Gelko Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Nagyon JÓÓÓÓ a Commodore. Jól megy és szépen veszi a kilométereket. Jó hogy itt a tél. Szét szedem és tavasszal mutogatni fogom. A talikra már két autóval megyek. Húzom magam után. :excl: .. Mutass képet a commo-ról most hirtelen nem is tudom milyen van neked.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Mutass képet a commo-ról most hirtelen nem is tudom milyen van neked.... kedves barátom, fel teszek pár képet. vagy küldök neked. De ha jó idő lesz P-s rendszám és Lőrincen meg nézheted. de mehetsz is vele egy kört. De kicsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Szóval ezek a képek. --Az Autó -- Őróla van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 :D . Nem is olyan egyszerű Pest környékén találni Kárpitost. :lol: . Tudom,hogy van egypár. De- De - nekem nem tetszik az ÁR. :lol: Ami igen húzós itt a piacon. 35-40-E ft ért csinálnák meg a műszerfalamat ami igazán csak a felső palástra vonatkozik . Mivel a felétől meg más színű lefelé,és azt nem borítja semmi. Vagyis aaz ajtó kárpit színével egyezik . Világos. Úgy látszik le kell vinnem Győrbe. :) Sajnos a netten jó állapotút nem hirdet senki és nincs is. :D . vagy tegyek bele egy nagy műszerfalat. :D Akkor meg nem lesz korhűűűűűűűűű.. Ez van.az autó Kérném csak a műszerfalat nézni. mert már nem így néz ki a kocsi belseje, hanem szét van szedve. :D Csak ki fogja majd össze rakni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 kedves barátom, fel teszek pár képet. vagy küldök neked. De ha jó idő lesz P-s rendszám és Lőrincen meg nézheted. de mehetsz is vele egy kört. De kicsit. :lol: úgy legyen :) amúgy nagyon szééép...és milyen szép lesz ezután :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 úgy legyen :) amúgy nagyon szééép...és milyen szép lesz ezután :D :lol: Hát ,hogy szebb -e lesz azt még nem tudom. De kap egy polírt és kap egy nagy kereket, A belsejével ,hogy mit fogok kezdeni azt még nem tudom,mert a műszerfalat cserélném,szívesebben,de nem lesz akkor korhű. Ajtó kárpit is szegényes,de szépek. Igaz nem plüss de ez is korhű. A taposó szönyeggel vagyok nem kibékülve. Vagy fekete lesz V. világos vajszín. Ezen még agyalok. Persze elektromos ablakot szeretnék bele.legalábbis előre,Meg riasztót. És egy szép retró Rádiót. És a végére egy benzinkutat majd. :lol: ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Hát ,hogy szebb -e lesz azt még nem tudom. De kap egy polírt és kap egy nagy kereket, A belsejével ,hogy mit fogok kezdeni azt még nem tudom,mert a műszerfalat cserélném,szívesebben,de nem lesz akkor korhű. Ajtó kárpit is szegényes,de szépek. Igaz nem plüss de ez is korhű. A taposó szönyeggel vagyok nem kibékülve. Vagy fekete lesz V. világos vajszín. Ezen még agyalok. Persze elektromos ablakot szeretnék bele.legalábbis előre,Meg riasztót. És egy szép retró Rádiót. És a végére egy benzinkutat majd. :) ..... Na végre látunk képeket a vasról! Mit rejtegetted eddig! :D Nagyon szép, tényleg csak egy szép belső kellene bele... kb egy hónapja adtam el egy komplett A Senator hibátlan fekete plüss belsőt szőnyeggel kéderekkel, ajtókárpitokkal... egy 20-asért. :D Ehhez tartogattuk, csak valaki elvitte :) Igen nagy műszerfallal gyorsan meg lehetne oldani a kérdést. Nem volt benne?? Az A1-es Senibe is volt már nagy műszerfal a széria végén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Na végre látunk képeket a vasról! Mit rejtegetted eddig! :D Nagyon szép, tényleg csak egy szép belső kellene bele... kb egy hónapja adtam el egy komplett A Senator hibátlan fekete plüss