kavics Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 nézelődtem, az ebayon és ezt találtam... hát nem tudom hogy vagytok vele de én rögtön beleszerettem.... a corsát gondolkodás nélkül odaadnám érte 8) tuti, hogy beruháznék egy ilyen gépbe (hát csak a fránya pénz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Tényleg szép a gép ! Mennyinél tart a licit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2005 4000 Euró http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4519967041&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Hello! Lehet itthon is kapni hasonlókat, csak szeretni kell a LEGO-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 "Nemcsak a húszéveseké a világ." Hát igen.Ha valaki már ennyivel túllépte a 30-at. :) Mondjuk az autó is túllépte. :wink: Szerintem a tiéd szebb , mert az fekete-fehér. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ha vkit érdekel, ezt most találtam a vaterán: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=1579782 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 :D :lol: :lol: Aranyos!De ezzel nem megy a senkisem sehová! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 KATT úúúúúúúúúúúú :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 KATT úúúúúúúúúúúú :shock: Azannya. Ez már rendesen szedheti a lábát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Azannya. Ez már rendesen szedheti a lábát.... Übermájszter jól elcsúnyította a szép Commodore-t. :( Ha úgy vezet mint amilyen az ízlése, akkor a 3,5 millió ft sztem qwwa sok. Meg amúgy is... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Aki a hazai A Commodore-GS ekre kíváncsi, az kukkantson be a lightningra! Ez egy szegedi gép, nagyon készül: http://lightning.fw.hu/vattila.html De készül egy másik is, arról pedig hamarosan olvashattok ugyanitt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Versenyótóó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Az az olajhűtő elég kedvesen mosolyog ott az orra alatt. Kíváncsi vagyok milyen moci van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Stirling Moss Opel-Automatic-Test A volánnál Very Britttisch jön jön jön könnyedén driftin' Commo Lazán hátradölni a Nyomaték tengerparton GG DJ 582 terheléspróba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Jaj! :) Picit mintha túldimenzionálták volna. Nagyon amerikai, de nagyon nem szép szvsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 steinmetz commo http://www.classic-opel-club.de/index.php?...bdc175949229f0a http://www.classic-opel-club.de/netengine/...z-in-aktion.m4v Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Azért a régi sportgépek is ütősek. Pláne a 16 szelepes 12,3L-es mocival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jó régen jártatok itt. :D ... Úgy tonik a Commodore nem volt valami nagy szám. Ahhoz képest,hogy ez a kocsi drágább volt alapból mint a többi korabeli autók. És Nagyon ritkán látni a találkozókon is, csak egy - kettőt. akiket ismerünk,akik majdnem minden eseményen ott vannak. Ez a típus is egy féltett kincsecske. :) Főleg,ha eredeti minden benne, :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 1877 kocka Commodorhoz 4 ajtós kivitelhez keresek cuccokat. De a rekord belső is jó. Ha van valakinek jelezzetek, köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 1877 kocka Commodorhoz... Ejha, szép kort megért autó. Milyen állapotban van ennyi idősen? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Ejha, szép kort megért autó. Milyen állapotban van ennyi idősen? :) :o ... /fa kerekes :) / Persze el írtam. :D .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 :excl: ... /fa kerekes :lol: / Persze el írtam. :( .... Kormány kerék, :lol: na ez ami nem tettszik és valamivel ki cserélném. de az mán ügye nem lesz eredeti és korhű. Talán a Manta kormány , vagy egy 35 cm vastag sport kormány ! Mivel ez meg olyan mintha Buszban ülnék. Még mindig keresem a szőnyeget bele. világos színűt. Ha tud valaki szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nagyon JÓÓÓÓ a Commodore. Jól megy és szépen veszi a kilométereket. Jó hogy itt a tél. Szét szedem és tavasszal mutogatni fogom. A talikra már két autóval megyek. Húzom magam után. :excl: .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts