speer (így kell írni) lesz. Kimaradt volna? Bp-en a Lövész utcában készül majd a verda.
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Szerző Elküldve Január25, 2005 ÓÓ, milyen szépen csengő nevű témát nyitottál! Tigra-Tuning! Csak kimondom és bizsergés fut rajtam végig :) :D Csip-csiriptől valahogy ódzkodok, nem tudom megmondani miért. De ha lenne, akkor már valami normális cégnél kéne csináltatni fékpaddal, meg ilyenekkel. Akkor nem lesz olyan nagyon-nagy tengely benne ? Mert a nálam hozzáértőbbek azt mondják, hogy azon mennek még el chips módosítása nélkül. Asszem :roll: A mostani ültetés olyan, hogy fékpadra nem lehet ráállni vele. Mégis megkaptam műszakit :twisted: Persze ez majd nem lesz probléma állítható futóművel. Airride is ? Lassan felmerül benne a kérdés mi nem lesz benne ?:lol: Azért majd ha meglesz, akkor csak aktivizálni kellene valamit, mert úgy az igazi :wink: A 6 sebességes váltón (asszem f28-as) gondolkodom még. Speer (így kell írni) lesz. Kimaradt volna? Bp-en a Lövész utcában készül majd a verda. F28 ? Szerintem inkább próbálj szerválni egy F20 4X4-et, és azt rendbehozatni. Speert biztos "apróságok" közé szántad :lol: Dark-nak volt egy eladó, amikor legutoljára kérdeztem, akkor még megvolt, nem tudom most hogy áll a dolog. Incontrol paciensek vagyunk miiiiiii ? :lol: ui: motor honnan, miből kerül át majd ?
*Fószer* Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Egen, Incontrolba járunk, mer nekem bejött :) Csak nem Te is? Motor már megvan, az már a Lövész u-ban várja, hogy mikor kezdődik az operácijó. Eredetileg Németo-ból lett behozva. F20 4x4 mit tud? Róla még nem hallottam :oops: Nem lesz benne óriási tengely, csak ami most van az egynégyben. Má elfelejtettem mekkora fokolású.
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Szerző Elküldve Január25, 2005 Egen, Incontrolba járunk, mer nekem bejött :) Csak nem Te is? Motor már megvan, az már a Lövész u-ban várja, hogy mikor kezdődik az operácijó. Eredetileg Németo-ból lett behozva. F20 4x4 mit tud? Róla még nem hallottam :oops: Nem lesz benne óriási tengely, csak ami most van az egynégyben. Má elfelejtettem mekkora fokolású. Óóóóóó, nem csak a Lexmaul cuccok forgalmazása miatt sokan ismerik, ha mást nem is akkor a weboldalukat feltétlenül. Én úgy tudom, hogy hasonló áttételekkel rendelkezik, mint az F28, csak nincs benne a hatodik fokozat. Azt el is felejtettem mondani, hogy a Patyi Laci, aki most generálozza az Anti kocsiját, elég nagy "váltóguru" (is), szerintem simán összepakol neked valami vicces, finom váltót :wink:
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Szerző Elküldve Január26, 2005 Nem rossz. De a képek kapcsán arról is nyiltakozhatnál, hogy mondjuk ilyen szárnyat szeretnék, meg tetszik ez az antenna stb. :) :D
*Fószer* Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Háát, őőő... A pirosról az első spoiler, meg az intercooler+hozzávalók :D jól jönnének, a zöldről meg a hátsó spoiler, meg a küszöbök. Egyébként valóban ezeken gondolkozom, csak nem tudom, hogy juthatnék hozzá :)
Tom Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Az első lökös/spolier mind a két képen ugyan az. Szerintem... :roll:
*Fószer* Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Igen, tudom. De akkor az elsőt kicserélem másik képre. Csak, hogy ne legyen igazad :wink:
*Fószer* Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Örömmel jelentem, hogy hétfőn leadom a gépet és elkezdődik végre a nagy projekt! :) A végeredmény: x18xe motorral szerelt Tigra A - valszeg nem sok ilyen rohangál még az országban :twisted: - kb. 180 Le, elöl hátul tárcsafék - ilyenből sincs túl sok - állítható futómű. Körbe spoiler (merthogy sikerült elintézni, hogy németből megkaphassam őket). A belső térben a kék szín lesz a domináns. Most kb. 2 hónapig nélkülöznöm kell a kocsit, utána bejáratás és aztán már élvezhetem is a kátyús és nyomvályús magyar utak nyújtotta fílinget. Így fog kinézni, persze marad a sötétkék fényezés:
redline Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 grat neked! remélem minnél hamarabb megcsodálhatjuk éloben is!
Tom Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Hát ehhez csak gratulálni tudok. Elég komoly gép lesz belőle. Remélem minél elöbb elkészül!! :wink:
redline Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Köszííí :) de telleg a kepek alapjan nagyon durvan jol fog kinezni! ezek a lelkes fiatalok megihletik az embert...most nézem, hogy az 1,6os tigrisek ára alig van feljebb mint a gsi16v-é :D
warwolf Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 de telleg a kepek alapjan nagyon durvan jol fog kinezni! ezek a lelkes fiatalok megihletik az embert...most nézem, hogy az 1,6os tigrisek ára alig van feljebb mint a gsi16v-é :lol: Redline!Ne térj el az eredeti elképzeléseidtől! :? :) :D
Corsa C GSi Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 "Csip-csiriptől valahogy ódzkodok, nem tudom megmondani miért. De ha lenne, akkor már valami normális cégnél kéne csináltatni fékpaddal, meg ilyenekkel. Annak meg utána kell nézni, plusz napokra kiesik a kocsi, melóhelyen kinyírnak,stb." 1, az Incontrolos sráccal kiküldöd a computert németbe, és dobnak rá valami egyen-chipset (nem valami ######a megoldás :D ) 2, dbilas dynamic, vagy risse motorsport ír normálisat padon. Ha ennyit áldozol a verdádra, szerintem megéri, meg úgyis kell a km bejáratáskor :) tényleg szép lesz! grat tfg
Corsa C GSi Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Azt el is felejtettem mondani, hogy a Patyi Laci, aki most generálozza az Anti kocsiját, elég nagy "váltóguru" (is), szerintem simán összepakol neked valami vicces, finom váltót :wink: Tudnál valami elérhetőségét adni? Vagy kérdezzem Antit? Eddig bírta a +teljesítményt az F17 váltóm :) Holnap levesszük, aztán kiderül mennyire omlott össze:( üdv tfg
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Szerző Elküldve Február20, 2005 Tudnál valami elérhetőségét adni? Vagy kérdezzem Antit? Eddig bírta a +teljesítményt az F17 váltóm :) Holnap levesszük, aztán kiderül mennyire omlott össze:( üdv tfg Anti tudja a számát sajna én nem :roll:
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Szerző Elküldve Február20, 2005 Szóval Ő lesz a kocsi új szívehttp://img.tar.hu/foszer-/size2/10955112.jpg Így fektetett formában kerül bele ? :) :) :) :P Kép még esetleg ?
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Szerző Elküldve Február20, 2005 Fölülről lett fényképezve :wink: Valóban :) :) :) :P
Recommended Posts