belsőt szőnyeggel kéderekkel, ajtókárpitokkal... egy 20-asért. :) Ehhez tartogattuk, csak valaki elvitte :) Igen nagy műszerfallal gyorsan meg lehetne oldani a kérdést. Nem volt benne?? Az A1-es Senibe is volt már nagy műszerfal a széria végén! ne mán,ha lesz netalán neked, vagy a Gabinak akkor szólj négyszíves. A műszer fal azt hiszem marad amilyen.mert nem lesz időm,azt is meg csináltatni. De lehet ,ha bele fér akkor meg lesz az is. sajnos ez is meg van repedve, mint a többi Opelnak is ebben a korban. Ha más nem is lesz akkor olyan barna plüst teszek bele mint a Monzámban van. Csak ügye az ajtó kárpitok nem lesznek korhűek. Ez az Én meglátásom és nem biztos ,hogy menni fog a kocsi fillingjéhez. Majd meg látom,mennyire fog tetszeni. De természetesen menni is akarok vele- ha jön az asszony a nyári bulira akkor két kocsival megyünk. persze,ha vezet. Mert nem szeret vezetni. Vagy nem is tud??? :D Buék mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 ne mán,ha lesz netalán neked, vagy a Gabinak akkor szólj négyszíves. A műszer fal azt hiszem marad amilyen.mert nem lesz időm,azt is meg csináltatni. De lehet ,ha bele fér akkor meg lesz az is. sajnos ez is meg van repedve, mint a többi Opelnak is ebben a korban. Ha más nem is lesz akkor olyan barna plüst teszek bele mint a Monzámban van. Csak ügye az ajtó kárpitok nem lesznek korhűek. Ez az Én meglátásom és nem biztos ,hogy menni fog a kocsi fillingjéhez. Majd meg látom,mennyire fog tetszeni. De természetesen menni is akarok vele- ha jön az asszony a nyári bulira akkor két kocsival megyünk. persze,ha vezet. Mert nem szeret vezetni. Vagy nem is tud??? :D Buék mindenkinek. barna plüsshöz maradhat a barna műbőr oldalkárpit! Rekiben is volt így. Van egy Rekord plüss garniturám az a zsemle bézs színű, csak ülések elsők meg hátsó. Ha van Monza ülésed érte mehet csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 barna plüsshöz maradhat a barna műbőr oldalkárpit! Rekiben is volt így. Van egy Rekord plüss garniturám az a zsemle bézs színű, csak ülések elsők meg hátsó. Ha van Monza ülésed érte mehet csere. Szia!! Képet küggyéé mán rólla légyszíves.. :D mert nem tudom milyen.. Van Monza ülésem. Milyent szeretne az úr?? Ja intézem a szállítást. és meg is kérnélek ,ha jönnél akkor hozd fel nekem majd. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Szerintetek a Commodor kormány agya is egyezik a Monzival/szenivel???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Szerintetek a Commodor kormány agya is egyezik a Monzival/szenivel???? 90%-ra biztosan mondom hogy igen. Bár sosem próbáltam. De abból kiindulva, mennyi alkatrésze megegyezik a Rekord-Commodore-Senator vonalnak, esélyesnek látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 azzal a reki/senivel igen aminek nem volt állítható a kormánymagassága.........commo-ban nem volt állítható magasságú kormány ..... tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 1877 kocka Commodorhoz 4 ajtós kivitelhez keresek cuccokat. De a rekord belső is jó. Ha van valakinek jelezzetek, köszike. :D ilyen topik is van és még nem szóltam hozzá :D meglepő, meglepő.... :D Gyerekkoromban apám négyajtós verzióval zúzott (lévén nagy család :D). Tulajdonképpen ő tehet mindenről :) Ilyen volt: Csak metálkékben :D gondold el, a '80as években ilyennel nyomulni Magyarországon, mikor még a daciát is megcsodálták :D utáltak minket a környéken, hogy mire nem futja a Takácséknak - oszt közben meg a roncstelepről vette meg apám darabokban a zúzda elől megmentve, és az alvázától legózta össze :lol: és akkor még ő hápogott, hogy nehogymá mantát vegyek -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Kedves Manta... :) Hát ezek szerint a fatter nem nagyon tudott érvelni. de a Manta is jó válasz volt szerintem. Sportosabb. faterodnak , meg ügye a család centrikus kocsi volt az első. Hogy a kis gyerekeket ringató nagy ladikkal szállítsa az iskolába, vagy a nagyszülőkhöz.. :D .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 ---Ja Amúgy köszike--- meg egyezik az agy ---- Kormány agyacska. Hálla az ........ :D . Mert nem kell eladnom, vagy csereberére fel ajánlani a kormány kereket... Műszerfal bőrözés gondolata lehet,hogy el napolom pár Hónapra. :) Árajánlat halálán van. :D Bp- en Vagy Környékén Tud valaki jó Polír műhelyt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 ---Ja Amúgy köszike--- meg egyezik az agy ---- Kormány agyacska. Hálla az ........ :D . Mert nem kell eladnom, vagy csereberére fel ajánlani a kormány kereket... Műszerfal bőrözés gondolata lehet,hogy el napolom pár Hónapra. :) Árajánlat halálán van. :D Bp- en Vagy Környékén Tud valaki jó Polír műhelyt?? Sajnálhatod hogy a szállítás ilyen drága... 3-4000 Randért árulnak most egy motorbajos, de amúgy üzemképez 79 es Rekit itt. Ugyan nem néztem meg - mert csak fájdítanám a szívem, de vannak itt szép állapotúak 10 E körül... abból meg lehetne vmit kezdeni... dehát messze van... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sajnálhatod hogy a szállítás ilyen drága... 3-4000 Randért árulnak most egy motorbajos, de amúgy üzemképez 79 es Rekit itt. Ugyan nem néztem meg - mert csak fájdítanám a szívem, de vannak itt szép állapotúak 10 E körül... abból meg lehetne vmit kezdeni... dehát messze van... :D :D Na tényleg ez a baj....----- Már én is akartam kérdezni, hogy mit is lehetne onnan be hozni.. De kibaszott mesze van, és gondolom a szállítás is horror lenne.- Mondjuk kisebb cuccok biztos nem egetverős áron hoznák haza.. Mondjuk egy Commodor feliratot a Pistának.... :) -- Nekem inkább komplett kéne-- Hollandokhoz akarok ki menni mert ott van egy nagy bontó és épp autókat is lehet onnan hozni. :D -- Mondjuk egy Bőr garnitúrát el tudnék képzelni--- fekete--- vagy Vaj színbe--- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 -- Hogy is mondják?? -- Száguldani élvezet?? Szóval itt a jó idő, persze ma. És a kicsike szedi a lábát rendesen. Jó menni vele, De azééé ott van az , hogy ez mégsem Monza. Más az ut tartása és kicsit imbolyog a magas gumik miatt. De nem sokára kész a felni és alá rakok egy nagyobbat (felnit ) és peremesebb gumit. Remélem akkor már stabilabban kanyarodok vele. -- Úgy nézték mintha a holdról jöttem volna vele. --- Szóval Király lány . :lol: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 alá rakok egy nagyobbat (felnit ) Szerencséd,hogy időben javítottad. :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 -- Na igen , ez a tél mindig erre van fel áldozva. És nem a csúszkálásról szól. Én nem síelek. -- És ráadásul azt a két Monzát is el kéne vinni. Csak az ára még magas, ahhoz,hogy el hozzam és tároljam egy ideig. Meg hogy az egyiket ami papíros lábra állítsam. Kéne egy LOTTÓ 5 ös találat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 -- :angry: -- Mivel ide rég írtam.-- csak annyit Alakul a dolog... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Ha valaki tud eladó Commodort szóljon :-) ... Gömbölyű érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Az COMMODORE. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Témát lezárom, a további hozzászólásokat kérem ITT tegyétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts