Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 2005. Február 5. 14:00 Domus parkoló, első minitali. Program: Általános ismerkedés (pofa és kocsivizit):) 1.Gepard (MOTE) 2.Warwolf (MOTE) 3.Joee 4.Hagalex 5.Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi U.i.:Akinek van digit fotógépe az hozza el. Csak én még lusta voltam feliratkozni... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Hát akkor hajrá! Aztec se feljtse el! Meg ha Mélykék is jönne, meg még aki akar, az külön kuriózum lenne.Ahhoz képest, hogy csak egy síma helyi "mini" talinak indult! :) Futó ÚR?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 gyerekek képeket mindenképp csináljatok, lehessen döngetni a mellünket hogy mekkora opelezős élet van mindenhol :) Te vulkános admin!Nem akarod végre meglátogatni kicsiny köreinket? Akkor te is rajta lennél a képeken! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 ....Meg ha Mélykék is jönne, meg még aki akar, az külön kuriózum lenne.... Jól van lenézek én is, ha nem jön közbe valami. Találjatok ki valami pöpec helyszínt, ahol a kocsitokról tudunk új képeket csinálni aztán megkérjük Hemit és felnyomatja az opel-mazinra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Na azért nem olyan szép látvány ám... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 nalam is lesz foto aparat, ugyhogy kepek azok lesznek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ha már ilyen szép számban összeverődünk, és az idő is jól alakul, nem kéne valami program is? De lehet hogy nam, elég a dumcsizós tali is.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Közös Hambizás?Ugyanis a közelben van a város egyetlen éjjel-nappali hambizója, és elég konkrét méretű dolgokat lehet venni náluk, jó pézé! Amúgy ha már nagyon fázunk, majd szervezetten átvonulunk v.mi zártabb helyre! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Re! Baccus! nem akar menni a fotóalbumom a hóónlapomon...tud valaki esetleg segíteni???..mer a linkelést megoldottam, de aképek nem jelennek meg valamiért...a számítógépemen meg megy rendesen. Nekem nincs ellenemre a kajálás se, de jelzem én hétvégén mindíg bezabálok ebédkor... :lurk: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Hagalex! Fel kell tölteni előbb őket egy oldalra, pl tar.hu és onnan már menni fog.. A gépedről nem tudsz linkelni... :wink: A kajálás mindenféleképen jó ötlet... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 Amúgy ha már nagyon fázunk, majd szervezetten átvonulunk v.mi zártabb helyre! :wink: A tali tervezett helszínétől kb: 500 méterre van a Megyei Rendőrfőkapitányság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Az jó, mert akkor még 400m-en (negyed mérföld) tudunk gyorsulni, észrevétlenül... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Atommanó a képeket is feltettem, azonos könyvtárban van a html fájlal...a linkek is a http címre mutatnak... A fotóalbumot 1ébként a Xara webstyle 4.0 -val csináltam (csak simán varázsló) Van haverom a rendőröknél, szólhatok neki az érdekünkben!! :) :brave: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 "Van haverom a rendőröknél, szólhatok neki az érdekünkben!! " :roll: :wink: :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Közös Hambizás?Ugyanis a közelben van a város egyetlen éjjel-nappali hambizója, és elég konkrét méretű dolgokat lehet venni náluk, jó pézé! Amúgy ha már nagyon fázunk, majd szervezetten átvonulunk v.mi zártabb helyre! :wink: Nem akarok beleszólni kedves vendéglátoink tevékenykedésébe, de inkább egy olyan hely kellene, ahova be lehet ülni + kajálni is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 ????? Ezt én is írtam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 Nem akarok beleszólni kedves vendéglátoink tevékenykedésébe, de inkább egy olyan hely kellene, ahova be lehet ülni + kajálni is Van egy dixi csirke a helyszíntől 150 méterre az jó lesz? Vagy esetleg egy kávézó 200 méterre? És a Rétes Roziról még nem is beszéltünk, szóval kajálda van a környéken éppen elég. :) Azért főként nem az evés lesz a lényeg, hanem a személyes találkozó, mert a helyi társaság sem ismeri egymást, egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Hoppá!...az előzőt Atommanónak szántam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Hoppá!...az előzőt Atommanónak szántam... Van ez így :) Én pont most értem a kissé kaotikus topic végére, hátha elkerülte valemelyik hozzászólásod figyelmemet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 latom mindenki felti a belet :) barmit megtalalunk 500m-es korzetben mivel a belvarosban van a parkolo :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 :) :oops: :D NNa mé'k megnézem az acconnyal a Hofi dövödöt...majd jövök, addig is nem szétírni a topikot nekem!! :smt098 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 ...és akkor én el is kezdtem a 14. oldalt...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Van egy dixi csirke a helyszíntől 150 méterre az jó lesz? Vagy esetleg egy kávézó 200 méterre? És a Rétes Roziról még nem is beszéltünk, szóval kajálda van a környéken éppen elég. :) Azért főként nem az evés lesz a lényeg, hanem a személyes találkozó, mert a helyi társaság sem ismeri egymást, egyelőre. Ha lehet választani, akkor valami kis családias jellegű, barátságos, jópofa helyre szavaznék :wink: Már csak azért is, mert előfordulhat, hogy rossz idő lesz és akkor legyen hova behúzodni és ott dumcsizni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 ????? Ezt én is írtam..... Igen ha jól megnézed idéztem... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ahogy alakul a létszám jobb lesz ha azt a parkolót hajnalban lezárjátok hogy legyen hely a sok szép gépnek.Azért gondolom mert nálunk is a belvárosban van egy nagy parkoló, de az szombaton dugig van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts