warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Elméletileg akkor már töküres lesz, mert a népek akkorra már lelépnek onnan.Ha csak v.mi konkurens cég ránk nem szervez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Gyerekek... Ahogy itt olvasom ezt a bősz szervezkedést, még a végén nekem is megjön a kedvem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Már "látom" február 5. -én szakadni fog a hó, sőt derékig fog érni.....csak hülye Opelesek jampiznak... :rock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Már "látom" február 5. -én szakadni fog a hó, sőt derékig fog érni.....csak hülye Opelesek jampiznak... :rock: Mindt valaki mar irta regebben "opel emblemas szankokkal" erkezunk majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Gyerekek... Ahogy itt olvasom ezt a bősz szervezkedést, még a végén nekem is megjön a kedvem... Hárman már lennétek nemde ? :wink: Legyen minden hónapban más megyeszékhelyen egy kisebb tali :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forgó-Morgó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 De jóóóóó nektek, hogy igy szervezkedik a csapat, szeretnék én is egy ilyen csapatba tartózni. Mehetnék én is :?: Ha igen akkor nekem még pénteken elkell indulnom, mert a max sebességem csak 31km/h. Nembaj egyszer nekem is lessz egy igazi opelom, már gyüjtök rá :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ahogy alakul a létszám jobb lesz ha azt a parkolót hajnalban lezárjátok hogy legyen hely a sok szép gépnek... akkor éjn már nem is mejek :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Van egy pizzériája az egyik Calis srácnak, vele is lehetne beszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 De jóóóóó nektek, hogy igy szervezkedik a csapat, szeretnék én is egy ilyen csapatba tartózni. Mehetnék én is :?: Ha igen akkor nekem még pénteken elkell indulnom, mert a max sebességem csak 31km/h. Nembaj egyszer nekem is lessz egy igazi opelom, már gyüjtök rá :!: Akkor most indulj, megvárunk... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Van egy pizzériája az egyik Calis srácnak, vele is lehetne beszélni. Dijjazom a pizzeria otleted!!! :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Van egy pizzériája az egyik Calis srácnak, vele is lehetne beszélni. tenyleg :?: ki az :?: :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Akkor most indulj, megvárunk... :) :D :lol: majd mikor te is bejáratós leszel várjál csak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Gyerekek... Ahogy itt olvasom ezt a bősz szervezkedést, még a végén nekem is megjön a kedvem... hat gyere, ismerosre lelsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forgó-Morgó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Az mit jelent hogy bejáratós :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Az mit jelent hogy bejáratós :?: annyit,h genereal alatt van utána x ezer kmen keresztül csak óvatosan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forgó-Morgó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Mikór kicseréltem a hengert és a dugókat, utána én fúlgázon mentem a kocsmába, lehet ezért csörög ? Nekem is x ezer kilométert kellett volna mennem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Szerbusz testvérem, hogy kerültél a fővárosba, meddig maradsz, mit csinálsz????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Erre többen is kiváncsiak lennénk :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Elnézést Tisztelt Elnök Úr! De szerintem ezt nem itt kéne kitárgyalni... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Bocsi!!! Igazad van. Megkérném Forgó-Morgó úr barátunkat is, hogy csak a témával kapcsolatban írjon ide. Többit a társalgóban beszéljük meg.. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Vezérünk!Max. 1t értek veled. 8) Voltam ma kocsit mosni, hátha esni fog már végre. :) Szépen símogattam a járgányom, és közben olykor-olykor körbepillantottam, és tetszett, ahogy az emberek tudnak hátra felé, az én kocsimat nézve előre menni! :D :lol: :lol: Úgy tűnik, mégse volt rossz 5let ez a morcosítás! 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Lehet en is elmegyek mosatni. kedvet kaptam toled. :) Bar az enyemet nem fogjak ugy lesni mint a tied, de majd valtoztatunk ezen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 ne csináljátok már olyan szép ídő van... ha mindenki viszi mosni tuttti esni fog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 ....Bar az enyemet nem fogjak ugy lesni mint a tied, de majd valtoztatunk ezen :).... Vezess te is meztelül mint warwolf teszi és akkor a te kocsid után forgolodni fognak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts